![]() |
VOPSELE pt mashini ?
Imi vopsesc mashina shi trebuie sa decid ce vopsea pun pe ea.
Prima oferta ar fi de la STANDOX 3 milioane litra...care stim totzi ca e de calitate bla bla bla. Alta oferta interesanta vine de la PALINAL, o firma italiana care cica produce vopsele de calitate shi sunt concurentza la STANDOX....de la PALINAL ar fi 2.5 milioane litra preparata dupa cod. Ideea e ca suntem in ROMANIA unde sar pietrele de pe asfalt shi itzi freaca fraierii cu daciile spoilerele shi deschid tzaranii cu aro ushile shi itzi *** cate o usha la mashina...deci e de preferat o vopsea mai ieftina...ca sa nu ai dupa ce sa plangi la primul incident de genul. INTREBAREA MEA ESTE: CE STITZI DESPRE VOPSELLE PALINAL ??? Sunt bune..nu sunt bune...ce calitatzi shi ce defecte au...daca stie cineva... |
Re: VOPSELE pt mashini ?
De Palinal nu am auzit...o sa intreb pe astia de pe aici, sa vad, poate ei au folosit asa ceva.
vrei ieftin? baga vopsea de la policolor(destul de buna)....si dai cu lac strain. |
nu vreau ieftin...vreau mai ieftin decat STANDOX...dar totushi calitate. Vopsitorul care s-a oferit sa ma ushureze de o roaba de bani a zis ca el vopseshte cu PALINAL.
|
Eu zic ca e mai bine intai sa cauti sprayuri(sau alte modalitati de corectare a zgarieturilor) sa vezi ce culoare iti place si dupa sa alegi vopseaua.
Pentru ca sigur o sa ti se zgarie candva, undeva si va veni vorba sa o corectezi si nu vei gasi spray sau marker de culoarea respectiva. Daca ai pistol si posibilitati atunci retrag ce am spus mai sus. |
Man hai sa iti zic.....daca vrei sa faci o comparare CALITATE - PRET io iti sugerez POLICOLOR....eu mi-am facut bordul cameleon si a iesit extraordinar....www.blue-line-tuning.cabanova.com...e site-ul meu uite-te sa vezi cum a iesit.....dar daca vrei ceva mai bun...este un magazin in gradiste cum cobori podul la 1 km pe dreapta
|
de 1 luna vopsit cu palinal , mi se pare buna vopseaua si ieftina ...pe tine cat te costa toata operatiunea ? adica vopsea , manopera , cuptor , pregatit , kit etc ?
https://img521.imageshack.us/img521/3792/image035jh.jpg |
Cioli...cum a ieshit...nu a ieshit coaja de portocala ?
materialele undeva sub 350 de euro. 2.5 milioane / litra de PALINAL...facuta la cod....asha mi-a zis tipa de la COLOR PLUS. Pe voi cat v-a costat ? mie mi-au cerut nishte pretzuri bomba... |
Masina ta e in "service"`ul ala vis`a`vis de obor?
|
Policolor nu e vopsea "made in romania"?
|
Quote:
|
Quote:
|
vopseaua de la policolor e destul de buna la banii sai, dar lacul de la policolor NU IL RECOMAND!
daca dai cu policolor...baga lac strain, ala face diferenta! |
in ultima vreme folosesc mai mult Standox.
am intrebat de Palinal pe aici, doar 1vopsitor a folosit asa ceva, si a fost relativ multumit de calitate/pret. |
Quote:
doar vopseaua metalizata e buna,lacul e jenant,vopseaua nemetalizata iese frumos cu luciu etc dar are priza slaba,risti ca la primul rahat de pasare sa il speli cu tot cu vopsea :lol: |
mda...daca o vopsesc cu policolor nu o sa o parchez la tine in atelier niciodata.....ca turturicile alea au diaree constant.
|
Quote:
|
pai daca vrei ieftin...suporti consecintele.
o tii mai mult la uscat...ca nu mori:). eu cu policolorul o tin 2-3zile in garaj, de fapt 2-3zile NU ma ating de ea, cu duralchidul 1zi sta in garaj dupa aia next. in legatura cu uscatul...vezi de valabilitate...eu am patit-o urat, nu stiam de ce nu se mai usuca(au trecut 4zile si vopseaua era tot lipicioasa), nici dupa 6luni nu s-a uscat pe plafon.(noroc ca masina era a unei babe, si nu ajungea la plafon). Am revopsit masina dupa 7luni. |
atelierul lui nenea chis :D avea un porsche acolo.. nu l`am vazut bine, dar cred ca era acelasi model..si era si rosu :)))
poate nu am fost eu destul de atent.. |
hmm..s-o fi stricat ceva la SCH sau la WOB...dar WOB-ul mere la surdu...nu la kiss...deci o fi ceva bai la SCH...sau mai e un 924 roshu cam ciudat...poate e ala...ca pe ala l-am vazut parcat prin zona aia.
|
roshu ciudat, intr`adevar, chiar ma miram ce bine arata dacia mea roshu imperial pe langa porsche :D
|
Mai la vopsele daca vrei ceva chiar mai frumos dar destul de scumpuletz e Glazurit , unii sunt chiar mai incantati decat de Standox, iar daca vrei ieftin si de calitate vopsea preparata eu iti zic vezi si varianta Klar
|
venitzi cu pretzuri mah...ca asha...aia e mai scumpa ca cealalta...shi cealalta e mai scumpa decat una....asha e abureala...nu itzieleg nimic.
PALINAL e 2.5 mil litra..facuta la cod...cu tot cu intaritor ...ceva nemtzesc mi-a oferit un vopsitor...la 7.5 mil 3 litri...dar nu a precizat daca include intaritor sau nu....dar zicea ca vopseaua lui e mai buna ca PALINAL |
si ai vopsito pana la urma morghen ?
|
frate morghen, vezi ca este in vand cumparu de azi un porc 924 de vanzare pt piese, cica 500 de euroi vrea pe el.
mam gandit ca poate te intereseaza! scuze offtopicu! |
Quote:
|
Quote:
da am vopsit mashina cu vopsea shi lac separat, ambele marca standox....vopsit la un distribuitor standox. a ieshit belea. |
hai sa ma pun sa caut ce a iesit ca un link ceva nema, ca si eu incep sa ma pregatesc pentru etapa cu vopsitu si deja intind antenele la tot ce misca
|
pentru rezultate multzumitoare eu recomand STANDOX.
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/25379-ext-porsche-924-racing-syndicate.html Pentru pumni in coaie, regrete shi fretctzii cu spirt la ora 11:30 recomand vopsele mai ieftine gen palinal,policolor shi altele. |
la ce pret ai iesit cu vospitul masinii(materiale, manopera etc.), ca vreau si eu sa-mi vopsesc masina.
|
aproape de 1000 de euro.
|
Va recomand vopselele Sikkens.......au carne si isi mentin luciul....si pretul este foarte bun....210 lei/lt cu intaritor si diluant inclus.Eu cu asha ceva vopsesc ;)
|
Poate fi DuPont,Max Mayer sau Glasurit,dupa mine.Depinde de ceea ce cauti,sau ce vrei sa obtii.
|
Stie cineva unde gasesc prostie dinaia care dai pe plastic si dupa aceea vopsesti,si nu mai sare vopseaua de pe plastic..si cum se cheama ,si unde pot gasi..:?:
|
primer,elastic,ce cauti?trebe sa gasesti la ori ce magazin de vopsele auto.
|
plastic primer se numeste....si vb lui oldschool boy....gasesti la orice magazin de vopsele auto.
|
cam de cat ai nevoie......poate iti aduc eu?
|
Quote:
|
Am patit ceva asemanator in Kekech cu un canal fara capac... Spoilerul spate e ancorat acum in fasete... daca il lovesc se rup fasetele... Sfatul meu e sa nu il fixezi atat de tare , nu trebuie sa fie rigid pt. ca pe urma iti crapi spoilerul la fiecare lovitura. Mai bine se rup suporti , in cazul meu fashetele :D
|
:lol: asta e...Romania...
|
vopsele pt.masini ? Alsa Corp ;) in ianuarie scot masina..sper
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning