![]() |
E46 - 320ci
2 Attachment(s)
gentile sunt MAK Matrix 2 pe 17 ...i'am mai pus folie pe toate geamurile.Toba pe spate o schimb ..sa fie cu 2 iesiri si spoilerele de m3 csl...in curand
A...si neoanele sapt viitoare |
Re: poze noi cu bmw'ul meu
arata bine...:tenisclap
|
totusi...astept niste pareri de la voi.Abia astept bimmer fest...va fi un eveniment deosebit.
|
nu pot sa spun decat ca e foarte frumoasa!
totusi asteptam niste poze mai clare si ziua(cred ca asa si-ar putea spune parerea mai multi). Si cand pui spoilerele+neoane + ce ai mai spus ca o sa faci sa ne zici/arati si noua 8) |
pai la spoilere am dat comanda si abia peste o luna sunt gata ....pt neoane ma duc maine sa'mi fac programare la un service ..si sa ma interesez pentru toba.M'am gandit sa'mi fac o galerie completa de 4 iesiri ...dar la motor de 2.0 diesel nu cred ca ar merge asa bine :P...Abia astept bimmer fest
|
nu-mi plac deloc stopurile alea...nu merg pe e46 ...si nu e lasat jos....iar parerea mea e sa nu ii pui neoane ca pe un bmw nu dau bine......
|
e dragutz bmw-ul... dar pozele sunt cam "tremurate" :P.
|
parerea mea ar fi sa pun un eleron micut ...da f bine la 3-ar! iar la stopuri ar fi o ideea sa inegresti ce se poate si sa lasi numai ce se aprinde liber! jentile imi plac mult,culoare folii se pupa tot ! :) si eu spun ca neoanele nu merg ! mai bine laso pe stil mafiot decat nfs! si pune rama la geamuri,crom unde merge( la praguri pe interior cand deschizi usa-- )
|
3 Attachment(s)
pozele le'am facut acum 20 min.Nu mai cobor garda masinii ca si asa am probleme destule din cauza drumurilor.Stopurile au inceput sa ma plictiseasca si pe mine...mai degraba ar merge de M3 nu?le vrea cineva?:P :)
|
nice car dude:shock:
|
abia astept bimmer fest...va fi nebunie curata acolo.
|
o parere: daca nu lasi masina mai jos se va vedea naspa.. zici ca e inaltata.. impresia asta e daca de cauciucurile subtiri.. incearca o coborare de 20 maxim 30mm din arcuri si nu iti va parea rau.. acum nu prea se vede bine din cauza ca e distanta mare de la aripa la cauciuc.. si inca ceva.. un eleron M3 style zic ca ar da mai bine.. si stopurile ori inegresti ce e pe langa becuri ori iti iei unele pe led-uri si le faci cu tenta fumurie dar doar tenta.. cam atat deocamdata.. bafta in continuare..
|
Arata super masina,dar parerea mea e ca ar trebui sa schimbi stopurile deoarece arata cam urat pe E46(am vazut ca si tu te-ai plictisit de ele..:))si eleronul pare putin cam ciudat...ar merge mult mai bine unul stil M3...
Linia generala e frumoasa.....arata chiar bine masina...;) |
eleron d m3 au toate e46-le...
eu unul ma gandesc serios sa imi pun un alt model... arata ok masina, dar amanuntele nu-s ok... de exemplu lucasurile sunt galbene, desi semnalele d p far sunt albe. un set d lucasuri ( semnalele d p aripi ) sunt 1 mil 200 p alb, la orice mag d piese... d stopuri nu mai comentez doar k sa confirm cele spuse de altii... no lexus style p e46, arata rau... o alta chestie... nu ii pune sigla d m3... e kitch maxim, crede-ma... maiales pe un diesel... iidai cheie, si se aude sunetul specific, tu ai 136 de cai, si pe ea scrie m3... si tu ai o singura evacuare, garda de 25 de cm la sol, aripi normale (fra insertia aia cu m3) si nici un alt element care sa aiba macar legaturacu pachetul de m3... iti faci un deserviciu maximcu sigla aia... lasa-i pe baietii cu dacii cu beculete pe antena sa isi puna pe portbagaj, a ta e frumoasa asa... |
Jantele sunt frumoase, ai grija la gropane sau borduri sa nu le atingi unde nu au sustinere .
|
5 Attachment(s)
arata foarte bine masina... iar aleks a punctat foarte corect toate problemele care apar atunci cand pe masina sunt lucruri care nu isi au rostul!
decat spoilerele de CSL eu zic ca ar merge ceva mult mai finut si de efect (pentru ca in fond nu se vrea a fi o masina foarte agresiva fiind diesel) uite si la ce marefeream ->poze PS: iar preturile pentru astea sunt mai mult decat OK (si materialul este ABS deci nu il faci praf ca pe fibra) |
ma'm gandit totusi si la ceva simplut dar mai degraba ma axez pe pachetul m3 csl....ar da mai bine.La neoane am renuntat....stopurile le voi schimba cat mai repede...nu da bine la culoarea masinii.Oricum intentia mea e sa vand masina prin septembrie ...am luat in calcul 3 variante : 320 Z , impreza wrx sau bmw 330xd.Poate va ganditi ca de ce mai investesc in bmw'ul asta daca tot vreau sa'l vand...chestia e ca nu stiu sigur daca chiar vreau sa'l schimb..ma mai gandesc :) PS: modelul nou de bmw iese din calcul ...e ffff urat..l'as impusca pe cel care la desenat
|
aa
1 Attachment(s)
ceea ce s'a intamplat la cursa de la cluj a fost nesimtire curata.La categoria la care am picat eu A2 (100-130 cai) am picat cu un golf tdi de 116 cai (in certificat) pe cand el avea 190 cai ....totusi nici eu nu am declarat toti caluti...dar organizarea a fost foarte proasta .Totusi ..acum ca stiu cum stau lucrurile ,data viitoare ma inscriu tot la A2...si voi pregati o mica surpriza.Cupa tot la bmw va ramane ...indiferent de ce au in ele golf'urile si celelalte masini.Nu ne lasam la nimeni :)) :)).poza e de pe aeroport
|
Ce zici , cand facem si noi o liniuta? :)
|
nu te intereseaza un set de semnale clare pentru masina? am 2 pe stoc chrome la 250RON setul
|
pe celica e motor ai?ala de 2000 sau ala de 1.6? am facut cu un prieten de'al meu ,are celica ca si a ta dar are spoilerele fata spate si eleron albe ,poate sti masina,si ma facut pe 400 m...al lui are 150 cai si motorul de 1.6(sau era de 1.8 nu ma stiu sigur).In iunie mergem mai multi din baia mare la curse,hai si tu daca vrei.In legatura cu liniuta,facem ....oricum ma iei ca inca n'am pus nimic pe ea ...oricum experienta conteaza
|
Al meu e de 2.0 gti, de 156 de cai. Ala cu celica cu bara alba are sti 1.6 de 106 cai. Tinem legatura! :) Dupa ce mai lucri un pic la motor ne intalnim.
|
Scoate-ti sigla de M3 de pe ea. Nu prostesti pe nimeni, doar fraierii care cred ca stiu masini si de fapt nu cunosc diferenta dintre un m3 si un 320d.
Ti-am vazut-o parca la aeroport la cluj. Scoate sigla stopurile si eleronu si se face misto masina :) |
daca te uitai atent nu era nici un ''3'' linga sigla cu m.Mie imi place cum arata ca design....eleronul l'am dat jos astazi dimineata....vreau sa'l vand.Oare as putea puna o turbina mai mare pe masina asta?ceva garret?
|
domnnu cu celica...:) lasa'mi nr tau de telefon
|
bine, domnu' cu bemveu' :) 0727779302
|
Re: aa
Quote:
|
e posibil...oricum nu a fost prea mult in fata mea .....eu am pierdut intr'a intaia...am lasat pina la 4500 ture si sa cuplat frina de motor :P.Oricum sper sa'mi iau revansa data viitoare.Despre neintelegerea dintre octavia si type'r.Am stat aproape de finish....si clar ca a castigat octavia...totusi trebuiai sa faca si 6 curse de era nevoie sa se lamureasca domnu' akimoto,poate el nu'i invatat sa piarda.Se mai intampla dragilor :)...Tot respectul
|
Quote:
nu te supara ca iti spun dar esti foarte prost informat....si sunt multe lucruri pe care nu le stii....daca golful ala TDI de la A2 avea 190hp inseamna ca alfa de la A3 sau Leonul de la A3 aveau peste 200+...iar de golful 2 GTI care a castigat la A2 nu mai are rost sa zic cati cai are.....si inca ceva: mai intai invata sa iti conduci masina calumea ca ai pierdut pe mana ta , nu ca masina cealalta ar fi fost mult mai tare....iar despre faza cu Octavia mai bine ai tacea ca nu stii exact ce si cum a fost acolo, Akimoto avea tot dreptul sa fie nervos ,adika aduci si poza facuta la finish in care se vede ca e in fata Honda si spui ca a castigat Octavia, si asa ca fapt divers daca te uitai atent ai fi vazut ca l-a mai batut de 2 ori , dar dupa cum ziceam sunt multe lucruri pe care nu le stii asa ca mai bine nu te-ai baga , asta legat de faza cu Akimoto....singurul lucru in legatura cu care ai avut dreptate e organizarea, care lasa foarte multe de dorit.... |
poate e greseala mea ...dar oricum acel golf nu avea ce sa caute in aceea categorie..avea peste 130 cai oricum.Banuiesc ca oricine isi poate spune parerea despre ceea ce s'a intamplat intre civic si skoda nu? asa mi se pare corect.Acum ca stiu cum se procedeaza....data viitoare stiu ce sa fac.Tu ai participat la cursa macar?Daca da...tot respectul
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
am trecut azi pe la tuning shop si mi'au aratat noile modele de stopuri pentru e46....nu am mai stat pe ganduri si le'am luat direct....intr'o ora erau deja puse pe masina.Eu zic ca sunt cele mai potrivite pentru masina asta.....voi ce ziceti?? Urmeaza un set de neoane albastre si un body kit de la rieger
|
parerea mea e ca sunt oribile....mai bine iti luai din FK alea cu leduri alb cu rosu:D
|
am vazut si catalogul FK iar cele cu led nu'mi plac.....la inceput am vrut sa'mi iau din alea cu leduri ...dar pin' la urma am zis sa pun ceva mai special.Totusi ..arata mai bine decat cele dinainte...cu chrom.Merita sa pun neoane? Intrebari:
1.Care ar fi cel mai bun chip pentru motor la bmw'ul meu? 2.Se merita sa pun filtru de aer conic? Astept raspunsuri |
am vazut si catalogul FK iar cele cu led nu'mi plac.....la inceput am vrut sa'mi iau din alea cu leduri ...dar pin' la urma am zis sa pun ceva mai special.Totusi ..arata mai bine decat cele dinainte...cu chrom.Merita sa pun neoane? Intrebari:
1.Care ar fi cel mai bun chip pentru motor la bmw'ul meu? 2.Se merita sa pun filtru de aer conic? 3.Pot sa'i schimb turbina cu una garret? Sunt cam incepator in domeniul asta .....astept raspunsuri |
Eu nu mi-as pune neoane.Nu prea merita....acu faci ce vrei tu....important e sa nu se vada tubul de neon cand e aprins, ca asa arata urat.
Hai sa iti zic ce as face eu la masina ta: In primul rand suspensie, jante 18, angel eyes ccfl, eleronu de m, si un kit finutz de hamman :D de fapt asta vreau sa fac la mine:D ,ai trebe kitu de hamman si jantele.... Un e46 nu arata bine impopotonat.....si numa tot arunci cu banii aiurea asa....iti iei un eleron il dai jos...iti iei jante le schimbi.....:D asa faceam si eu:D cel mai bine ai putea sa iti pui un Power box pt. cat mai multa putere....in rest nu prea are rost nimik.... |
angel eyes sapt asta imi vin....suspensie nu prea are rost la drumurile de aici .Eleron micut de m hai ca merge .....acum sunt tot felul de variante.Am facut comanda la kit rieger dar pot sa'l schimb...inca nu au dat comanda in germany...ma mai gandesc si la varianta care mi'ai propus'o.Oricum sa sti ca parerile celor de pe forum conteaza....nu chiar toate :) ...jante pe 18 iar nu merita.Cea din fata pe stanga e putin indoita...urmeaza s'o schimb
|
arunca si tu o privire pe www.e46fanatics.com pe forum la ei....si cauta poze....sa vezi ce si cum:D sursa de inspiratie buna
|
La mai mare Ionute. Frumos Beemerul tau. Nu cumva era rosu inainte ? asa parca retin. Unde ai vopsit`o si cat te-a costat vopsitul ?
Apropo. Te intreb ceva : Ce vrei sa faci din masina ta ? Dupa ce jante (ma refer ca sunt mari si au cauciucuri cu talon mic) si dupa eleronul ala mare pe care l-ai avut (P.S. azi te-am vazut in trafic si imi place mai mult acuma masina ta. arata mai frumos fara eleronul ala imens pe spate. Parca strica linia masinii :D ) , iti comanzi kit rieger (ai renuntat la kitul de M3 CSL ? sau esti in dilema ce sa pui pe ea? ) , ei, dupa toate astea , + ca vrei sa`ti pui si neoane sub masina, ma gandesc ca vrei sa o modifici radical (ma refer la aspectul ei. nu la partea mecanica), ceva in gen 2fast 2 furious. Dar suspensiile nu vrei sa le schimbi cu unele joase....hmm...nu cred ca se potriveste...kit , jante cu cauciucuri cu talon redus, eleron, neoane , cu masina lasata asa ridicata. Eu zic sa o "trantesti pe asfalt", ori sa ii faci ceva mai discret ( jante pe 16, un kit mai cuminte, etc). Acuma banuiesc ca e singura ta masina si de aia nu vrei sa o lasi jos din suspensii ca ti-ar fi incomod tot timpul sa mergi incet si sa stai cu ochii pe sosea sa eviti gropile. Dar eu zic ca nu merge cum vrei tu.... tuning ...sa`i zicem mai agresiv, si suspensii stock. Acuma fiecare cu gusturile lui. Eu daca as avea posibilitatea, in locul tau, mi`as lua ceva Matiz sau o masina mai ieftina cu care sa umblu cand am drumuri in oras, si BMW`u sa il tin pt. placere (sau asa numita masina de duminica :D ). Numai bine si la mai mare. Si nu te simti ofensat ca am zis chestiile de mai sus. E doar o parere personala. |
ai dat multi bani pe ele si poate te deranjeaza, dar stopurile lexus sunt cea mai proasta alegere pt bmw, pur si simplu arata rau...
uita-te daca este vreun seria 5 de exemplu cu lexus pe el... nu, de ce? pt k sunt najpa... angel eyes, jante pe 18 si kit-ul pe care il consideri tu mai potrivit sunt tot ce-ti trebuie a, si apropo, eleron, doar modelul de m e ok... si fara sigla de m, ca e tziganeala... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning