Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Dacia Logan - Crashtest (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/1529-dacia-logan-crashtest.html)

CataNOS 13-07-04 23:06

Dacia Logan - Crashtest

1 Attachment(s)
Aceasta este noua Dacia Logan - Videoclipul oficial - crashtest.
Nu se aude f bine, dar cu o placa 5.1 data mai tare, e bine :P
Cica ar fi primit 3 *** in urma acestui crashtest... Va luati ori nu va luati?
Cel putin muzica d fundal e belea :D

BogdanSHA 15-07-04 22:18

Scrisesem in forumul \"vechi\":
Da, misto...Se aude miso cand se loveste Se vede de la 2 poste k e tabla moale...

SpeedeR 15-07-04 22:53

saracu logan.... si cik e renault...

mie imi place sa dau volumu la maxim k se aude belea knd se loveste de parapet... :) si imi mai place cum sare oglinda :D

uitativa fratilor si nu va veti lua logan...

X-Ray-Eyes 16-07-04 00:13

Frate cum se izbeste frontal nu imi vine sa cred !!!
E cam incet sonorul dat ... adica e inregistrata cam aiurea ... si trebuie ascultat mai tare ... daca suntetzi atenti sa acultati cum sar airbagurile !!! Super frumos ... am ramas super impresionat la ora 4 dimineatza ...

bimmer5 16-07-04 02:53

Mamaaa Super tare filmu!!! Sa nu mai zic ca ma inviorat la ora 3 dimineata .... mi-am dat volumul tare sa aud cum se loveste de zid.......se muleaza bine pe zid sa nu mai zic de cum ii sare capatana la sofer:))

DnI 16-07-04 11:15

si totusi soferul scapa fara nici o zgarietura, bai nu se poate!

CataNOS 16-07-04 13:44

pai desigur k scapa fara o zgarietura :D Dacia e masinaaaa :)

Psycho 17-07-04 16:26

acu il dau si eu jos ... w8ing .. k mere super piesa netu .. merge tarash :D

alexh 22-07-04 14:59

L-am downloadat azi si imi apare alt film, o reclama la nush ce bautura racoritoare or shit?
Care este adresa corecta , ca as vrea sa vad si io Loganu cum se sifoneaza :twisted:

RoSonic 22-07-04 15:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexh\"
L-am downloadat azi si imi apare alt film, o reclama la nush ce bautura racoritoare or shit?
Care este adresa corecta , ca as vrea sa vad si io Loganu cum se sifoneaza :twisted:

HA HA HA HA HA HA HA!!!! n-ai sunet la calc??? sau ce??

Lunaticu 22-07-04 21:28

E misto ma ... mai ales la sfarsit cand il arata pe \"sofer\" :)

COObra 26-07-04 15:10

mah voi faceti mijto?
nu e nici un crashtest in arhiva aia

Speedy 26-07-04 16:04

bha deci nu e nici un crash test in arhiva aia e o reclama la nush ce bautura :(

EvLSant0S 26-07-04 16:12

kkmash in ea de reclama ... :) am dat si tare... sa ma sperie ***u ala :) ... coobra dupa cum vezi e pus la Diverstisment ... chiar te asteptai sa fie crashtest? :)

COObra 26-07-04 21:22

o fi da primele 5-6 posturi sunt pe aceasta tema
daca-s glume sunt cam proaste
parerea mea

CT-87-ADY 26-07-04 23:34

:lol: :wink: :lol: Bah.... acuma downloadez shi eu :(.
Dar deja mi`am dat seama despre ce e vorba shi NUMAI imi e frik sa ma uit la el! :lol:

Calindcm 27-07-04 00:48

Oai fuck ... mi-a fugit si somnul ! :D :shock:

BogdanSHA 29-07-04 03:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
o fi da primele 5-6 posturi sunt pe aceasta tema
daca-s glume sunt cam proaste
parerea mea

Da-ne-n judecata! :P :P

p.s. ti-am mai spus cum e cu varsta asta :P :lol: :lol:

PYT 16-08-04 11:51

bineinteles k au trebuit sa se gaseasca si cativa kre sa strige toata surpriza.. tineti-o tot asa!! :roll:

CataNOS 16-08-04 15:32

Mda :x :x :cry:

Speedy 16-08-04 15:38

nush restu` da yo am muscat-o rau de tot la asta cu crash-testu` am zis ca cine stie cum se izbeste de copacii aia :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

machete13 19-08-04 22:11

cea mai tare poanta:)))))))))))))) Mi-a stat inima in loc, am dat si tare

X-Ray-Eyes 20-08-04 01:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"machete13\"

He He He ...
Am patzit-o si eu intr-o seara cu altceva ...
A baut unu dintr-o sticla de sprite de 2 L , i-a dat-o lu altul si i-a spus ca daca nu bea sa ii puna dopul sa nu iasa acidul , ala a baut , mi-a dat si mie si era apa !
Si am plasat-o si eu mai departe dar am tacut din gura ...
Si ultimul a zis ..
Ba .. ce p#l@ mea ma .. asta e apa nu e sprite..
Si am bufnit cu totii in ras !

madfish 20-08-04 02:18

belea ...

Alfa_band 20-08-04 07:38

Sa vezi ce atent ma uitam azi de la munca boxele blana si cand am sarit odata de pe sacun si dai cu **************** !IN fine dragutza faza da' io m-am saturat de filmulete d-astea! :twisted: :twisted: :twisted:

GolfuletzS 08-09-04 22:22

Dea e marpha !!! tot e bine 3 stelutze :)

g-spott 08-09-04 22:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

He He He ...
A baut unu dintr-o sticla de sprite de 2 L , i-a dat-o lu altul si i-a spus ca daca nu bea sa ii puna dopul sa nu iasa acidul , ala a baut , mi-a dat si mie si era apa !
Si ultimul a zis ..

Asta chiar e tare ... tre' s'o incerc si eu :lol: :lol:

Gabi 08-09-04 22:54

In seara asta, la Marius Tuca Show, au fost invitati directorul de la Colibasi, directorul de vanzari (frantuzu') si directoru' ala mare. Au spus CLAR :lol: ca \"Dacia Logan este cea mai buna alegere pe care romānul o poate face la ora actuala. Ce masina poti cumpara la 325.000.000 lei?\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: au mai spus ca \"tabla care se regaseste pe Dacia Logan este cea pe care o folosesc si cei de la Renault, in Franta - rezistenta la coroziune si lovituri la suprafata vopselei!\". Ce vreti mai mult? :lol:

EvLSant0S 09-09-04 03:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Quote:

He He He ...
Si ultimul a zis ..

:) :) :lol: nu mai pot de ras... :) poate e si din cauza orei la care citesc acest post :) tare faza.. pe mine ma tot bate gandu sa ... ma duc la liceu si sa-i \"cinstesc\" pe ***i aia cu 4-5 sticle de cola la 0.5 cu laxativ in ele... sa se bata pe locurile de la toaleta fgm lor sa le f ... sunt fabrica de tigari acolo... radule da-mi si mie o tigare... ba da-mi si mie o tigare.... va f eu anu` asta... :) cat aberez... apropo de DA BA O TIGARE :) :) vedeti ca sunt periculos la fazele astea.. :) :) nu maryo ? :) dar mai intai tre` sa ma enerveze SpeedeR .... altfel nu are nici un effect :P

CataNOS 09-09-04 09:15

Poate ati vazut o poza cu un logan bushit la crash-test.
Testul a avut loc la viteza de 30 Km/h!!

B12ZMD 09-09-04 09:30

e veche fratilor ...

Jeff 16-09-04 19:44

1 Attachment(s)
Asta e pe bune:

Primul accident cu Logan

Florin Baltaretu
Ramona Olaru
Sambata, 11 Septembrie 2004

Dacia s-a rasturnat dupa ce a fost izbita de un Matiz

Craiovenii au reusit sa faca primul accident rutier in care a fost implicata o Dacia Logan. Conform politistilor, un autoturism folosit pentru test-drive, in prima zi de lansare a noului model Dacia, a fost lovit din lateral de un Matiz al carui sofer nu a respectat semnificatia indicatorului \"Cedeaza trecerea\". Conducatorul auto si-a recunoscut vina. \"Voiam sa ajung la un prieten, nu m-am asigurat si am intrat in partea stinga a Loganului\", a declarat Iulian Toma.
In urma impactului, Dacia s-a rasturnat, dar nici unul dintre pasageri, clienti care testau masina pentru a o cumpara, nu a fost ranit. \"Accidentul a fost inregistrat ca o simpla tamponare deoarece nu au existat victime\", a mentionat inspector principal Mihnea Dragomirescu, din cadrul Politiei Rutiere Craiova. Acesta a spus ca soferul vinovat de producerea accidentului va avea permisul suspendat din cauza ca nu a acordat prioritate. Reprezentantii dealer-ului craiovean Dacia au tinut sa precizeze ca masina implicata in accident \"s-a rasturnat pentru ca a fost lovita tare in lateral, nu ca n-ar avea stabilitate\".

alex_maxx 16-09-04 22:02

...heheh... concluzia Noul Logan e un TIR pe roti (jante) de 13' :D se rastoarna dk bate vantul mai tare!!

g-spott 16-09-04 22:13

E cam nasoala masina ... ingusta si inalta ... porbagaj facut cred ca special pentru romani :lol: ... cred ca e facut sa iei porcu` si vitelu` de la tara ... mie nu mia placut deloc.

LaMishto 22-01-05 01:25

bwai sa`mi trag palme da ce sperietura am tras! eu ma uitam atent k nu se vedea masina de aprope si mi se parea ca nu seamana cu loganu`... asta e.. am muscat :P

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning