![]() |
Dacia Logan - Crashtest
1 Attachment(s)
Aceasta este noua Dacia Logan - Videoclipul oficial - crashtest.
Nu se aude f bine, dar cu o placa 5.1 data mai tare, e bine :P Cica ar fi primit 3 *** in urma acestui crashtest... Va luati ori nu va luati? Cel putin muzica d fundal e belea :D |
Scrisesem in forumul \"vechi\":
Da, misto...Se aude miso cand se loveste Se vede de la 2 poste k e tabla moale... |
saracu logan.... si cik e renault...
mie imi place sa dau volumu la maxim k se aude belea knd se loveste de parapet... :) si imi mai place cum sare oglinda :D uitativa fratilor si nu va veti lua logan... |
Frate cum se izbeste frontal nu imi vine sa cred !!!
E cam incet sonorul dat ... adica e inregistrata cam aiurea ... si trebuie ascultat mai tare ... daca suntetzi atenti sa acultati cum sar airbagurile !!! Super frumos ... am ramas super impresionat la ora 4 dimineatza ... |
Mamaaa Super tare filmu!!! Sa nu mai zic ca ma inviorat la ora 3 dimineata .... mi-am dat volumul tare sa aud cum se loveste de zid.......se muleaza bine pe zid sa nu mai zic de cum ii sare capatana la sofer:))
|
si totusi soferul scapa fara nici o zgarietura, bai nu se poate!
|
pai desigur k scapa fara o zgarietura :D Dacia e masinaaaa :)
|
acu il dau si eu jos ... w8ing .. k mere super piesa netu .. merge tarash :D
|
L-am downloadat azi si imi apare alt film, o reclama la nush ce bautura racoritoare or shit?
Care este adresa corecta , ca as vrea sa vad si io Loganu cum se sifoneaza :twisted: |
Re:
Quote:
|
E misto ma ... mai ales la sfarsit cand il arata pe \"sofer\" :)
|
mah voi faceti mijto?
nu e nici un crashtest in arhiva aia |
bha deci nu e nici un crash test in arhiva aia e o reclama la nush ce bautura :(
|
kkmash in ea de reclama ... :) am dat si tare... sa ma sperie ***u ala :) ... coobra dupa cum vezi e pus la Diverstisment ... chiar te asteptai sa fie crashtest? :)
|
o fi da primele 5-6 posturi sunt pe aceasta tema
daca-s glume sunt cam proaste parerea mea |
:lol: :wink: :lol: Bah.... acuma downloadez shi eu :(.
Dar deja mi`am dat seama despre ce e vorba shi NUMAI imi e frik sa ma uit la el! :lol: |
Oai fuck ... mi-a fugit si somnul ! :D :shock:
|
Re:
Quote:
p.s. ti-am mai spus cum e cu varsta asta :P :lol: :lol: |
bineinteles k au trebuit sa se gaseasca si cativa kre sa strige toata surpriza.. tineti-o tot asa!! :roll:
|
Mda :x :x :cry:
|
nush restu` da yo am muscat-o rau de tot la asta cu crash-testu` am zis ca cine stie cum se izbeste de copacii aia :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
cea mai tare poanta:)))))))))))))) Mi-a stat inima in loc, am dat si tare
|
Re:
Quote:
Am patzit-o si eu intr-o seara cu altceva ... A baut unu dintr-o sticla de sprite de 2 L , i-a dat-o lu altul si i-a spus ca daca nu bea sa ii puna dopul sa nu iasa acidul , ala a baut , mi-a dat si mie si era apa ! Si am plasat-o si eu mai departe dar am tacut din gura ... Si ultimul a zis .. Ba .. ce p#l@ mea ma .. asta e apa nu e sprite.. Si am bufnit cu totii in ras ! |
belea ...
|
Sa vezi ce atent ma uitam azi de la munca boxele blana si cand am sarit odata de pe sacun si dai cu **************** !IN fine dragutza faza da' io m-am saturat de filmulete d-astea! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Dea e marpha !!! tot e bine 3 stelutze :)
|
Re:
Quote:
|
In seara asta, la Marius Tuca Show, au fost invitati directorul de la Colibasi, directorul de vanzari (frantuzu') si directoru' ala mare. Au spus CLAR :lol: ca \"Dacia Logan este cea mai buna alegere pe care romānul o poate face la ora actuala. Ce masina poti cumpara la 325.000.000 lei?\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: au mai spus ca \"tabla care se regaseste pe Dacia Logan este cea pe care o folosesc si cei de la Renault, in Franta - rezistenta la coroziune si lovituri la suprafata vopselei!\". Ce vreti mai mult? :lol: |
Re:
Quote:
|
Poate ati vazut o poza cu un logan bushit la crash-test.
Testul a avut loc la viteza de 30 Km/h!! |
e veche fratilor ...
|
1 Attachment(s)
Asta e pe bune:
Primul accident cu Logan Florin Baltaretu Ramona Olaru Sambata, 11 Septembrie 2004 Dacia s-a rasturnat dupa ce a fost izbita de un Matiz Craiovenii au reusit sa faca primul accident rutier in care a fost implicata o Dacia Logan. Conform politistilor, un autoturism folosit pentru test-drive, in prima zi de lansare a noului model Dacia, a fost lovit din lateral de un Matiz al carui sofer nu a respectat semnificatia indicatorului \"Cedeaza trecerea\". Conducatorul auto si-a recunoscut vina. \"Voiam sa ajung la un prieten, nu m-am asigurat si am intrat in partea stinga a Loganului\", a declarat Iulian Toma. In urma impactului, Dacia s-a rasturnat, dar nici unul dintre pasageri, clienti care testau masina pentru a o cumpara, nu a fost ranit. \"Accidentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare deoarece nu au existat victime\", a mentionat inspector principal Mihnea Dragomirescu, din cadrul Politiei Rutiere Craiova. Acesta a spus ca soferul vinovat de producerea accidentului va avea permisul suspendat din cauza ca nu a acordat prioritate. Reprezentantii dealer-ului craiovean Dacia au tinut sa precizeze ca masina implicata in accident \"s-a rasturnat pentru ca a fost lovita tare in lateral, nu ca n-ar avea stabilitate\". |
...heheh... concluzia Noul Logan e un TIR pe roti (jante) de 13' :D se rastoarna dk bate vantul mai tare!!
|
E cam nasoala masina ... ingusta si inalta ... porbagaj facut cred ca special pentru romani :lol: ... cred ca e facut sa iei porcu` si vitelu` de la tara ... mie nu mia placut deloc.
|
bwai sa`mi trag palme da ce sperietura am tras! eu ma uitam atent k nu se vedea masina de aprope si mi se parea ca nu seamana cu loganu`... asta e.. am muscat :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning