Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Muzica house/club etc. pentru masina (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/149983-muzica-house-club-etc-masina.html)

BV14DRG 26-10-09 16:47

Muzica house/club etc. pentru masina

Pentru inceput stiu ca sunt multe Topic-uri cu si despre acest subiect asa ca nu e nevoie sa-mi amintiti in 2000 de exemplare. Aud pe peste tot muzica numai cu bass, putine versuri etc. ca in cluburi dar niciodata n-am gasit oricat am cautat pe net (youtube, 4tuning etc) (ma refer la muzica house, club, dance nu hip-hop cu bass sau mai stiu eu ce). Nu vorbesc despre acele melodii tip subwoofer test . E greu de explicat despre ce muzica vorbesc :rolleyes2 dar precis trebuie sa fie cineva care are muzica de genu. Daca aveti Torrente, numele artisitilor...orice...dati-mi si mie va rog ca eu caut degeaba ca nu gasesc nimic.

BV14DRG 26-10-09 17:07

Re: Muzica house/club etc. pentru masina

PS - sunt 4 clipuri puse pe pagina asta (dati in jos)...are muzica de care zic eu
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...s/page-10.html

silviu_fxx 27-10-09 19:51

11 Attachment(s)
Caractere

silviu_fxx 27-10-09 20:06

8 Attachment(s)
Ce am pus mai sus e mai mult minimal-tech, insa poate te referi la dubstep. Nu e la fel de comercial, insa are mai mult bass decat primul...

BV14DRG 28-10-09 14:46

mersi, o sa vad cum sunt :D

FIGHET 06-11-09 01:19

mersiii si eu pt ca imi prind bine si mie.. sall

silviu_fxx 11-11-09 21:10

Dustep sau Minimal-Tech?:D

funkie_me21 15-11-09 08:57

multumiri pentru muzica :)

bufteacosmin 27-11-09 20:47

buna...
cum pot copia muzica....

silviu_fxx 28-11-09 11:44

30 Attachment(s)
Caractere

Shadowman 28-11-09 16:55

dubstep si drum and bass merg cel mai bine cand mergi cu viteza:P

silviu_fxx 29-11-09 12:31

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Shadowman (Post 2844227)
dubstep si drum and bass merg cel mai bine cand mergi cu viteza:P

Selectii (just the best):
:arrow:1-5 Dubstep
:arrow:6-10 DnB
:D

marian92 16-04-10 22:03

Si eu am cautat melodia aia din videoclipuri dar nam gasit nimic, macar titlul melodiei daca il stie cineva:|

RIcKO 16-04-10 22:27

foarte folositor topicul :d

marian92 16-04-10 22:33

Am auzit la multi au niste melodii deci cum sa-ti explic se aude numai "bum bum bum" adica fara voce numai bass-ul am cautat si house si minimal test bass si nam gasit nimic deci eu caut melodia din cele 4 filmulete sau melodii asemanatoare.:D:D:D

ZaNe94 18-04-10 10:08

intelege diferenta de muzica de dans si de auditie, aia care baga house, minimal, etc. sunt prosti, in masina asculti cv, rap, hip hop, rock, pop, bisericeasca ce iti place tie, ideea e sa fie cu mesaj, ca bum bum bum o ora te enervezi, aia e muzica strict de discoteca, pe care sa dansezi.
Eu cand o sa am masina mea, ascult hip hop cred, ca bubuie si ca sa impresioneze pitipoancele si e si misto, si eu ascult mare parte hip :)

viruszatu1 18-04-10 13:40

pai pune un tracklist cu nume de piese care merita cu adevarat ascultate in masina ..hiphop

dmo.mihai 18-05-10 15:46

am auzit de curand la radio o melodie in care se scalambaia unu , in sensul ca facea tot felu de sunete din gura pe care nu le poti scrie , are idee cineva de acea melodie ? este house si am auzit-o la kiss si vibe fm...

ZaNe94 18-05-10 16:25

Quote:

Originally Posted by Night Street Racer (Post 3370105)
cred ca mai degraba tu esti prost ! sa iti exprimi parerea referitoare la ce muzica asculti e una, da sa faci pe cineva prost ca nu e ca tine e alta. omu asculta ce vrea in masina, daca vrea simfonica, treaba lui. ai grija cum deschizi gura data viitoare

tu poti sa asculti cateva ore in sir bum bum bum? si nu il fac prost pentru ca nu e ca mine, nu il fac prost daca asculta manele, simfonii, bisericeasca, pop, rock, orice altceva, dar totusi trebuie sa fii putin lent la minte sa asculti o muzica ce nu iti transmite un mesaj ci e mai mult un negativ. e vorba de putina cultura muzicala.

marian92 18-05-10 19:13

Eu am intrebat ceva dar vad ca voi va certati aici, dar oricum nu mai conteaza.:sad:.Inca o intrebare,cui sa ii transmita mesaj?de exemplu house-ul ce mesaj transmite?

ZaNe94 18-05-10 19:52

pai am spus house-ul nu transmite mesaj ascultatorului. ca sfat asculta un gen de muzica, selecteaza unulc e te atrage, ce vrei tu, si cel mai bine ascultal si in masina. eu asa zic.

All times are GMT +2. The time now is 06:36.

- Copyright 2026 4Tuning