![]() |
Irmscher Tigra.Swiss
2 Attachment(s)
Irmscher Tigra.Swiss https://forum.4tuning.ro/imagehosting...8755f39c91.jpg Irmscher prezinta un pachet complet de modificari estetice pentru Opel Tigra. |
Re: Irmscher Tigra.Swiss
discret si eficient ca de obicei, semnatura specifica Irmscher, nu te da pe spate dar e frumusel .
|
este ca un opel astra gtc ... numai ca este tigra :lol: ... arata bine ... inca putine imbunatatiri si ar fi superba
|
Dragutza ... imi place eleronul ...finutz asha nu sare prea mult in evidentza shi jante de 17 pe mashinutza aia .... e ceva
|
Interesant, discret, frumos......
|
Arata chiar marfa...nimik de reprosat..
|
Se mai putea lucra la ea ca prea samana cu alte cc-uri...
|
frumusica dar cred k se poate si mai bine...
|
Frumos , stie cineva un pret? Pt ca e interesata prietena mea:)
|
E frumoasa pe extertior...seamana in fata cu astra coupe parca...niste poze cu bordul si restul interiorului pls...sa vedem si restul frumusetii...:)
|
MIE MI SE PAR jentile cam urate . da acum depinde de fiecare
da a iesit destul de klumea |
Quote:
|
super! jentile in schimb nu se potrivesc.. nici nu-mi plac !
|
e finut si frumos , masina de pi#@a
|
nu`i cine stie ce...finutz.. si putzin cam neobservabil!
|
puercolino: tu ce intelegi prin masina de pizd@? fara suparare.. e doar o intrebare ! :) ca eu sincer am vazut o groaza de femei la jeepane si masini de lux mari, asta inseamna ca sutn de femei? eu cred ca e masina potrivita pt cel care prefera o masina mica,sportiva,simpatica... mie unu imi plac astea mici,merg tunate misto :) in fine fiecare cu parerea lui :)
|
Destul de frumoasa dar se putea si mai bine. Jantele nu prea se potrivesc dar in rest e OK:???:
|
cu tot cu jentile alea ... frumoase sau urate ... e fain facut ... finutz si cu still .. parerea mea .. ;)
|
Asa ceva e chiar binevenit pt Tigra.Chiar si stock ea reuseste sa intoarca destul de multe capete pe strada.Cu noile modificari cred ca multa lumea va avea dureri de gat...
|
Cat de cat...dragutza...da nu pot spune ca e la ce m-as astepta eu de la un Tigra...dar fatza de prima varianta....arata mai bine :D
|
Normal , au trecut mai bine de 10 ani de la prima varianta , nu era normal sa arate mai bine?:)
|
E Tuning De Firma...e Un Tuning Clasic!
Toate Firmele De Tuning Care Au Contracte Cu Marele Firme Nu Fac Tuning Extrem Ci "finutz"! Ce Amg-ul Este Un Tuning Extrem? Arata F Bine!simplu Dar..eficient! ... |
Tigra arata f bine si in varianta stock. Acum acadeaua asta portocalie a venit, si stiti ceva? Imi place! Discret, stilat, si foarte viu colorat. Combinatie bomba.
|
Stie cineva de unde as putea achizitiona acest kit.....masina o am:-) dar informatia de unde sa cumpar nu am.
|
Am gasit si informatia www.irmscher.de :-) si preturile si se aduc si in tara de catre orice dealer opel, verificat informati la Di-bas
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning