![]() |
4tuning day 2006 - Standul Crazy Drivers
Ar fi o idee buna sa adunam aici toate pozele, filmele, materialele legate de club stranse pe parcursul zilelor de 1-2 aprilie, cu ocazia 4Tuning Day.
|
Re: 4tuning day 2006 - Standul Crazy Drivers
2 Attachment(s)
am eu vreo 2-3
faza e ca an avut vreo 10 da mi leo sters unu |
nu`i nik... bagati cat aveti
superbe masinile :shock: |
mijto mijto:D mi-e ciuda ca nu am putut sa merg..off:((
|
Bravo baieti! este admirabil efortul depus de voi!
ce pot spune! felicitari stefan pentru frumoasa ta SUPRA, au meritat sutel;e de ore de munca investite si bani investiti in ea! au fost 2 zile frumoase 4 pasionati de cai putere! P.S. regret ca nu am putu ajunge si pe 2! de vina este o mahmureala zdravana si un somn de pana la ora 4 cauzat de o bauta destul de crancena in noaptea de sambata! |
asta ar insemna sa pun vreo 150 de poze cu masini si fete (ca nu m-am putut abtine) :lol:
|
3 Attachment(s)
uitati aici o super masina :D :D ........ aleks bv imi place ai gusturi la tuning bv :D :D
|
frumos frumos..:(..
|
da cu jantele lu aleks ????
|
Mai puneti si vio niste poze de la standu Crazy drivers
|
Quote:
aleks...mi-a facut placere sa te cunosc in persoana...pe ceilalti baieti...sry ... poate cu alta ocazie ... salut cd ... ati avut masini frumoase... tineti-o tot asa ;) |
3 Attachment(s)
am mai gasit 3 poze
|
14 Attachment(s)
Iata si cateva poze de la 4Tuning Day. Pe restul o sa le puna Stefan, ca mai sunt!:-)Attachment 84046
Attachment 84047 Attachment 84048 Attachment 84049 Attachment 84050 Attachment 84056 Attachment 84057 Attachment 84058 Attachment 84059 Attachment 84060 Attachment 84061 Attachment 84062 Attachment 84063 Attachment 84064 |
mantus da`mi si mie pozele facute de tine !!!
|
maine sper sa pun si eu poze... a iesit super bine, ma asteptam la reactii negative, dar cuvintele de bine au fost mai multe...
aprecieri pentru membrii crazy care au venit pana acolo si au facut visul asta posibil... si multumiri celor care au fost alaturi de noi chiar daca au fost din cluburi "concurente"... |
Hai Ca Am Sa Ti Le Dau Cand Am Sa Ajung Acasa... Daca Nu Mai Ai Rabdare Vezi Ca Mare Parte Sunt La Vladutzzzz
|
alte poze ceva?
filme? ma intereseaza filme cu drifturile lui Stefan.. |
da da da ! puneti si voi filme cu drifturile lu stefan sa vada si okiu nostru ! :D
|
Filmul cu driftul a fost filmat cu telefonul si ne tb un programel (de care speram sa facem rost cat mai curand) ca sa-l convertim intr-un format OK pt vizualizare pe calc. Deocamdata nu avem decat foto (4, mai exact, ca s-o gatit acumulatorii exact cand fotografiam mai abitir:D ). Legile lui Murphy....
|
in ce format sunt 3gp cumva?
|
Da este in 3gp. Si inca nu am gasit pe acasa nimica care sa il converteasca sau sa il citeasca.
|
Quote:
|
|
Quote:
Acum asteptam 3gp-urile sa le urcati aici |
Formatul 3 gp se poate reda si de catre media player sau bs player
! Nu trebuie convertite . |
3gp merge cu real player
|
convertoarele 3g nu sunt prea bune. mai bine redai filmul cu un player fara sa-l convertesti deoarece se vede aiurea tare dupa convertire. Nu poti sa scoti claritate la convertire.
|
Cel mai bine e sa se puna filmele in format 3gp.....banuiesc ca fiecare are un codec care sa redea si acest format
|
eu daca nu am pe calculator le transfer pe telefon si tot le vad
:lol: |
deci... FILME!
|
1 Attachment(s)
Asta este ce am eu:
|
9 Attachment(s)
pozele de la mine...
sunt micsorate, ca sa poata fi vazute usor... dak vrei vreuna in mod special, just prv me ;) |
5 Attachment(s)
si... o sa-mi scuzati dubla postare, dar asta merita un post separat, aici este echipa care a facut posibila existentza standului nostru alaturi de greii tuningului din romania...
eu le multumesc personal pentru ca au facut posibil acest lucru p.s.: astea sunt fotografiile facute in bacau, in noaptea cand am ajuns acasa, dupa cursa de f&f facuta pe traseul bucuresti-baca, asa ca, sa scuzati figurile obosite ;) later edit: poza postata de doua ori este pusa si la dimensiunile reale, pentru ca era prea mica, si nu se distingeau fetzele foarte bine |
Mamaaa, ce fetze aveam toti:!: :!: :!:
Eram toti cam kaput la ceasu' ala din noapte! Da' va rog sa observati cine era singura gagica de acolo!!! |
Pai singura tipa din poza este cam cea mai treaza dintre toti....cel putin asa pare..... dar de ce intrebi? nu cred ca o cunosti :) :) :)
|
he heeee.... mie imi place cum a iesit prezenta noastra acolo... am avut cu totii oportunitatea de a cunoaste oameni si de a fi cunoscuti..... oportunitate pe care altfel nu am fi avut-o...
am i right? |
Hai ca de data asta iti cam dau dreptate :)
|
ms ms sefu :D :D
|
aooleooo YBG ce te-am injurat intr-o zi la 4tuning day... las cand te prind pe mess iti zic ca dak ma vezi ma sti 100%
|
ei, da de ce nu spui aici? :D
ma faci curios... mai stiu eu o poveste in care cineva nu se putea duce la baie de unul din membrii crazy drivers :p:p:p |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning