![]() |
se vinde renault 5 !!!!!!!!!`\
renault 5 din `88 motor 1.4 carb 1.4
mai multe detalii si poze maine ca mor de somn |
Re: se vinde renault 5 !!!!!!!!!`\
masina e din `88 are ca optiuni din fabrica: geamuri electrice si inchidere centralizata. ulterior masca radiatorului si capota au fost modificate. diverse piese noi originale. masina este in perfecta stare de functionare . are 120 si ceva de mii de km (reali sa`mi cada mie un c*i daca mint).
instalatie audio cat de cat performanta radio-mp3 sony xplode 2005, boxe blaupunkt, etc. volan sport de fabrica, scaune sport de fabrica...merita vazuta 0721460166 |
baga poze si pretu...
|
1 Attachment(s)
uitasem de poza:D
|
3000 cu muzica
|
up! up! up!
|
chiar nimeni interesat?pana acum mureati dupa masinile astea...
|
si fara muzica, care e pretzul?
|
2800 euro...
|
nimeni? sunt revoltat!
UP UP UUUUUUUUPPPPP!!!!!!!!! |
hopa sus!!
|
hop ş-aşa!!!
|
uepa!!! hop hop hop
|
:Dchiar il vand...stiu ca e greu de crezut :D
|
la schimb nu te intereseaza?
|
nu cred ca ai ceva interesant pentru mine...vreau sa`mi aduc o omega V6 din 2000 din germania...
cu ce vrei sa fac schimb? |
|
MYU in primu` rand nu e treaba ta ce vand eu si cu ce bani.si prima data incearca sa aflii de ce se vinde masina la pretu` asta. Dupa parerea mea ai postat ca sa mai cresti si tu la stage acolo...de unde rezulta ca esti cel putin nesimtit...asta ca sa nu zic ceva de femeia care ti-a dat viata ***uti gatu` matii
|
masina aia care o arati tu este foarte alergata dupa cum se vede...poza este facuta la o legala.nu cred ca gasesti tu renault 5 din `88 cu 120 si ceva de mii de km REALI!!! toate piesele pe masina mea sunt originala si orice am schimbat la ea, am bagat piese originale aduse pe comanda. care nu stie masina sa nu mai manance cacat ca oricum nu va obliga nimeni sa cumparati.
|
Quote:
|
Quote:
|
pai si daca stii masina de ce bati campii?eu ziceam de ala ca e alergat rau de tot si are o gramada de km pe cand al meu are 120 si ceva de mii de km si nu e alergat...
|
Quote:
cineva a avut mare grija de masina aia la vremea ei, se observa daca cunosti. pretul tau este exagerat pt un aspirat. o sa-ti dai seama cu timpul. nu vreau sa-ti fac anti reclama scuze. |
Quote:
ai incredere in mine ca pretul nu este exagerat.gasesti r5 cu motor de 1100 si in 4 trepte pe la 2200 euro asa ca... |
up! up! up!
|
hai mai , fii serios . eu ma chinui sa vind cu 2400 un 5 care bate orice masina pina la 200 CP si foarte multe care au si peste 200 cp, nu misca nimic la ea si merge tun si tu vrei pe puiul asta mic .....in fine e masina ta si tu ceri cit vrei dar eu atit iti spun ...e greu.
|
bogdan, cunosc masina ta, stiu ce poate insa dezavantajul la a ta este ca stie toata lumea ca a participat la toate legalele si lumea se sperie cand aude asta.eu sincer, nu am alergat cu ea, masina avea 80.000km cand a fost cumparata de la un mos care a primit cadou un pasat de la fiul lui din germania. masina asta a stat numai in garaj...am mers o singura data cu ea 180km/h sa vad cat duce.in rest foarte rar m`am dat la semafor...
|
ok, cum zici tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning