![]() |
4tuning day
hai care veniti ?
eu si ticozauru` fermecat o sa fim prezenti acolo ! scrieti aici care cum sa ne intalnim ! craiova sa vina si ea ! |
Re: 4tuning day
Ne intalnim la 11 in academie si plecam spre prisma in grup mare!deci vino si tu acolo, ca acolo o sa vina si baietii din craiova...Bafta! din pacate eu o sa fiu la prisma de cand incepe...ne vedem acolo...
|
Din craiova vin destui! Din nefericire eu o sa am masina in service dar ma urc la altcineva!
|
eu din pacate, no sa va pot intampina ca sunt de la 09:50 acolo...sa ajut si sa am grija de cele 4 masini din club. Deci ne vedem acolo inauntru, la standul Insane :D Bafta si drum bun! daca e ceva, sunati-ma... ;)
|
aaa??? numaru de tembelfon ? adik lasa ca mi-l dai cand intrii pe mess.
ce masini o sa fie expuse pana la urma ? |
ce e sigur: Fiat Punto 180CP, cielo RaduERD, golf 2 Flow, si solenza RZW ok o sa iti dau numaru... :D
|
Topser....eu o sa ii astept pe baietii din craiova iar apoi vom veni la academiei...ne vedem acolo, eu voi fii ghidul vostru.
|
il platim la ora, asea ca grabiti-va!!! :D
|
|
salutare bafta la 4 tuning day cu standul si sa ne vedem acolo la o bere si o vorba! :))
|
La o bere fara alcool....
|
sau cu alcool... :P Bafta si voua si desigur ca ne vedem acolo...
|
Leutzu pai daca incepi la 10-11 dimineata ...pana seara esti complet treaz! :))
|
hmm...aici ai dreptate...partea proasta este ca prietena mea nu are carnet ca asa aveam si eu sofer (oricum nu i-as da masina decat cand as bea eu..nu am incredere in femeile la volan)...dar sunt in tratative poate o conving sa faca scoala...
|
:)
Eu mor pe fetele care stiu sa conduca ..... am asa o sclipire din ochi pt ele !
Am cateva fete prin craiova amice cu permis .... si merg chiar bine ! |
ma lasi pe mine? hai ca nu e nevoie de carnet... :D
P.S: cand se apuca, paote ma apuc si eu cu ea...sa fie colega mea, poate invata si pt mine :)) |
Ba teoria sigur o invata fara probleme...insa mie imi e groaza in trafic cu ea.
|
au venit si baietii, si din cate stiu au facut show spre prisma! deci poze, filme! ;)
|
7 Attachment(s)
Poze poze poze .... :d
din 15 poze cate am pus .. doar 7 apar! |
marfa pozele.... :D
P.S: anu 2069? :)) aveti ceva cu anu ala :) perversilor! |
Lool in poza aia in care apar eu cu ochelarii de soare parca sun de la SPP, imi lipseste casca din ureche :D
|
pe masini baieti si nu miscati sa va controleze nenea de la SPP :)) Ai dreptate aici, chiar ai fata! :D
|
Pai aparatul meu are o problema .. si tot timpul imi apare data de 2069 !
Vreau sa-l schimb sa vad cu cat pot sa-l dau .. sa iau altceva ! |
asea se zice acuma nu? :D
|
ce aparat ai tu ma s cu cat il dai...nu de altceva dar ma gandesc ca daca arata data de 2069 poate e un prototip si il vor lansa atunci.
|
:)) :)) pai are data din 2000 pana in 2080 parca ... si se reseteaza singur nu am ce sa-i fac ! este un PRAKTICA DCZ 3.0 megapixeli
|
aham...competitiv rau nu gluma :d
|
7 Attachment(s)
bai fratilor, dar poze de la eveniment nu a pus nimeni?se poate.....
|
Bine ca ai facut poze si la fete ... :))) la masinile insane .. ai facut la toate :))
las ca e bine ! |
Da ma dar ce fete :D
|
10 Attachment(s)
na!doar pe astea le am de la Prisma..si cu fetele noastre...
|
mah nu erau "fetele voastre", ci era prietena mea si o amica...care au venit sa vada si ele masinile. Daca era mai multa implicare, poate ca luam si noi niste fete... :)
|
Da mann dar au fost fetele "noastre" care au stat pe langa masini :D
|
cum ziceti voi... :lol:
|
8 Attachment(s)
frate, ce masina se vede pe fundal, ha?cum?cum?...exact, ai dreptate...o BORA INSANE..deci sunt ale "noastre"..
hai sa vedeti si voi unde erau fetele cu bichinei.. |
daca nu iti dai seama eu sunt NC alias dmx32run ...Si stiu ale cui sunt masinile, ca doar eu le-am bagat acolo si l-am convins pe cosmin sa vina cu ea. deci shhh, nu vezi ce fete erau pe acolo... :)
|
Mann, stie cine esti stai tu linistit...in caz ca nu ti-ai zis a fost putin ironic...s-a referit la faptul ca "fetele" de la alte cluburi au fost mai mult goale...
|
vroiam sa fiu sigur ca stie...numai noi nu aveam fete goale pe masini. :(
|
las ca data viitoare vin la voi la stand si daca-s imbracate zmulg eu hainele de pe ele :D
|
sa vezi ce va veni...juts whait. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning