![]() |
Maşina mea: 4 roti: opel vectra b
10 Attachment(s)
Noua masinutza Opel Vectra B 96` putin lasata :D
1.6 16v cateva poze... |
Re: 4 roti: opel vectra b
initial am crezut ca vinzi 4 roti de opel vectra b :))
arata super bine asa lasata, alte jante cred ca ar aranja-o foarte bine |
Quote:
da, cam asta ar urma dar cum vine iarna nu cred ca are rost sa ma grabesc(poate prin vre`o castana :d) pana in primavara sper sa ii gasesc niste bocanci :) |
Quote:
|
Quote:
nu o las la greu ca doar e bolidu meu :D:D:D |
Frumoasa masinuta ai grija de ea. Bafta!!! Ceva planuri...?
|
scuze ca ma bag si eu in seama aiurea...recent mi-am cumparat un set de jante din aliaj pt vectra mea care imi plac foarte mult,dar din cate am inteles nu prea e indicat sa merg cu ele iarna...de ce??? ms
|
Quote:
folii omologate niste jenti pe 17 sau eventual pe 16 cu j`ul mare :) o toba mai galagioasa poate niste faruri cu lupa xenon putin cate putin daca da domnu :) Quote:
|
inca o vectra frumoasa...usor,usor ne inmultim
cat te-a costat sa o lasi pe burta? si da si tu mai multe detali despr masina(vad ca ai si trapa...) numai bine cu ea,si sa se ne vedem la mai mult tuning;) |
Quote:
in interior e cam cheala :( trapa manuala aer conditionat servo (vreau sa`i pun electrice pe fata) mai am o bara de fata care ar trebui putin refacuta(plastic nu fibra), o face putin mai joasa decat actuala cam atat, mersi de urari, incet incet se ridica ea :D |
nu nu ca ii sta bine asa joasa :D
|
Quote:
ma exprim at altfel, se ridica in frumusete :)) |
Frumoasa masina vecinu'
|
Crezi ca o sa poti pune jante de 16" cu 9j fara sa umbli pe la aripi ca si pe mine ma bate gandul la 16" cu 9j dar nu stiu daca merg puse fara sa schimb suspensia stock si fara sa umblu la aripi.Bafta la modificari!:-)
|
daca regleaza suspensia cum trebuie , nu cred ca il deranjeaza J`ul mai mare . In orice caz arata si mai bine pe burta , jante late , dar si o evazare discreta a aripilor . Spor la treaba!
|
Quote:
aripile sunt batute in interior cam atat, nu cred ca vei avea ceva probleme la fel vreau si eu sa pun in principiu, ceva pe 16" cu 9j, dar mai e pana acolo bafta si tie la "tunarit" |
eu zic ca 9j nu intra sub aripa la vectra fara modificari, un 7.5-8j e mai mult decat suficient
|
Quote:
tocmai asta imi place sa fie iesita in afara janta si masina lasata parerea mea e ca arata bine, repet, parerea mea :) |
nu te contrazic, ar arata bine, dar ti-ar fi si dificil sa mergi cu masina.
|
Quote:
|
Pune mai poze cu japoneza:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
am cam tras chiulu la capitolu` vectra dar revin zilele astea cu poze cu..imbunatatiri :P |
Re: Maşina mea: 4 roti: opel vectra b
14 Attachment(s)
masina e cam murdara din cauza vremii :|
small update`s :) un parasolar mic stopuri vopsite folie pe spate cateva leduri in consola finala japan style pleoape(trebuiesc vopsite) si o bara de fata (Rieger) care nu se impaca cu suspensia :( si se da la 50 de euro(putin lovita) |
Tot degeaba, dacă nu ne arăţi poze ca lumea cu maşina...
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Asa de curiozitate ce consum ai la ea ? |
Faina bara fata dar ai un pic de treaba la ea, daca ii pui bara de Rieger , ai si eleron Rieger trebuie si prelungire spate si praguri tot Rieger, zic eu, ce zici...?Bafta!
|
e criminala masina asa lasata:twisted::twisted:
|
Quote:
9.4 mi`a iesit ultima data ppe timp de vara, iarna cu 1, 1.5 mai mult findca nu plec cu motoru rece :) Quote:
ca sa o pun ar trebui sa ridic suspensia de fata si imi place mai mult cum arata asa mai ales daca fac rost de bani si ii pun alte jenti cu garda mai mica eu zic ca o sa arate si mai bine cand intra cauciucu sub aripa si mai vezi doar janta(si unpic din caiuciuc) :D am zis ca pun intr`o zi bara sus sa vad totusi cum arata ca nu am pus`o de cand o am si sunt curios bani sa fie ca de restu ma ocup cu placere :D Quote:
si ar mai merge lasata de fata 1cm-1.5cm da dupaia frec pe jos la denivelari mici :| |
faina jucaria ta arata bine trantita mai sa ii pui niste "roate" pe 16" un 9J cu 7,5J .. si e ce trebe
|
Quote:
imi plac mult Borbet`uri A sau Brock`uri B1 vad eu ce gasesc si a ta arata bine asa "pe burta" :P bafta la modificat in continuare |
eu pe amea am 9J fata-spate ... :lol: Borbet T
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai bine mergi pe o bara fatza i500 si niste jante irmscher
oricum,frumoasa masina si sa ai spor de acum incolo ;) |
Quote: