![]() |
New Megane COUPE
4 Attachment(s)
Tocmai am achizitionat noul megane coupe si sa stiti ca sunt foarte multumit de el.
|
Re: New Megane COUPE
Am pus ochii pe coupe de cand a aparut.. Sa o stapanesti sanatos.
Poti spune niste detalii ca nu ne suparam: motor,dotari,pret Planuri de viitor? Eu personal i-as face botul complet in culoarea masinii(fara gri si negru)...Ce e cu gri nu-mi place deloc dar nah... Si inca ceva: as fi ales culoarea alba! :D ps: vad ca n-ai xenon (daca vad bine)... pacat(veneau si farurile cu lupa care arata f bine) |
io stiu arata f bine cu xenon dar si asa am depasit de 17 mii cu ea
Motor e 1.6 16v, 110 cp 6 trepte Dotari: Versiunea Dynamic + Clima BI-zona, pilot automat, limitator viteza, asistenta la parcare , ESP,CVU,ASR In fata nu o fac altfel pt ca mai bine lu-am versiunea in 4 usi si nu avea ornamentele alea gri satinat, vreau sa ii cumpar in viitor chitul sport(prelungire fata-spate + praguri , eleron, si ornament esapament pe mijloc) dar inca nush cat costa . Si culoarea am ales culoarea asta pt ca e una speciala decat pe Coupe se poate pune |
Kitul cu siguranta va fi destul de scump...trebuia sa intrebi daca-l au acum pachet in configuratie ca il luai la pret mai bun decat separat.. Eu doar pe eleron am dat 8 mil. Parerea mea e ca va fi undeva la peste 30mil kitul, ceea ce mi se pare f scump.
Motorizare: Un diesel nu ti-ar fi placut mai mult? daca 1.5 nu suna bine de 110cp, 1.9 de 130 sau 2.0 cu 150/160cp :D |
daca pune-am diesel in loc de benzina sarea pretul cu inca 2000 de euro
|
Sa ai bafta la masina :) Te astept duminica
|
Mda, am uitat cum e la o masina noua comparatia diesel/benzina... consum mai mare dar intretinerea mai ieftina si pret achizitie vs consum mic dar pret mai mare si intretinerea mai scumpa ... :) ORicum sa te bucuri de ea si trage-i o folie va prinde bine la culoarea asta :D
|
maine am programare la folii, cred k o sa ii pun una si pe plafon, negru lucios
|
Quote:
|
Asteptam poze. Nu cred ca va da rau folia pe plafon.
ps: fa mai multe poze din mai multe unghiuri,mai frumoase, ca merita! :) |
1 Attachment(s)
o sa fac poze cand o sa fie curata si sa am timp acu e o alta poza
"totul e invechit pe langa noul MEGANE" |
Ii trebuie suspensie sport !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
imi faci un pret bun? |
Dragut modelu sa o stapanesti sanatos ! O mica nedumerire am , masina este un hatch in 2 usi sau este coupe ?
|
Quote:
|
Quote:
Cat a costat ? |
Quote:
|
exista suspensie sport pt megane 3....KW....dar sare de 1000 euro!
PS:mai ai varianta arcurilor ....Eibach...-30mm...la vreo 200 euro sau H&R .....-35mm...la vreo 210 euro parca! |
Quote:
|
foarte frumoasa! multi km fara probleme!
|
Dar de ZBG ce se aude? ai vandut-o ?
|
Quote:
|
Cum se descurca pasagerii din spate ? :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumoasa masina sa ai grija de ea.
kit-ul sport este 2000 de euro , m-am interesat eu cand a aparut masina, adusesera una aici la noi la showroom. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
mai am niste poze
|
1 Attachment(s)
Noul numar pentru noua masina :D
|
Felicitari arata sooper modelul in 2 usi.Tu ai ales culoarea sau asa aveau p stoc?:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am mai facut niste poze si poate vreti sa le vedeti si voi
|
E foarte misto poarta maramureseana :))
|
Quote:
drumuri bune |
Mi-a placut de cand am vazut-o...cred ca saptamana asta o sa ma duc pana la reprezentanta Renault sa vad cum merge:D
|
Bijuterie ai grija de ea .
|
Arata foarte foarte bine masina.Pacat de jantele alea ca sunt oribile. De pachetul ala de drumuri grele nu mai zic.
Ai idee daca poti sa iei (megane,fluence,etc) si fara pachet de drumuri grele? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning