![]() |
E30 - M5 turbo by Hexer engineering
15 Attachment(s)
E30 M5 turbo
|
Re: E30 M5 turbo
Atat ? :D :lol: ... detalii ..
|
din ce vad in poze si recunoscand garajul .... foarte frumos :D
bafta in continuare ;) |
ooo, interesant proiect, se lasa cu multe cauciuri uzate si mult fum, mai multe detalii daca se poate si multa, multa bafta cu proiectu, foarte tare
|
recunosc si eu ceva de pe acolo ..... ce pot sa zic , bafta , o sa iasa bine tinand cont de persoana care il face ......
de ce nu s`a continuat vechiul thread ? |
Haha....si eu recunosc garaju....super ca sa hotarat sa-si puna turbo....si vechiul topic a fost inchis:|
|
Da, garajul lui Domy. Vechiul topic a fost inchis, iar Domy banat. (de pe acest user 'bmw_fear' . chiar domy scrie ! )
Asteptam mai multe detalii. |
Quote:
|
Re: E30 - M5 turbo
se anunta un proiect frumos
|
Bafta cu noul proiect......:peace::peace:
|
Domy si Hexer si`au strans mainile si s`au apucat de CEVA ce mai mult ca sigur o sa fie una dintre masinile de 10s din Romania...
|
o sa iasa ceva super tare.domi e un mecanic de milioane cand vine vorba de bmw
|
da de ce au inchis moderatori topicul la DOMMY!? BAFTA CU MASINA SA IASA BELEA man !;)
|
Cred ca o sa iasa ceva frumos.Bafta !
|
Foarte tare ... multa bafta !!!!
|
un nou topic care merita urmarit cu atentie. multa bafta cu proiectul:D
|
Spor la lucru Domy!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze noi...
|
frumos proiect .ce electronica o sa folosesti la un asa motor ?
|
1 Attachment(s)
Vems....de luni incepe lucrul la serpi
|
Foarte frumos si curat ..... Domy ---- A trebuit sa indoi oala pt a facilita pozitionarea turbinei pe partea de gaze ???
|
ceva frumos ....bravo
|
bmw_fear : de fapt, ce-i cu masina asta ? si cu garajul ? Intreb ptc. ai multumit la lume pt. aprecieri, ai pus poze noi, urmeaza sa pui "vems", sa umbli la serpisori etc... :?::!:
|
12 Attachment(s)
pompa de benzina de 10 bari, ambreaj stage 3, frane mai mari.....
|
Spor la treaba Domy ;) .. salutari de la Cluj :D
|
imi place f tare cum lucri la aceasta masina.se vede ca pui f multa pasiune in cea ce faci,si sigur ca va iesi o masina ff tare(nu de parca acuma nu ar fi).parerea mea e ca e cel mai frumos proiect pe un urs din romania.tineo tot asa
|
sal poti sa imi spui de unde ai loat adaptoarele de la etrieri ca discurile sunt de audi ,nu?
si daca pori sa imi dai si mie cotele la adaptoare de la etrieri ms ,bafta cu masina ... |
bafta! o sa iasa ceva "dezastruos":D (in sensul bun). te asteptam la cluj la anul la KO. imi place foarte mult ursul tau, mi-a parut foarte rau ca nu ai fost la KO in oct:sad:, dar in mai au luat bataie a dracu de urat care s-au dat cu tine:twisted:
numa bine! si asteptam noutati:D |
Frumos proiect...o sa urmaresc cu atentie evolutia acestui "monstru"...multa bafta:D
|
RACHETA! :shock:
spor la treaba! |
un om care tace si face...
|
da e adevarat da mai vrem si noi sa stim ce se intampla cu masinuta lui.....dar e bine ca isi face timp din cand in cand si ne mai zice si noua ce a facut
|
pai l-au aruncat afara de pe forum, al un moment dat,...cautati si voi in alta parte,c a poate gasiti un topic intreg, cu muuuulte detalii...
|
fain proiectul Domy te astept lo linie in sm:))
|
8 Attachment(s)
Quote:
serpii sunt gata....presiunea de inceput va fi 0.4 bari cu motorul stoc pentru cateva saptamani |
Felicitati pentru acest proiect. Mult succes in finalizarea lui. Arata bine lucrarea.
Intrebare - ce latime au cauciucurile - pe ce jante? Puntea spate ramane de urs - ranforsata sau ai ales alta varianta ? ce grup cu ce raport ai lasat ? este cu blocant de Bmw sau ai montat blocant de aftermarket ? Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva in acest proiect --- nu ezita ! G. ;) |
Vad ca pana la urma a ajuns pozele si pe aici, sper ca va place, incercam tot posibilul sa facem o masina competitiva intre cele cu turbo...si daca totul decurge cum dorim, tintam sub 10s....ceva 9.xx
Pentur 2010 dorim un modest 700+ cai, desi totul e facut sa suporte ~1000, dar vrem sa vedem pinctele slabe fara de a forja motorul, ex. reglat suspensia, tractiunea intarita, cum sunt cauciucurile si per total acomodare cu noul stil de condus. Sper ca la srafsitul ianuariei totu lsa fie gata petnru primul start, sa facem un soft de rodaj, dupa care vine la mine motorul si incepe magian neagra :suspiciou Sarbatori fericite si la multi ani :!::!: Hexer |
2 Attachment(s)
poze cu motorul sus
|
..foarte tare..felicitari si bafta in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:43. |
- Copyright 2026 4Tuning