![]() |
E36 - 320i Coupe
7 Attachment(s)
Cam asta este istoria(``istoria in poze) de cand a `pasit` pe strazile din Romania.Incepand de maine,masina o sa suporte `mici modificari`.
|
Re: BMW E36-320i Coupe
e superba dragos/provenzano ti-o lauda :D bafta cu masina :D e frumoasa:D
|
2 Attachment(s)
Era si timpul sa o vedem prezentata aici. Succes cu proiectul. Urc doua poze daca nu superi de cand te-au surprins blitz-urile AXDesign :)
|
Quote:
|
Quote:
De curand masina a primit ``incaltari``.Inca nu le`am montat pt ca nu`i gata exteriorul. |
Quote:
|
Frumoasa masina ! sa o stapanesti sanatos si fara incidente.:D
|
Quote:
Si tu sa o stapanesti sanatos pe a ta si fara incidente negative. O zi buna iti doresc.:D:D |
Re: E36 - 320i Coupe
Duminica viitoare sper ca masina sa fie gata.Inca de acum aduc multumiri celor care sunt implicati in proiect..
|
belea.....mi-a facut placere merg in "paralel" cu getaxu langa ea.....
sa o stapanesti sanatos...si poate la anu ne mai tragem ...de sireturi........:)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mentionez ca si mie mi`a facut placere sa stam paralel..(o perioada)..=))..pana data viitoare,mult succes iti doresc..am auzit numai lucruri frumoase despre tine..
|
Quote:
am fost la voi o singura data dar vreau sa spun ca mi-a facut mare placere si sinteti niste baietii de nota 20...caterinca maxima...toata lumea de treaba... bafta si salutari la toti baietii din valcea.......;) |
Quote:
|
Quote:
bafta......... |
Quote:
|
intradevar un vis pisicuta asta...bafta cu ea:D
|
Quote:
|
Faci interioru la Bujoreni? Ti-am zarit-o ieri in fata la RAS acolo. Pe seara era si Cupra lui Dragos acolo
|
Quote:
|
Era sa uit..pisicuta a primit jante RH ZW1 8,5 j fata...10 j spate..17 Toll
|
Ce pot sa zic. Interiorul si sound-ul o sa iasa super pentru ca stiu oamenii. Oricum sunt sigur ca si restul va fi la fel de tare. Culoarea.. ramane aceeiasi sau vi cu ceva special?
LE: Super jantele. Pe spate iti intra fara sa evazezi aripile sau e si asta in plan? |
Quote:
|
LE: Super jantele. Pe spate iti intra fara sa evazezi aripile sau e si asta in plan?
Aripile oricum erau putin evazate..acum cred ca o sa le mai evazez putin pt ca flansele au 2 cm ..pana nu monteaza baietii jantele pe masina nu stiu nici eu exact cat de evazate o sa fie |
O sa fie interesanta o sedinta foto langa BJP cand e gata. Perlatilor :))
|
Quote:
|
Pai asteptam masina gata, si vreme buna si se face. Cerem si exclusivitate daca se poate:))
|
Quote:
|
OOO, cine e aici neneeeeee. Bafta cu proiectu Milule.
Hai, sti doar: Usor usor toate pe rand....:-P Ce sa mai zic de matzu` tau, sti parerea mea ! :D |
Quote:
|
Succes !
Ai o masina foarte frumoasa ! |
Quote:
Multumesc frumos |
Am dus`o la ``schimbat de haine``..pisicutele naparlesc..
|
in momentu de fata masina are urmatoarele modificari:
AUDIO: CD Alpine CDA 9182R8-60Wx4 Power Amplificator JBL GTO 301.1 DIGITAL POWER-CAPACITOR ROYAL BLUE 1,6 Farad (160 DBL) 2 Subwoofer Magnat Exterior: Eleron Luneta FK Difuzor Aer FK Toba finala KRM Grila Fata (Neagra) Interior Lumini Bord (rosu) Lumini Display OBC (rosu) Butoane OBC (alb) Buton Comanda Trapa(alb) Butoane Comenzi Geamuri (alb) Lumini Portiera(rosu Volan Raid Motor: Soft 150 Hp/170 Hp Filtru Aer K&N Bara Stabilizatoare JOOM Sistem Iluminare Xenon Philips 6000 Urmeaza: Interior alb Culoare albastru electric Le`Mans Plafon alb Jante RH ZW1 17 Toll 8,5 j/10j Bara fata M |
frumoas masina si bafta cu ce tiai propus sa faci la ea
|
Quote:
|
Si atunci sa te tii la pisicutza;) sa vezi ce rau zgarie:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Luatima-ma si pe mine, railor !
Azi te sunai ice_wysss, dar nici un raspuns ! :x De ce ii faci plafonul alb? Da-mi o explicatie sa inteleg ... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning