![]() |
Impresii pozitive/mai putin pozitive in legatura cu 4tuning DAY
Aici spuneti ce impresie v-a lasat 4tDay
Parerea mea: + femei bune, dar buuuuuuuune rau :D + sistemele audio expuse, Seatul Ibiza galben de la Evolution Crew merita vazut + destul de multe masini rare/modificate cu bun gust - coada de la intrare, m-a luat naiba pana am intrat, era prea multa lume, toti neaosii vin sa vada cum e cu tu"nn"ingu (ce-am auzit io pe-acolo "ia zi frate, ce-i in interior", "prea belea golfu asta" - golfu era a3, dar in fine, avea praf in ochi, "ba vezi k ti-a cazut "e"-ul de la "nike" d p tricou - Rasp:"hai repede acasa sa ma schimb" =))) e foarte posibil, daca nu esti atent, sa calci pe cap vreun fotograf, e plin de boraci, oricum, 60% din aia care au venit nu au fost acolo ca sa vada, ci ca sa fie vazuti (intelegeti c vreau sa zic) - unele masini din salon nu aveau ce cauta acolo (nu dau ex), erau o gramada in parcare c meritau sa fie expuse. |
Re: Impresii pozitive/mai putin pozitive in legatura cu 4tuning DAY
impresia cea mai imensa mi-a dat-o multimea de Mazda RX 8...full frate full ....si de golf V GTI plin !!! a dat lumea de bani ...:)) .....numai zica ca impreza WRX erau vreo 10 ...:))
fetele ..ca intotdeauna de exceptie ... |
sincer , imi pare putin rau ca m-am dus ...de ce ? pt ca mi-am facut sange rau mai ales cu femeile . Fara exagerare sunt cele mai bune femei de la vreun salon tinut la noi vreodata ! ( ofer 1000$ pt o noapte cu fata de la porsche cayenne alb perlat :) )
|
A fost cam aiurea.Mai ales la intrare...penibil rau.Pana la urma nu am inteles de ce nu lasau lumea sa intre,dar asta e.Iarasi nu inteleg dece numai o pers vindea bilete.
De muzica nu mai zic: ori lasau fiecare club cu muzica lor (respectiv cea din masini),ori muzica de la..organizatori.Dar cu ambele nu prea intelegeai nimic. Ca sa nu mai spunem de motoarele ambalate la max pe acolo;eu inteleg ca e frumos si e spectaculos,dar totusi...dupa 5 min eu nu mai puteam sa respir.De zgomot nu mai zic nimic. Si tot asa.. CUm zicea cineva mai sus,cateva masini erau cam in plus acolo. In parcare erau cateva bijuterii. |
fetele super bune .... mia placut..... in schimb coda de la intrare a fost chiar naspa.......cerculetele facute de baieti super marfa...si acum cred k mai am cauciuc pe ochi........masini marfa afara...masini marfa inauntru ....si despre fete ...era o bruneta cu niste ochi albastri moaaaa, deci vreau id ei :D .........si seatu ibiza era tare rau c muzik avea pe el
|
Quote:
|
cea mai marfa pacaleala de 1 aprilie
|
1 Attachment(s)
pt nime singurul - il reprezinta intrarea si iesirea din salon (adik cumperi un bilet admiri masinile si femeile 30 de minute -1h-2h dupa care iti vine sa iesi afara sa bei ceva sa te mai racoresti etc. si nu mai ai voie sa intri , trebuie sa iti cumperi alt bilet ca sa intri si nu mi se pare corect , cum vretzi voi sa stea lumea toata ziua la salon ?)
|
A fost cel mai k-lumea Tuning Show de pana acum....
+ pt fete + pt masini si nr lor + pt cerculete si showul de la inceput + pt nr firmelor si cluburilor - faza cu intrarea si iesirea...datorita acestu-i lucru multi au plecat dupa 2-3 ore - lipsa unor scaune in interior...era destul loc |
Quote:
|
+fetele
+masinile expuse -organizarea mediocra cel putin a celora care stau langa masini si au grija da un club |
au fost masini care au venit foarte tarziu in salon ...si un lucru care ma socat ....persoane cu masini expuse ...veneau si isi puneau rotile acolo ....niste antera pe un A4 negru din MR ....erau noi ...pm ...cam aiurea faza asta ...
|
Quote:
|
Sunt indragostit si obosit
Fete de nota 10 , show de nota 10 Cred ca maine "apas" repeat |
Ce sa zic...mi-au placut foarte mult masinile fetele muzica si intalnirea cu membrii de pe 4tuning(m-am intalnit cu madskillz cu care am stat o buna parte din timp cu rares basu raisa golftuning tng shantzu santos si multi altii...mi se par niste baiati foarte de treaba si foarte sociabili)Si show-ul cu cerculete burnout-uri etc etc mi-a placut foarte mult chiar daca am inghitit o gramada de praf si am inhalat fum de la cauciucuri :) Mi-a placut si revista pe care a scos-o 4tuning si partea cea mai frumoasa este ca mi-am vazut loganul de la primul concurs in ea :) La multi ani 4tuning !
|
catanos ....stai calm ...nu avea cum ....masina intrase ....si poc ...hai cu janta :))
|
Si despre masini....m-a socat foarte tare Cadillac-ul ala cu monitoare in oglinzile retrovizoare si Tico-ul ala alb !
|
sa nu uitam de CL 65 AMG ...cu numai 612 cai ...cel negru de VL ....:)
|
Hmmm!Baaa eu ajung maine dimineatza!Nu mai spunetzi atatea minusuri si plusuri ca imi facetzi deja capu patrat!Apropo cum e vremea?!
De`ar fi fost si mama o matusa Tamara....:lol: |
vremea acuma este marfa ...dar se aude ca maine se lasa cu apa .....
nu va duceti la peste ... |
tare show-ul :twisted: :twisted: as sta acolo 24 din 24:lol:
Ce ma deranja intrarea si iluminare ...:sad: in rest tare :-P |
la 8 jumate eram la prisma...la 12 jumate eram acasa....ce sa mai ....super frumos.....multumesc unor anonimi:twisted: (toti mai putin unul:lol: )...multumesc 4ss si separat lui hodaru';) ....'neste' talibani pe la mr....mitza de la wizards...michael(insomnia....se stie k doar unu e michael)...hai....cine mai a fost pe acolo...:D :oops:
a...n...o...n...i...m...!:twisted: |
M`a impresionat numarul mare de mashini scumpe ...
BENTLEY MODIFICAT ???!!! A INNEBUNIT LUPU` !!! din poze am vazut vreo 5 mashini de peste 100.000 euroi ... !!!! prea tare... felicitari :P ;) ... |
frumos, cu putine exceptii, dar a iesit bine. deabia astept maine so iau de la capat, poate mai aducem cate o surpriza. Multumim 4Tuning!!!
P.S: si mai ales Hondarului, ZoliaT, Gratian ;) |
nu ma asteptam ////sa fie asa de tare o sa merg din nou si azi ...foarte tare incepe sa se miste treaba si la noi felicitari gratian&co...numai bine
|
Foarte tare frate
Organizare destul de buna avand in vedere numarul mare de spectatori Masini fete si tot tacamul LCD au devenit banalitate samd Sunet beton Oameni cu multi bani care au investit in pasiunea lor si ne-au bucurat si noua OChiul Si deci FFFFFFFFFFFOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAARRRRRRRRRTTTTTTTT EEEEEEE FFFFFFFFFFRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTEEEEEEEEE E Cu Stima |
Bai Ce Sa Zic A Fost Belea Ceva De Nevazut La Noi In Romania Chiar Nu Credeam Ca Ex Asa Masini Dar Uite Ca Sunt:).ce Ma Enervat Cel Mai Mult A Fost Intrarea Si Lumina,cand Intri Intrun Salon De Masini Trebuie Sa Fie Lumina Sa Se Vada Si Firul De Par Pe Ea.nu Cum Au Fost Unele Masini Da Te Chiorai Sa Le Vezi Mai Bine Asta Ma Enervat Foarte Tare Aiurea.si Fetele Au Fost Bune:))).ce Sa Zic Excelent A Iesit.ai Mai Vedem Pe 9
|
Eu regret doar ca instalatia de sonorizare nu a facut fata si ca nu toata lumea avea radiourile pe 93.1 .Am ratat anumite anunturi importante ... Data viitoare sunt convins ca va fi mai bine .
|
piesa .....simfonie ...phoaaaaa
|
Quote:
|
Bravo 4tuning pentru ceea ce tocmai s-a incheiat. Organizarea nu a fost ea perfecta dar totul a fost ok, mai putin partea cu ventilatia, si partea cu iesitul, desi pe mine nu m-a afectat intrucat am avut legitimatie...In rest masini frumoase, fete si mai frumoase iar revista bestiala, mi-a placut si abia astept pacaleala de anul viitor.
|
Quote:
bigUP trankan! |
mesajul anterior este rasp la ceea ce a scris sil4tuning! saL
|
nu am fost socat ...tu stai chill...ca am grija de sanatatea mea ....
subiectul este incheiat ! |
trei lucruri mi-au placut super mult:
- cerculetzele facute de baietii cu bmw - LCD-urile din oglinzile laterale de la cadilacul alb - bruneta in maieu alb de pe kawasaki-ul ninja verde RESPECT ! |
Quote:
Inseamna ca masina ti-a sarit in ochi , lucru pe care il doream de la cei care au venit la acest "show"! |
Quote:
cine a putut ..a avut ocazia sa vada masina ..cu jantele stock / alte jante fatza de cele de fabrica, felicitari ! mie mi se pare super interesant/tare .. |
:lol: Se pare k am facut o alegere buna prin faptul k nu am ajuns la 4 tuning day....si cred k ar trebui interzise anumite persoane care vin la astfel de evenimente....oricum a fost prima editie,doar nu s-au nascut toti invatati....bafta pe viitor..https://img96.imageshack.us/slideshow...1510350gn.smil
|
cam asa s`a vazut de la constantza -> https://forum.4tuning.ro/showthread.p...367#post365367
a fost bine dar obositor :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning