![]() |
Surpriza din parcare...
Cand sa ma urc in masin gasesc sub stegator un bilet.Nu-l citesc si bag cheia in contact...O vanzatoare de la chioscul de la parterul blocului ma striga,ii spun ca ma grabesc si ea insista sa-mi spuna ceva.Ii spun sa-mi zica repede ca nu am timp.La care ia imi zice:UITE-TE PE PLAFONUL MASINII SA VEZI CEVA!!!Am inebunit...Era ca un lighean.A sarit o pisica de la etajul 7 direc pe masina mea.O omor pe baba ai...Voi ati patit asa ceva?ce ati facut?
|
Re: Surpriza din parcare...
si pe biletu ala ce scria?:)
|
" s`a sinucis , mi`a mancat tot parizeru , fie`i tarana ushoara "
hahaah super tare , pai si pisica a murit p plafon ?! k de obicei cand in picioare isi rup labele dar ami traiesc |
haha si ? plafonul ? cine il plateste?
|
nasoala faza, asa ceva nu am patit dar mie vecinii ,pt ca nu imi stiau masina mi-au desunflat o roata ,chiar daca nu le luamsem locu!!!
|
Quote:
|
Quote:
Nu a patit nimic.Dar sti care e ironia sortii?Imi plac pisicile...ha ha ha |
Quote:
Era de la un vecin care a vazut faza. |
lol....:d...
Se tin bine matele astea...:| Parca mi-o imaginez cum a cazut...s-a ridicat..si a luat-o la fuga..:lol: |
bai, io am stat la bloc cu 10 etaje, am avut matze picate de la etajul 8... au picat si au rupt-o la fuga... nu prea cred ca a murit. poate doar daca era handicapata. sau a murit inainte sa o arunce stapanul pe geam
|
Scrie mai sus ca pisica nu a patit nimic...lol..:p
|
ba adica tu nai vazut ce erea pe plafon cand tei suit an masina sau ce >? a sa ghicesc aveai ochelari de soare sau avei un jeep . cu roti de tractor
|
da stai ca eu sunt mai batut in cap de fel...
era un lighean pe plafon, nu? si pisica? a sarit cu ligheanu de la balcon?... sau cand a aterizat pisica s-a indoit plafoul de s-a facut lighean? |
cand a aterizat pisica s-a indoit plafoul de s-a facut lighean?[/QUOTE]
ai ghicit:) |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: parca imi imaginez o matza intr-un lighean cum incearca sa zboare.....:p.. Totusi e un pic ciudat cum de autorul thread-ului nu si-a dat seama de adancitura din plafon..:| |
Quote:
Eram foarte grabit.Iar pisica a cazut pe partea dreapta.(eu am volan pe stanga,nu stiu tu!) |
Quote:
Plafonul arata ca un lighean... |
Quote:
Pentru ca nu era cat un butoi...adancitura |
Quote:
|
Quote:
OK BOSS !... |
imi bag pixu, ca io nu mai inteleg nimic. asta zice ca mere intr-o dimineata, si gaseste o matza pe plafon. in parbriz cica era un biletel de "doamne-ajuta", dupa aia incepe cu ligheane, adancituri, matze vii, babe care tipa de la balcon... ce plm??? ajung ca in reclama de la altex daca o sa continui asa...wtf
|
tare rau faza cu matza :D ar trebui sa dam toate babele in judecata cu matezele lor cu tot .. lol :))
|
Apropo de surprize in parcare... eu m-am trezit intr-o dimineata cu parbrizul .. "panza de paianjen" in partea dreapta.
|
Quote:
|
Asta nu e nimic.. unui prieten pe serpentine i-a cazut o vaca pe capota. Tare era ca stapana vacii a coborat si zbiera ca disperata "mi-ai omorat vaca, mi-ai omorat vaca"... iar ala din Range Rover avea amfibian...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
plina ii romania asta de surprizeee |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning