![]() |
Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
22 Attachment(s)
Intr-un final am facut topic si aici.Probabil uni dintre voi stiti masina de pe forum.oltcit .Este un club 11 din 1992.masina pe parcur a suferit multe modificar,si vor mai urma...poze ceva mai vechi si unele mai noi
|
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Frumoasa masina,ta:),bafta!
|
16 Attachment(s)
alte poze...scaune noi,ceas cu termometru interior,exterior si coborat volanul mai jos.urmeaza niste telescoape pe gaz pe fata ca sa las masina mai jos
Quote:
|
Interesant ceasul acela...de pe ce masina este adaptat? sau de unde il ai?
|
Frumoasa masina. :)
|
Frumos oltean, arata bine!
Pe fata ai folie ceva mai deschisa? Bafta in continuare, sa o ingrijesti si sa o stapanesti sanatos! P.S. Ai becuri cu led pentru pozitii? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut,scaunele de ce masina sunt si un pret cat au fost daca nu te deranjeaza...in rest ce sa zic bafta cu masina in continuare....
|
Quote:
|
Ma bucur ca ti-ai prezentat masina:).
E frumoasa. |
frumoasa masina...deasemenea si culoarea stock!!! bafta in continuare...:D!
|
Quote:
|
Quote:
|
ce masina frumoasca foc ....nu mai am ce zice ...respect ..noi trebe sa ne intalnim sa stam de vorba cred ca ma stiii .....:-P:-P:-P:-P
|
ms,da te stiu de pe mess.cand ai drum pe la valcea dai un semn de viata si ne intalnim ;)
|
salut,spune-mi te rog unde gasesc jenti,modelul care il ai tu?caut de foarta multa vreme si nu gasesc neam!da-mi un bp,sms,orice:0766335214 / 0758897446 sau id: abelu1987
|
lol,jante ca ale mele gasesti la mine :D.pentru ca sunt de vanzare.daca esti interesat suna-ma si vorbim
|
si care ii pretu la jante?
|
Da sunteti de groaza oamenilor, vedeti la bursa ca are anunt....
|
aici sunt jantele de vanzare https://forum.4tuning.ro/497-anunturi...ml#post2834490 cine este interesat poate sa sune oricand
|
frumos oltcit
bafta cu vanzarea:) cat ai dat pe scaunele alea? necesita modificari mari? sau nu necesita nici-o modificare?:) |
ms,ms.ma pe scaune am dat 2 mil,am chiar doua seturi,unele pe oltcit si unele pe dacie(difera putin modelul tapiteriei),pe dacie a fost mai putin de modificat dar la oltcit vin cam inalte ptr ca are traversa aia si trebuie taiata.deocamdata nu sunt terminate scaunele mai am de lucru la ele ca sa vina bine...la vara cand va veni vacanta si caldura masina va intra la un rk :twisted:
|
13 Attachment(s)
dupa o iarna in care masinuta a stat bine ascunsa sub prelata,a venit si vremea ei sa mai iasa la o plimbare.incet da sigur incepe mai fac una alta la ea.trebuie sa imi vina carburatorul de nova,urmeaza sa pun bare de cs,2 telescoape intarite pe roata si lasata mai jos,buji noi,ulei schimbat etc. poze dupa ce e a trecut pe la spalatorie.ultimele 2 poze sunt cum va arata in curand(low rider):twisted:
|
Superba...:shock: Sa o ingrijesti sanatos in continuare!
|
E bucuroasa ca e la aer curat. :-)
|
Quote:
Quote:
|
absolut impecabila..!!! felicitari pentru daruirea de care dai dovata pentru olteanu asta !!!
|
Quote:
|
frumoasa rau...o vad rar de tot prin oras...ce se intampla doctore ?:D
|
Quote:
|
da, la 18:00 pe bulevard
|
cat de mult ai coborat-o?
|
deocamdata nu am coborat-o,urmeaza dar sa vina caldura.
|
6 Attachment(s)
cine poate sa imi faca si mie un virtual tuning la pozele astea 2 cu masina mea, cu aceasta culoarea de pe trabant.si cu pafonul alb :D
|
pune pozele aci;)
https://forum.4tuning.ro/548-virtual-.../page-392.html |
acum le pun,ms ;)
|
frumoasa masina .... smekera rau in realitate felicitari
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
au inceput lucrariile de primavara la masina : am facut farurile negre in interior si am inceput sa mai fac una alta pe la bara fata 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning