![]() |
Am si eu o Dacie din 97'
3 Attachment(s)
As vrea si eu sa ii fac si eu un tuning exterior... as avea si eu nevoie de cateva idei de la niste baieti care au mai facut asa ceva... sau macar au idee despre ce este vorba.
Mersi ,ult pentru intelegere |
Re: Am si eu o Dacie din 97'
Ai putea incepe cu dezlipirea stickerelor ;)
|
Dak pui o poza mai clara si de aceeasi rezolutie ca cea pe care ai folosito mai sus , poate te ajut cu ce VT ( virtual tuning) ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Uite niste poze mai k'lumea nu stiu daca vei reusi ceva...k'lumea dar totusi astept sa vad daca va iesi ceva... |
Quote:
Vorbesti serios?? :)) |
1 Attachment(s)
Doar o incercare de a mea de a tuna masina virtual...
Si chiar m-am gandit sa pun un astfel de sopiler...dar nu stiu stiu cum va iesi in realitate...dar l-as face un pic mai mic spoileru.. Recent am pus niste muzica pe ea.. am luat un SONY X'plod dar boxele nu sunt prea bune pentru el trebuie sa i-mi iau alte difuzoare mai puternice... |
Quote:
Spoileru ala arata binisor. Spor la treaba |
poti sal pui merge chiar si o 2 evacuare de nice
|
1 Attachment(s)
o incercare de-a mea
|
Asta facuta de 'ionut17' e ff faina. Si e si realizabil. Bravo!!!
|
Bay, sa fim seriosi, eu daca vad o astfel de Dacie pe strada o sa mor de ras, o sa merg sa iau proprietarului un autograf, ca doar e cel mai idiot roman. Eu zic ca la Dacie e de-ajuns sa o faci sa mearga bine, sa nu iti faca probleme la drumuri lungi, sa o tii curata si simpla. Merg becuri de pozitie rosii, un neon in interior, un cd-player...si cam atat. PAREREA MEA.
|
BECURI DE POZITIE ROSII.....esti super tare man....ce sa zic...nu`ti place daca o face ca in poza(cu jante smechere,si spoilere modificate) dar iti place daca ii pune beculete rosii..esti..TARE =))..... :lol: :omfg:
|
Apropo eu am becuri pe pozitii Move si pot sa zic ca se vede super misto...
Mersi Ionut17 pentru V.T. parerea mea daca ai fi pus un spoiler cu niste gauri mai mici ar fi fost beton zic eu deja am in gand un tip de spoiler o sa-l pun pe V.T. in curand... Si Smip3r ce ti se pare asa ciudata faza cu un kit pentru Dacie? |
bai...lasa ti o draq de treaba.....dacia tot dacie ramane....poti sa i pui tu si bara de ferrari....ca tot iti intra apa prin usi Parerea mea....bagai cate o prelungire la bari si un cd player si e mai mult k suficient... :)
|
Quote:
Sa sti ca si eu m-am gandit la chestia asta...dar nu stiu inca sigur ce sa fac.. Oricum ma gandesc ca pentru viitor sa i-mi cumpar alta masina(prin primavara lui 2007) deci pana atunci mai e mult cel putin sa o fac si eu sa arate un pic asa a masina ma gandeam eu... In orce caz mai astept si alte idei :) |
sry k nu am putut face nimic la dacia ta , cu toate ca ti-am zis k te voi ajuta... DEci , pozele sa fie macar la 800x700 si la o claritate mai mare putin , k sa pot face ceva frumos , si nu kitsch :)
Scz ink odata ;) |
Quote:
No problem dar nu am de unde sa fac rost de niste poze mai bune momentan.. Ms. oricum..macar ti-ai dat un pic de interes... |
1 Attachment(s)
Din cauza calitatii pozei si a timpului , cam asa ceva ar iesi pt fatza.. ;) :) Restul masinii incearca sa ti-l imaginezi cum vrei tu , si dak vrei sa continuu vb pe mess :) >>>
|
Quote:
Ms poate pe viitor o sa te contactez..dar deocamdata ma gandesc la ce sa fac...mi-au aparut niste probleme la masina si vre-au s-o marit si sa i-mi iau un Cielo dar sa vad cum fac cu banii. Daca nu i-mi vor ajunge banii pt. un Cielo voi continua tuningul la masina asta... |
Si eu am primit de la ai mei un cielo de curand , idei am o gramada ... :twisted:
|
Quote:
Misto daca vrei sa i-mi trimiti si mie niste poze cu V.T. facut pe un Cielo... si am sa vad si la ce sume m-ar duce cu un kit pentru spoilere si alte minuni... Mersi inca o data |
ok , am sa te tin la curent , sa pun mana pe o camera foto mai bunicik , sa fac niste poze la al meu , si dupaia o sati arat... ;) si peste cateva luni o sa vezi si diferenta intre realitate si VT :D
|
ia sa vad ce pot face si eu din daciuta ta
|
monstruoasa............
|
astept cu nerabdare sa si vad in aplicare pe dacia ta cosmine cate ceva adica spoilare praguri jante etc bafta la tunat numai bine
|
ba nu stiu ce aveti voi cu dacia, de ce o urati si de ce nu acceptati tunningul pe ea. macar la motor daca nu exterior. Crede-ma ca te face mai mult sa zambesti cand vezi ca te ia la semafor o dacie cu scartait de roti sau cand o vezi ca face drift la colt de intersesctie.
|
da...face drift si il vezi p trotuar k i-s-au rupr rotzile:)) pai nu prea accepta lumea dacia k e o masina cam proasta...anu asta bagi o galagie d bani in ea in thinichigerie, antifonare, tuning si in alte alea si peste 2 ani ira tre sa bagi, sanu mai vb ca in fiecare sapt se gaseste ceva sa se strice la ea
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar nimeni ?
|
sa o stapanesti sanatos