![]() |
Muzica house/club etc. pentru masina
Pentru inceput stiu ca sunt multe Topic-uri cu si despre acest subiect asa ca nu e nevoie sa-mi amintiti in 2000 de exemplare. Aud pe peste tot muzica numai cu bass, putine versuri etc. ca in cluburi dar niciodata n-am gasit oricat am cautat pe net (youtube, 4tuning etc) (ma refer la muzica house, club, dance nu hip-hop cu bass sau mai stiu eu ce). Nu vorbesc despre acele melodii tip subwoofer test . E greu de explicat despre ce muzica vorbesc :rolleyes2 dar precis trebuie sa fie cineva care are muzica de genu. Daca aveti Torrente, numele artisitilor...orice...dati-mi si mie va rog ca eu caut degeaba ca nu gasesc nimic.
|
Re: Muzica house/club etc. pentru masina
PS - sunt 4 clipuri puse pe pagina asta (dati in jos)...are muzica de care zic eu
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...s/page-10.html |
11 Attachment(s)
Caractere
|
8 Attachment(s)
Ce am pus mai sus e mai mult minimal-tech, insa poate te referi la dubstep. Nu e la fel de comercial, insa are mai mult bass decat primul...
|
mersi, o sa vad cum sunt :D
|
mersiii si eu pt ca imi prind bine si mie.. sall
|
Dustep sau Minimal-Tech?:D
|
multumiri pentru muzica :)
|
buna...
cum pot copia muzica.... |
30 Attachment(s)
Caractere
|
dubstep si drum and bass merg cel mai bine cand mergi cu viteza:P
|
10 Attachment(s)
Quote:
:arrow:1-5 Dubstep :arrow:6-10 DnB :D |
Si eu am cautat melodia aia din videoclipuri dar nam gasit nimic, macar titlul melodiei daca il stie cineva:|
|
foarte folositor topicul :d
|
Am auzit la multi au niste melodii deci cum sa-ti explic se aude numai "bum bum bum" adica fara voce numai bass-ul am cautat si house si minimal test bass si nam gasit nimic deci eu caut melodia din cele 4 filmulete sau melodii asemanatoare.:D:D:D
|
intelege diferenta de muzica de dans si de auditie, aia care baga house, minimal, etc. sunt prosti, in masina asculti cv, rap, hip hop, rock, pop, bisericeasca ce iti place tie, ideea e sa fie cu mesaj, ca bum bum bum o ora te enervezi, aia e muzica strict de discoteca, pe care sa dansezi.
Eu cand o sa am masina mea, ascult hip hop cred, ca bubuie si ca sa impresioneze pitipoancele si e si misto, si eu ascult mare parte hip :) |
pai pune un tracklist cu nume de piese care merita cu adevarat ascultate in masina ..hiphop
|
am auzit de curand la radio o melodie in care se scalambaia unu , in sensul ca facea tot felu de sunete din gura pe care nu le poti scrie , are idee cineva de acea melodie ? este house si am auzit-o la kiss si vibe fm...
|
Quote:
|
Eu am intrebat ceva dar vad ca voi va certati aici, dar oricum nu mai conteaza.:sad:.Inca o intrebare,cui sa ii transmita mesaj?de exemplu house-ul ce mesaj transmite?
|
pai am spus house-ul nu transmite mesaj ascultatorului. ca sfat asculta un gen de muzica, selecteaza unulc e te atrage, ce vrei tu, si cel mai bine ascultal si in masina. eu asa zic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning