![]() |
Returu .. Steaua - Rapid ?
Returul Steaua - Rapid ..!! ce parere aveti 1 sau 2 ? vreau sa vad microbisti care sunteti pe aici :D:D
|
Re: Returu .. Steaua - Rapid ?
cred ca puteai posta la Steaua si Rapid in cupele europene...ce zici ?
|
Nu am vazut .. nu am mai stat sa mai caut.. oricum STEAUA RULEAZA.. eu zic 2-1 Steaua . ! pm au jucat mai bine tiganii in a 2 a repriza
|
eu ... zic ca rapidu' bate :D
|
Mustang zici asa ca esti rapidist sau ? nu esti microbist ?:P!! eu nush ma sunt stelist.!! dar chiar si dak ar juca Steaua -Barcelona tot Steaua as zice .!!
|
steaua se va califica(sper!)
dak nu se califica=dobitoci...:-) |
Bai....eu am baut...atat stiu...:)....aaa....cica a fost si meciul frumos...dar m-am uitat doar cand urlau bulanii...:D....:lol:
|
am venit de la meci supeeer atmosfera;) steaua e de KKO si sunt dobitoci ca nu o sa se califice
|
Quote:
|
Eu am sperante mari in Steaua.. stiti care o sa fie finala ?? !! Uefa ? ! Steaua -Zenit sau Steaua - Midllesbourgh eu alta finala nu as vedea :P
|
Midllesbourgh a pierdut cu 2-0 deci nu cred ca va fi ea...
|
cat a fost scoru? :D
|
Midllesborugh a jucat cu Fc. Basel nu ?:) si Speeder Rapid 1 - 1 Steaua
|
1-1 rapid steaua...
2-0 basel middlesborough ;) |
Quote:
|
Levski - Shalke 04 1-3
Rapid - Steaua 1- 1 Basel - Middlesbourgh 2 - 0 Rezultate Uefa de azi |
pariuru ceva?pt sapt viitoare ?...........io merg pe mana rapidului.........parca aud vocea lui becali:''dar ........ba.......da....b.....ba........ba''....hi hi hi
|
hahaha cassyus !.. eu o sa aud cam asa ceva... "dar ......b.a.daaaaaaaa...ba..bv ati castigat baietii mei .. eu gigi becali va fac case la toti" ":))))
|
Quote:
|
dak face 1-1 pe lia manoliu cum sa se califice !? rapid ?! nu a dat steaua gol in deplasare adika la ei ! :P si nu a fost rasism caa leam zis tiganii dar asa li se zice si sunt madrii ei ptr asta. ! no offense
|
Sper sa mearga Rapidul mai departe:)
|
Quote:
mai vedem noi ........poate se supara copos si le face la rapidisti .........vile ,mey (normal daca bate rapidul steaua,ca la cat de zgarcit e copos) hi hi hi |
Quote:
Apoi...Steaua sau Rapid nu au cum sa joace in finala cu Middlesbrough...deoarece in caz k si asta se califica...se vor intalni in semifinala...deci daca e sa joaca vreo echipa romaneasca finala...o vor face contra...Sevilla sau Shalke...dupa mine...Tot respectu... |
criwar stiu ca am gresit !! pe urma am .. !! am realizat ce am am zis cu 1-1 .. Sry ptr greseala mea !! :D si finala cu middlesbourgh a fost un mod de a zice. ! si cum sa joace contra lu sevilla ? !! "contra...Sevilla sau Shalke...dupa mine"
|
Quote:
2.ma refeream la 1-1 (90 min) apoi prelungiri eventual penalty`uri 3.nu prea le ai cu fotbalul .... preconizez o semifinala rapid - f basel ..si o finala rapid - schalke 04.... scuze dar mai documenteaza`te si tu ..... |
Neah.. asta e .e parerea ta si documentarea. ta.despre fotbal andrei .! eu sunt de alta parere intelegi ?! stiu ca esti rapidist am vazut . dak esti rapidist nu trebui sa faci acte de prost gust contra stelistilor adika impotriva mea. ! si oricum Rapid nu o sa vezi in semifinala !! iti dau si scoru care va fii Steaua 2 - 0 Rapid!! E parerea mea intelegi ? nu trebui sa fii de acord cu mine fiecare cu parerea lui e o tara libera ;)! Si sa iti reamintesc.. aici pe 4tuning pe forum nu e UEFA... si nu fac act de rasism ! deci nu ma va penaliza cu nik .. nu interpreta gresit ce tiam zis .! Oricum SA CASTIGE Care e MAI BUNA STEAUA SAU RAPID !!
|
Quote:
1. nu fac acte de prost gust....dak te uitzi la a2a ta postare...pe topicul creat de tine ...faceai referire parca la mustang k tzine cu rapid sau nu e microbist...e parerea lui ..respect`o... 2.4tuning nu inseamna UEFA ...si nu va insemna..poate va fi o UEFA a masinilor :)...dar dak tu postezi despre rapid k sunt tzigani ... te duci cu aceeasi mentalitate pe stadion....ar putea iesi rau ...intelegi ? ;)...asta era ideea pretene ..... 3.off-topic : incearca sa faci un topic mai complex...adica sa scrii ceva mai mult in primul post pe topic ... nu intelege gresit ... cya ....poate ne intalnim la prisma sa bem o bere !! :D |
steua joaca mai bine de cat rapidu.....si cred ca steua merge mai departe si scoru steua 2 rapid 0
|
Quote:
GO STEAUA!!!:D |
steaua joaca mai bine ca rapidul?!?!?! sa asteptam returul ...........poate ai niste surprize.........steaua 0 si rapid..........3..........hi hi hi
|
Da ma Andrei team inteles.. asta e am gresit amandoi neam exprimat gresit sa incetam cu acte.. sa castige care e mai buna .. dar eu am incredere in Steaua GO steaua ... si "cya ....poate ne intalnim la prisma sa bem o bere !! " bem cu alta ocazie nu am timp de prisma ! sunt cu antrenamentele meciurile mama lor .! cand vrei in alta zii bem o bere ;)!
|
0-0 dar tot ma bucur.......
StEaUa=best team in romania...:twisted: |
Quote:
|
Steaua a jucat bine in seara.. asta .! cred ca si asta a fost si scopu sa scoata 0 - 0 stiau ca sunt calificati ... Steauaaaa... Forzzza
|
Quote:
|
Rapid Pana La Moarte!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning