![]() |
Blue Lion 207
21 Attachment(s)
Masina ii un 207 Urban 1.4 HDi din 2006 decembrie
O am de aprox 2 ani. L-am cumparat cand a avut 24.000 acuma are aprox 64.000. Masina momentan se afla in service pentru modificari. Incep cu spatele, trebuie sa fie gata saptamana viitoare. Modificari deja facute : -Sistemul Audio : HU: JVC G521 Boxe : Stoc (urmeaza sa le schimb) Amplificator : InPhase IPA2001D Subwoofer : Ground Zero SPL30 Condens : USB 5483 1,5F -Schimbare Lumini Bord (alb-albastru) -Modificat Bara Spate (in lucru) -Faruri Modificate cu Proiectoare incorporate cu xenon + vopsite in negru mat (in lucru) Modificari in viitor -Schimbat si Modificat Bara fata, deja am bara sport trebuie montat si modificat (urmeaza in luna ianuarie) -Jenti Keskin Keskin KT5 18 (urmeaza probabil in luna martie) -Suspensie Reglabila Raceland (probabil tot in martie) -Insonorizare Astept pareri si idei, mai ales pentru bara fata. (fara body kit) :-) |
Re: Blue Lion 207
frumos !!!... inca un peugeot frumos pe strazi curand:D
sa ai grija cu farurile innegrite ca se aburesc spor la treaba p.s. te pot ajuta la sistemul audio |
4 Attachment(s)
La audio o sa am nevoie de ajutor. Mai ales pe partea de insonorizare. Sa termin "fata" si dupa aia vorbim.
|
unde ai modificat spatele???
|
La un prieten din Sf.Gheorge. Cam departe de Cluj, eu zic ca a meritat. El a facut si modificarea la faruri.
|
am vazut eu ceva numere de covasna:)))
cand ajungi incluj da un buzz sa o vedem mai de aproape poate facem de o intalnire a peugeoturilor ca ceilalti is cam delasatori |
salut o intrebare : e ceva de amplificatorul ala in phase? adica scoate macar 3/4 din cat zice? in rest frumoasa masina succes cu ea
|
Amplificatorul scoate 1000RMS pe 1Ohm. Cand l am cumparat pe site scria 2000RMS pe un 1Ohm, dupa aia a fost corectat.
|
frumoasa masina si misto modificari,dar greu se mai misca pe motorizarea asta...bafta in continuare cu ea
|
Ii masina de oras, si nu de autostrada. Totusi la un consum de 4.5% afara si 6% in oras ii perfecta.
|
Ca o idee ar merge sa continui pe acest stil "clean" prin eliminarea bandourilor laterale si cele a bari fata,eventual si a siglei de pe bara fata.
E frumos cum ai inceput,bafta! |
Acuma se modifica bara fata o sa fie gata in 2 sapt, dispare sigla si o sa fie clean look :) multumesc pentru aprecieri.
|
Clean look fara sigla o sa fie suspect :D .Spor la treaba asteptam poze
|
frumusel leutzu sa ai grija sa pastrezi tiparui si sa faci ceva cat mai frumos ....bafat in continuare
|
frumos Tuki, bafta la proiect !
|
kt ai dat p amplif si subwoofer??app frumos leutz;)
|
2 Attachment(s)
un update
|
foarte frumos peugeotul dar spatele parca e prea gol.parerea mea e ca ar fi fost frumos sa ii faci pe mijloc un suport de numar mic de moto si sa il pui cu dublaadeiva spor in continuare.cere niste jante neaparat
|
Urmeaza si jentile.
Cea mai mare problema pe care o am ca nu se poate modifica prinderea de la 4x108 la 5x112 :((( (adica se poate numai nu gasesc nimeni sa mi-l faca) Tuki schrieb: Hello, I am searching for a wheel adapter from 4x108 (Peugeot 207) to 5x112. Can it be done with you're system X wheel adapter? If yes please email me the cost, payment methods and if shipping is possible to Hungary or Romania. Thank you in advance for you're answer. Hello, many thanks for your inquiry. You can done it with our System X min. 26mm. The price is ca. 280 - 300€/axle and the shipping costs to Romania are 43,03€. We accept advance payment or creditcard. best regards |
Se poate face ...si chiar la voi in cluj;)
|
Unde ?? :)
|
Quote:
|
Frumos leuţul , dar parcă spatele e cam gol ( după cum spunea un coleg forumist mai sus ) .
Multă baftă cu proiectul . :) |
Tuki, in dambul rotund e firma de flanse/distantiere. Daca mai esti interesat, iti dau datele sefului de acolo si ceva detalii despre cum sa ajungi.
|
In final am gasit, multumesc Yackone! Costa aprox 700ron setul.
Momentam am cumparat un set de jenti cu 4x108. Oricum o sa comand si flanse pentru ca nu gasesc jenti cu 9j pe 4x108. |
Quote:
|
|
Nice and clean :-) .
|
2 Attachment(s)
Frumos. Imi place. Cu o singura chestie nu sunt de acord, aerisirea aceea din bot (nu are ce cauta acolo), fara ea era clean. Dar gusturile nu se discuta :)
Sfat : eleron, tevi de esapament (intr-o parte, eventual 2 gen de rc) si pleoape ;) si atunci o sa fie complet. |
tuki luminele in bord unde le`ai schimbat si cat te`au ajuns !
|
9 Attachment(s)
Luminile de bord au fost schimbate de cineva din cj. Nu stiu daca il mai gasiti la cluj. id ul lui este kyotox_design. Incercati.
@t@uru, vreau exteriorul sa fie cat mai clean, deci probabil nu o sa pun eleron sau tevi de esapament. Ma mai gandesc la pleoape . Aerisirea are rolul ei :) Cateva poze Satu Mare Opel Drag Race |
Felicitari pt premii si modu de expunere :-) Sper sa ne revedem cu bine si la alte evenimente .
|
Salutare, am si eu o intrebare cati mm este coborata in pozele de la show ? Am gasit si eu ceva si vreau sa-mi fac o idee cam cum ar arata cu 40 mm mai jos.
|
Gasesti suspensii reglabile la 200 de euro cu transport inclus Raceland de pe Ebay.
Nu stiu exact cat ii lasata jos, 5-6cm |
trecere se poate face de la 4x108 la 5x112. eu am facuta trecere de la 4x98 la 5x112 si nu am nici o problema. grosimea e aprox de 12 mm ( minim cat se poate ) si in pret intra si prezoanele. pret 370 lei a fost pt flansele mele.
am gasit jante 4x108, 9j cu tot cu gume undeva in jur de 700 lei + transport aici in tara. :) p.s. sunt mandru ca avem in Cluj asa masina frumoasa ;). sa ai grija de ea. :) |
De unde ti-ai luat flansele..vreau sa trec si eu de la 5x108 la 5x112..ma poti ajuta?
|
pot sa te ajut, este facut din aluminiu, se face la comanda, dureaza aprox 7 zile, pretul depinde de marime. (450-500 ron/4 buc)
|
Salut.am si eu un 207 si vroiam sa fac cu barice cam ceea ce ai tu dar m-am razgandit gasesc eu alta varinta.in fine spune-mi si mie te rog cam cat te-a ajuns barile toata manopera si fata si spate ce materiale de unde...un total sa imi fac si eu o idee sau cel mai bine da-mi un msg privat cu id-ul tau pentru ca as avea mai multe sa te intreb.astept un mesaj.bafta
|
Barile nu barice...scz:D
|
azi am avut si eu norocul sa`l vad masina live in Salonta:X
ce pot sa zic ca e fakut cu un gust bun:D imi plake foarte mult... ai grija de masina:D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning