![]() |
masina mea
1 Attachment(s)
Bmw E36 M3
|
Re: masina mea
Quote:
|
se vede ca e poza de acolo. dar poate chiar o are..poate o vinde :D sau...nu?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
pozele astea sunt iarasi mai vechi si nu am vreut sa le pun ca nu sunt reusite bine.
|
dc ai schimbat jantele??
|
da,arata mai bine cu jantele din prima poza.oricum,ai o masina misto...:tenisclap
|
A zis omul ca ultimele poze sunt mai vechi.....
Prima poza e mai noua si acum masina are jantele alea... Jantele din ultimele poze sunt cele de pe un m3 e36 originale... |
|
Aha....chiar ma gandeam la treaba asta cand scriam...:D
Am zis ca sunt jantele originale deoarece mi s-a parut ca seamana cu 23....:):| |
Frumoasa masina. M3 nu trebuia sa aiba un element cromat in aripile din fata...sau numai la modelele mai noi? :)
|
da SALUT elementele cromate sunt la modelele mai noi.
|
acum urmeaza tuningul la motor un KOMPRESOR ASA Turbomex T17.Ura mai am de strans ceva bani si dupa aia incep lucrarea
|
Am pus pe ea tot ce e mai bun si mai (scump)toba(BASTUCK) Kat(SUPERSPRINT),si serpi sport.filtru de aer sport BMC,
|
pune si tu niste poze
|
pune si tu niste poze sa vedem cum arata dupa preparare, si fa niste poze si la motor ;)
|
Ce mai in sus in jos, masina e beton
|
frumoasa masina
|
3 Attachment(s)
poze cu masina mea asta vara acum inca nu am scoso de la garaj ca inca mai lucrez la partea audio sper sa va placa!!!!!!!!!!
PS si ura mi am luat in sfarsit jentiile pe care mi le am dorit BREYTON SPIRIT |
la ce bani frate?.....
|
masina e frumoasa da mai pune poze
si daca se poate 1 cu motoru salut si sa ai grija de ea |
eleronu' ala merge mai bine pe un e30, in rest masina e supertare. Sa te bucuri de ea.
P.S.:Imi spui si mie cand sunt perioadele de reduceri in Austria? |
Marfa masina ;)
|
are motoru ala de 3.2 321 cai? ....hook...mai pune niste poze..si cu motoru...
|
da este frumoasa masina ...marfa rau ..sa o stapanesti sanatos.fara incidente neplacute .....dar nu prea imi plac buzele alea acolo jos sub bara ... da cam aiurea;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning