![]() |
Poze Mondeo mk1
10 Attachment(s)
Poate sunt cativa adepti al acestui model de Mondeo zic sa punem cateva poze sa impartasim idei pareri si orice altceva legat de Mondeo Mk1
Incep eu cu niste poze: |
Re: Poze Mondeo mk1
superbe masinile...cea alba imi place si asa vreau si eu s-o fac pe a mea
|
8 Attachment(s)
inca un set de poze sper sa va placa:)
|
5 Attachment(s)
mai am de munca o gramada... :)
|
foarte dragut ...chiar superb:D:D lasa-mi un id pe PM te rog ca am ceva intreabari:D am si eu un mondeo uitate la semnatura ii in lucru :)
|
3 Attachment(s)
Frumos Asa ceva detin si eu....FORD MONDEO 1.8TD 88CP sau 65kw si sunt in lucrari de "preparare" cu el o sa pun si niste poze...cine ma poate ajuta cu o"mana de ajutor" la modificarea bordului ast un mesaj...pt cei din craiova...orashul de unde sunt si eu...multumesc
|
my mondeo
MAsina A Suferit urmatoarele modificari :
-jante 5 spite 195/50/R15 -capota,plafon,portbagaj-Negre mat omologat RAR -neoane pedalier,pager dreapta,sub scaune si la inchizatoarele de la usi -bord iluminat albastru...urmeaza ace rosi-cine ma poate ajuta ADD [email protected] -garda sol coborata putinel..("am coborato vre`o cativa centimetri k sa fiu mai aproape de strazi si cartier")... am uitat sa precizez....capota arata cam rau find schimbata si prost vopsita...a venit iarna si m`a prins cu ea asa.... |
si eu am unu tot cu acelasi motor:P intra la semnatura sa vezi cate ceva...sper sa pun si eu niste poze mai recente
|
sal ruffy...l`am vazut pe al tau de prima data,de aceea l`am postat si eu pe al meu....frumos imi place al tau...te`ai apucat destul de repede de modificari la el....bafta incontinuare
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1329967 Attachment 1329968 asta-i frumusetea mea |
iti dau eu un numar de tel , ii o firma din ungaria au sediu si la noi in tara ! uite numarul: 0727383284
|
cum se numeste firma?un site ,ceva?
|
sincer nu stiu cum se numeste ai acolo numarul de telefon... mai multe detalii nu stiu :">
|
Pot sa iti aduc eu paravanturi fata la 120 Ron ! daca esti interesat , astept un telefon la nr din semnatura !!
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
5 Attachment(s)
poze noi :)
|
1 Attachment(s)
pun si eu cu The black widow
|
Quote:
|
Salut...am si eu o intrebare...cum pot face stopurile de pe spate mai inchise?...exista o folie speciala?.o seara buna
|
Exista in diferite magazine (piese auto, sau vopsele) spray`uri speciale pt stopuri diferite culori
Eu le-am facut cu lac+vopsea neagra,cand am vopsit masina! |
9 Attachment(s)
hai sa completez si eu aici cu ceva poze...
|
Poze Mondeo mk1
Aparitie media... http://www.banatsport.ro/stiri/regin...tru-de-mondina
|
super tare modelul asta,am si yo un mondeo 18td si sunt foarte multumit d el
|
3 Attachment(s)
Fordul familiei :)
|
Are cineva poza cu mondeo mk1 combi?:???:
|
5 Attachment(s)
Hai sa pun si eu cu Ford'ul meu...si vreo doua filmuletze cu sub-ul.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze si cu Fordul meu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning