![]() |
Seriale TV preferate
Astea sunt cele bune seriale care le-am vizionat pana in ziua de azi.
1. Heroes 2. Lost 3. Prison Break 4. 24 5. Married with Children 6. Baieti buni 7. Toate pînzele sus 8. Day Break 9. The 4400 10. Mortal Kombat: Conquest . . . Mai detin si altele care nu le-am vazut "Dexters Laboratory, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z, South Park, The Pirates Of Dark Water, Pimp My Ride, Pimp My Ride UK, Gilmore Girls, Desperate Housewives". Despre "Dexter" am auzit ca merita vazut...poate va fi urmatorul. Care sunt preferatele voastre? |
Re: Cele mai bune/proaste seriale TV
pt mine faine au fost...
Married with Children Gilmore Girls Dinastia Tudorilor 7 Heaven .... si da Dexter merita vazut ;) |
Married with children
Prison Break Supernatural |
Lost
Supranatural Gossip Girl Mesaje de dincolo Merlin Prison Break si mai era unu care il dadeau la Tv cand eram mai mica in genul lui prison break dar ...numai tin minte cum se chema :) |
Supernatural
Lost Prison Break |
Cele mai bune seriale pe care le-am vazut:
1.Dr.House 2. Prison Break 3. Gossip Girl 4. Moonlight 5. The Vampire Diaries 6. True Blood 7. The Tudors 8. Californication |
The 70's Show
Scrubs Two and a half men Family Guy The Simpsons si cam atat.. nu prea sunt devorator de seriale.. :D |
Topul meu:
1.Friends(absolut genial) 2.Supernatural(exceptional) 3.Lost(enigmatic) 4.Dr. House(capodopera) 5.Dexter(superb) 6.Prison Break(magnific) 7.Entourage(atractiv) 8.Two and a half men(mortal:D) 9.Eureka(hmmm) 10.Heroes(plictisitor:() |
1. Sex and The City
2. Gossip Girl 3. Two and a Half Men 4. Joey 5. Married with Children |
Scuze de off-topic , mai bine schimbati tilul in cele mai bune seriale tv , ca 98% nu au mentionat daca filmele puse sunt la capitolul "bune sau proaste" , am dreptate ?
|
Quote:
|
Re: Seriale TV preferate
1. The Sopranos
2. Nimeni Nu`i perfect 3. Mondenii 4. The penguins of madagascar 5. Malcom & Eddie 6. Strutter |
Seriale TV preferate
Quote:
|
Categoric LOST!
De altfel este si singurul cu care sunt "la zi". In rest ar mai fi Married with children, Sex and the city, Two and a half men, Joey (la asta chiar ca ma amuzam :lol: ) si cam atat... |
nu prea stau de tv , din cand in cand mai ma uit la supranatural ala...
|
pentru mine indubitabil The Simpsons e pe primul loc
clasamentul ar fi cam asa 1 Simpsons 2 Married with children 3 Friends 4 Seinfeld 5 Supernatural 6 Monk 7 Nip tuck 8 Two and a half men 9 Bones 10 Oz federal prison |
stargate sg1 si atlantis
|
Beverly Hills 90210
Baywatch Knight Rider Star Trek Next Gen Dawson's Creek si mai nou Big Bang Theory |
Burn Notice. :D
|
1. Prison Break ( primul sezon, genial)
2. House M.D. 3. Firefly 4. Friends 5. Seinfeld 6. Joey 7. Married with Children (Familia Bundy) 8. Monk 9. Two and a half men 10. many many others... P.S. dupa primele 3 seriale enumerate, restul sunt puse in ordine aleatorie. |
1. Spitalul de urgenta
2. Dr.House 3. Alarm for Cobra 11 4. Chuck 5. Married With Chidren 6. Sailor Moon(anime) 7. Grey's anatomy 8. Star Trek(hole season) 9. CSI New York/Maiami 10. Bones |
1. The O.C.
2. CSI Miami 3. Married with children |
Heroes, LOST, Dr. House, 4400, Dexter, STARGAATEE ! :D toate
|
1. Prison Break
2. Dexter 3. The 4400 |
1.Seinfield
2.Friends 3.Joey 4.Dexter 6.Fresh prince of bel air |
csi new york
seinfeld gossip girl :D:D |
1. Prison Break
2. Lost 3. Married with children 4. Friends 5. Dexter 6. Seinfeld 7. The Pirates Of Dark Water (D.A.) |
de mash i`si mai aminteste cineva? din punctul meu de vedere serialul era genial
peurma... seinfeld. oz, inchisoare federala iar un serial foarte bun Married with children |
Aniela
Regina Mondenii Nu radeti :lol: ..mie chiar imi plac :) Aniela cel putin are o poveste foarte interesanta :mrgreen: |
mai era si arabela cand eram mici. :))am fost de curand in zona moldovei... si la tv prindeam basarabenii, si acolo difuza arabela :))
|
1 Simpsons
2 Married with children 3 Friends 4 Entourage 5 Joey 6 Everybody Hates Chris 7 My Name Is Earl 8 Two and a half men 9 South Park 10 The Big Bang Theory 11 The Penguins Of Madagascar |
1. Pimp my ride (Original, UK si International)
2. Street Customs 3. Fifth Gear 4. Amazing Race 5. Water Rats |
in principal ce merge pe axn
dr house; stargate; the reaper; eli stone; joan of arcadia; .... si nu numai married with cildren; the o.c; etc. |
1.The big bang theory
2.Two and a half men 3. Battlestar Galactica 4.90210 5.Merlin 6.Ghost Whisperer |
1 Friends
2 Seinfeld 3 70 s show 4 lost :) |
1. two and a half men
2. entourage 3. the penguins of madagascar 4. prison break 5. all of us 6. family guy 7. south park 8. the big bang theory 9. joey 10. seinfeld |
Burn Notice ◦
|
cat timp aveti fratilor....
Bones si toate C.S.I (in special Miami) |
Cand eram mic ma uitam la Viper eram inebunit dupa serialul ala imi placea cum se transforma masina si ieseau mitralierele alea din praguri:D si desigur Knight Rider( K.I.T.T)
|
1.trasnitii in nato
2.mondenii 3.inima de tigan 4.regina 5.divertis 6.vacanta mare 7.c.s.i miami ,new york 8.disparuti fara urma 9.alea de pe otv 10.tradati in dragoste 11.112 politia in actiune 12.brigada mobila |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning