![]() |
Wide-body kit pentru M6, de la Prior Design
3 Attachment(s)
Wide-body kit pentru M6, de la Prior Design
Tunerul Prior Design s-a gandit sa aduca o tusa diferita pentru BMW-ul M6, astfel incat s-au pus pe mesterit un wide-body kit si alte nebunii. Detalii???? Uite aici... : http://beta.4tuning.ro/tuning-4/alte...sign-4373.html |
Re: Wide-body kit pentru M6, de la Prior Design
e frumos tare kit-ul...se potriveste cu liniile masini plus ca are un rol important in imbunatatirea aerodinamicii masinii...si e nici prea strident...are o finetze aparte
|
Cel mai frumos kit de M6 dupa mine...:)
|
bine spus ... are o finete aparte... imi place
|
mie nu mi se pare frumos.
ai o masina cu linii rotunde si bine definite si ai un kit cu prea multe linii drepte si sec. tare? |
sincer formele mi-se par cam "brute" nu imi da impresia de finisaj! In schimb jantele sunt chiar frumoase !
|
subtil...... foarte sportiv kit-ul :D
|
eu nu vad decat o masina superba....si poate kit-ul e facut cu linii nu asa rotunjite tocmai pt a-l scoate in evidenta, si pt a adauga si alte forme masinii....inca o data super
|
Unul din cele mai frumoase kit-uri de M6 !:bat:
|
Quote:
|
- si de la mine...prea din topor facut...
|
Mhm...M6 stock e superb...M6 stock are linii curbe, delicate, finute...kitul vine cu anumite zone de linii drepte...anumite zone care se imbina perfect...de asta zic...mhm...merge si nu merge...e frumos si nu e frumos...poate sau grabit cu el...poate daca il mai lucrau putin era de 11 dar asa...in nici un caz nu il vad de 10...parerea mea
|
de ce si-ar pune cineva care are m6 ca*ca*turile alea pe masina?
|
mie nu-mi place... vb lui morpheusmaster ... m6 stock e superb ... ce mai cauta "chestiile" alea cu colturi?
|
Pe un m6 nu poti sa pui mai nimic ca pare chicios, insa cu kitu asta nu e cazul. Arata beton.
|
parerea mea este ca nu prea ai ce sa faci la un model special cum ar fi m6 m5 m3 si asa mai departe. cum vin ele asa de la mama lor arata super
rar sa dea bine un nou body kit sau alt element pus in plus... jantele parca nu's de'a colo' |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning