![]() |
Noul democar SAL
2 Attachment(s)
Saptamana trecuto so lansat noul Democar sal !
|
Re: Noul democar SAl
Din surse sigure stiu ca scoate in jur de 175-180 db si dezvolta o putere de aprox 8000 w!
|
Re: Noul democar SAL
interesant
|
interesant dar vreau sa mentionez ca in opinia mea, daca toate difuzoarele alea erau solo barik sau...jl sau..."ceva" atunci cred ca nu mai exista duba dupa o forja la volum blana
|
oke` e interesant...insa produsele Sal sunt bune sau cam de cacat? ca am vazut ca au preturi foarte mici...are careva vreun sistem audio facut cu SAL?
|
dap, parca este cineva pe forum care are un GOLF 4 full SAL ...
vb cu el :) |
Este pe forum si este aceasi persoana care a lansat topicul...si de la SAL...sal beast subwooferul si-ar cam face banii
|
Quote:
|
SAL Beast
Nu chiar lac...rasina mai degraba...dar si aunci...ase ni...oricum la pretul ala...greu gasesti ceva cu raportul calitate/pret/look mai buna...
As avea si o intrebare...dragonule...ne poti da ceva date despre sistem....difuzoare...cablaje...sursa...izolatii.. .chestii de genu...hmm? |
sal dragonu.21
am avut ocazia sa stau cu u in masina in baia mare in fata la mara si.....m-a impresionat mult si SAL face treaba buna!ne dai si u ceva detalii despre noul democar? |
Date referitoare la caddy nu am !
dar maine am sa trimit un mail in ungaria, sa-mi dea date despre caddy! Si referitor la produsele sal sunt super ok din punctul meu de vedere, asta nu de aia o spun ca lucrez la ei, dar am vazut cat de fiabile sunt difuzoarele de pe clio! De de 3 ani de cand o fost construit clio nici macar odata nu sau ars difuzoare sau amplifuri! Si o fost la foarte multe expoziti unde merge inte 8 si 10 ore pe zi! Eu zic ca este super ok! Daca mai aveti nelamuriri sami scrieti! |
Sisteme SAL
Ai cumva ceva poze si detalii de la end-useri de produse sal...sisteme audio...concursuri?...chiar as fi curios...poate si ceva date la spl...sau daca nu...macar sa vedem ce se poate face...
|
www.sal.hu ... vezi pe acolo
|
dragonu.21 pe mine m-ar interesa mai multe detalii despre masina te.unde-l gasesc pe forum?mai special m-ar interesa date despre antifonarea masinii!
|
aici te pot ajuta eu cu un singur cuvant DYNAMAT
saptamana asta izolez un matiz pt muzica ......soon va fi pe strazi |
Dragonu....da o geana pe www.dbdrag.com si vezi ce sisteme ating 170 db+. Masina e un demo-car si nu are o instalatie axata pe SPL mare. Personal nu cred ca atinge 160. Nu fara sa strice ceva. :)
Pana acum Clio are cel mai bun raport investitie/performanta. Golf-ul iti ia ochii dar nu poate foarte mult fara alimentare externa. Cat despre Caddy, vom vedea. PS: La clasa in care ar participa Caddy-ul recordul actual e de 180.2, obtinut de echipa Edge Audio. http://www.termpro.com/asp/competito...on=2006&Page=2 Studiaza putin pozele, inclusiv cele cu link-uri de jos. Cam asa arata un sistem de 180 db. |
:lol: :lol: :lol: :lol: Directoriii!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Io is de acord cu ce zice relaxx
1) parerea mea ca SAL.........nu prea au nush ce performante si pretzu nu ii chiar asa bun de exemplu cat dai pe 2 SAL sa zic in jur de 350ron , iti cumperi un directed 15' care la performante le face pe amandoua :D 2)io zic ca SAL achizitioneaza doar amatorii:lol: sper sa nu supar pe nime :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning