![]() |
De ce se inchid topicuri fara sa se precizeze un motiv
Am observat ca in ultimul timp tot se inchid topicuri fara ca moderatorul sa ne zica si noua un motiv (oricat de penibil ar fi). Cred ca ar fi frumos din partea lor k inainte sa-l inchida sa ne zica si noua motivul... chiar dak acesta ar fi: \"k asa am vrut eu\".
Multumesc! |
Mda, si mie mi se pare dubios...eu am vb cu ZoliaT pe privat, si mi-am spus pasul...parerea mea e ca trebuie avut grija la cine se da rangul de moderator.
|
Re: De ce se inchid topicuri fara sa se precizeze un motiv
Quote:
|
Un simplu ex: Kitana - fetita atomica ...
Apoi s-au mai inchis unele dar tre sa mai stau sa le caut... k nu atunci nu dadeam atentie.. |
scuzama dar daca tu crezi ca pe un site auto se face topic despre nu stiu ce copila dupa care balesc alti copii de pe aici cred ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda acum ganditi si voi ca doar sunteti oameni cu capul pe umeri,cred eu.....
|
Pai atunci de ce mai exista forumuri ca \"Comunitatea 4tuning\", \"Tot ce nu poate fi incadrat\" si altele de genul asta? Ideea de comunitate e sa-si spuna fiecare parerea, eu asa stiam(chiar daca nu e vb de masini, totusi e vb de o persoana din comunitate)...Daca vor sa vb de asha ceva, treaba lor, sa vorbeasca. Cel putin asta e parerea mea.
|
dupa cum spuneam mai sus va cred oameni cu capul pe umeri ,ce ar fi sa facem toti topicuri de genul\"bogdan masculul feroce\"sau mai stiu eu ce aberatie?!?!?
|
E totusi un forum public, acum ce-o sa faci, o sa stai sa-i educi pe toti si sa le spui ce e bine si ce e rau? Eventual, si niste pedepse ca la copii mici, de genul \"daca nu sunteti cuminti va sterg topicul\"...Nush, faceti ce credeti de cuviinta, mie totusi nu mi se pare normal. Vorba lu' Ford_V6, ce-i asta, \"forumul Patriarhiei\"?
|
Re:
Quote:
|
da si?
|
Pai...si totushi, ZoliaT e Admin...chiar nu are nici o importanta? :?
|
asta nu inseamna ca tu nu esti pe aceeasi lungime de unda cu el? + face ce vrea el.. si ce crede el ca e bine... eu m-am saturat ... am tacut.. ca iar imi pun indieni in cap... cu tot respektu`
|
probabil ca de aceea este si inchis acum nu?
|
El nu ar fi inchis un topic fara sa spuna de ce...Cel putin asha a facut pana acum...A fost super-civilizat din punctul asta de vedere, nota 10+ pt el...
|
probabil ca cineva, dupa cum ati spus si voi ,a facut exces de zel dar asta o sa se rezolze foarte repede
|
aha si de ce nu are curaj... sa zica ca el a facut-o si de ce? crappy ppl ...
nu-i frumos.. |
o sa aflam cine a facut asta si de ce .
frumos era sa scrie un post de final. alte exemple ? spuneti hai sa nu ne lansam intr-o discutie care poate sa creeze conflicte |
Alte exemple : \"Rang Nou Pentru Al3xius\" :( :( :( :( :(
|
Kitana ... - a fost inchis de mine din 2 motive: a fost creat de Vali pentru a afla toata lumea ce-i Kitana (la momentul respectiv, era nelamurit) si apoi toti au dat-o intr-un offtopic crunt.
Rang nou pentru Al3xius - tot de mine a fost inchis, initial, apoi a fost deschis de Vali, care i-a explicat de ce nu se poate face un rang special pentru un singur user. Pentru alte nelamuriri, contactati-ma. |
Totusi, era frumos sa fi pus si tu acolo o explicatie de ce le-ai inchis, nu? Ca doar esti moderator cu vechime...Si ce-o fi durat atat pana sa spui ca le-ai inchis tu...Stam aici ingrijorati ca nu stim cine face miscarile astea...
|
pe forumul asta sunt o multime de topicuri puse aiurea ........ e bine ca mai sunt inchise unele din ele .
|
BogdanCMS: Gabi are dreptate .... primul topic trebuia inchis de pe la pagina 2 .... si cel cu Al3xius ... parerea mea i sa dat o explicatie prea buna, dar se pare ca el tot nu intelege
|
Pai tocmai, ca atunci cand au fost inchise topicurile, nu s-a dat nici o explicatie... :? Eu de asta ziceam...Sunt de acord sa le inchida pe cele care sunt aiurea dupa parerea lor, dar sa puna si niste explicatii acolo,nu?
|
Re:
Quote:
eu am impresia ca tu esti ceva de genu : \"asa e cum spune Gabi\" ...cred ca nu mai era nevoie de postu asta....si daca nu inteleg e problema mea .. in nici un caz a ta ! :evil: :evil: :evil: |
Re:
Quote:
Si... a durat atat de mult pana sa spun ca eu le-am inchis pentru ca eu nu intru pe net de acasa, ci de la sala, si in ultimul timp, la sala nu prea mai ajung asa des. PS: n-aveti de ce sa stati ingrijorati, ca nu vine vreun E.T. sa inchida topicurile. |
Am banuit ca e vreunul din moderatori care se joaca...doar atat...peace! :D
|
Al3xius: nu sunt deloc asa ... mai bine nu mai zic nimic... ma scoti din sarite :evil:
|
cred ca am lamurit deja aceste mici neintelegeri. pana una alta aici lumea se indreapta catre un OFF-TOPIC clar. De acum incolo semnalati-mi pe pm orice inadvertenta de pe acest forum
Recomandare : CITITI REGULILE FORUMULUI |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning