Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Va Multumesc... (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1522-multumesc.html)

Al3xius 13-07-04 14:34

Va Multumesc...

...in primu rand multumesc ca ati inchis topicul pe care-l facusem sa vad daca sunt ceilalti din cumunitate de acord sa-mi schimbe si mie Zoliat rangu !

in al 2-lea rand va multumesc pentru ca mi-ati(ne-ati de fapt...mie si baietilor din craiova) oferit o zi de neuitat pe 10 iunie ...

in al 3-lea rand va multumesc ca am avut posibilitatea sa cunosc oameni atat de de treaba ca voi ...

si in al 4-lea rand va multumesc ca e a 3-a oara cand fac acest subiect(sper sa nu-l stergeti si acum) ...prin care vreau sa-mi iau ramas bun !

eu de azi ma retrag de pe formul 4tuning .... la revedere ! :(

p.s : va rog sa nu stergeti din nou topicu !

ZoliaT 13-07-04 15:02

si noi iti multumim pentru prezenta la bucuresti.

eu unu nu inteleg de nici o culoare ce vrei tu sa faci dar pana la urma e alegerea fiecaruia

sa intelegem ca nu ti-a placut de fapt la bucuresti si ca de aia vrei sa ne parasesti ? sau vrei sa ne parasesti pentru ca nu pot sa iti ofer o banana ca rang ? :roll:

EvLSant0S 13-07-04 16:06

cred k ptr faza cu banana si ptr ca atzi inchis topicu`

COIOTU` JR. 13-07-04 17:52

Io cred ca mai mult din cauza la BANANA-rang...........!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oricum Al3xius ..........nu trebuia sa recurgi la gestu` asta............ :wink: :(

Al3xius 13-07-04 22:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT\"
sa intelegem ca nu ti-a placut de fapt la bucuresti si ca de aia vrei sa ne parasesti ?

am spus ca ziua de 10 iulie 2004 n-o voi uita niciodata pentru ca fost o zi super !

Al3xius 13-07-04 22:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
cred k ptr faza cu banana si ptr ca atzi inchis topicu`

adevaru e ca aseara cand am vazut topicu inchis ...am luat foc ! pentru ca vorbisem cu vali si fusese de acord sa-i lasam pe ceilalti sa voteze... si cand am ajuns acasa si am vrut si eu sa vad cum sta treaba cu voturile ...topicu era inchis ! ...de *** faza ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :(

ZoliaT 13-07-04 23:15

dar acum serios cine a inchis topicul fara sa dea macar o fraza de final?

BogdanCMS 14-07-04 00:09

ZoliaT, ai si tu grija la cine dai rangul de moderator de acum incolo, pt ca sunt unii care-si cam fac de cap cand se vad in postura aia...nu dau nume...

Gabi 14-07-04 08:57

CMS: spune loud & clear cine sunt aceia care abuzeaza de statutul de moderator. Daca taci, vor abuza in continuare. Da-mi PM mie sau lui Vali.

Al3xius: te prostesti rau de tot... Daca asta-i motiv sa faci figuri d'astea, eu sunt Scooby Doo.

Sa-mi bag picioarele, dupa ce ca s-a ticnit lupu' - saracu' de el - a luat-o si restu' lumii razna. X acuza ca-s moderatori care fac abuz, Z nu-i multumit de rangu' pe care-l are, F si U se cearta ca a zis P ceva aiurea, iar L vrea... ce dracu' mai vrea? Hai ma sa ne revenim, ce dracu'!

PS: Alex - daca vrei o banana, vino la mine, ca ti-o dau pe-a mea :roll:

COObra 14-07-04 21:31

iote si pasta
iate de mana cu santos ca ala mai poza nori in parc acu vro 2 luni

BogdanSHA 15-07-04 22:14

Am scris ieri: BogdanCMS wrote:
ZoliaT, ai si tu grija la cine dai rangul de moderator de acum incolo, pt ca sunt unii care-si cam fac de cap cand se vad in postura aia...nu dau nume...

Pai AR TREBUI sa dai nume - daca nu aici macar lui ZoliaT

Alexius...esti aiurea. Asa de aiurea e banana rang ca si plecarea ta. Sa nu mi-o iei in nume de rau dar esti copil.

BogdanCMS 16-07-04 01:32

Nu dau nume, pt ca nu am cum, n-am dovezi clare, si nu mai vreau scandal...i-am spus lui ZoliaT ce am avut de spus prin pm...Iar la al3xius nu era vb de banana aia nenorocita, ci de faptul ca i s-a inchis un topic fara explicatii...Asta e cam nasol...

Al3xius 17-07-04 16:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Nu dau nume, pt ca nu am cum, n-am dovezi clare, si nu mai vreau scandal...i-am spus lui ZoliaT ce am avut de spus prin pm...Iar la al3xius nu era vb de banana aia nenorocita, ci de faptul ca i s-a inchis un topic fara explicatii...Asta e cam nasol...

...exact ! :roll:

Psycho 17-07-04 17:18

care e faza cu banana ...

io vreau o salata de fructe :D :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :lemon: :) aici va certati pe rang`uri ?? i on`am inteles faza whatever .. care da o bere ?

RoSonic 17-07-04 21:01

eh.... faza cu banana e long story.... daca n-ai venit la intalnirea 4tuning. nu stii despre ce este vorba
:)

Al3xius 18-07-04 01:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Alex - daca vrei o banana, vino la mine, ca ti-o dau pe-a mea :roll:

nu mersi ... poti sa ti-o pastrezi !

BoSsuL3TZ 18-07-04 23:58

Ma frate eu cred ca vorbesti si reactionezi la suparare.. serios acu.. adik zici ca tzi-a placut, ca o fost super.. dar te retragi cam najpa.. si stupid.. scuza-mi exprimarea nu vreau sa te jignesc sau ceva de genu asta.. ejti de treaba si chiar mi-a facut plecere ca te-am cunoscut.. dar itzi zic este pacat daca ne oprim doar la un rang..

Mi-ai spus de aceasta problema.. si sincer nuj de ce pui tu atat importantza pe acest lucru.. gandeste-te ca arunci ceva pe un lucru fara valoare.. in fine itzi respect alegerea.. si nuj cat de mult te va ajuta acest lucru..

(primul si ultimul meu post pe acest subiect.. daca ai ceva sa-mi reporsezi vb pe messenger.. gandeste-te de doua ori inainte sa iei o decizie.. REGARDS!)

BogdanCMS 19-07-04 01:44

Am vazut ca sunt altii care au si alte ranguri: Rally Expert, Tuning Expert spre ex...in fine, nu mai are rost sa discutam. Asta e si cu asta basta. Al3xius, fara suparari inutile :wink:

Al3xius 27-07-04 00:47

...asta e ! :cry:

Gabi 27-07-04 13:52

S-au terminat multumirile, da?

Topic inchis!

All times are GMT +2. The time now is 13:29.

- Copyright 2026 4Tuning