![]() |
BMW GRILLFEST - 31 Oct
Sambata Viitoare 31oct , BMW Grillfest -o ultima iesire pe anu asta la un gratar,la Cheia. Loc de intalnire Pentru cei din Bucuresti -Fantana Miorita -ora 8.30 ,la 9 plecarea.Veniti cu tot ce va trebuie pentru ca nu se vor face multe opriri,ca sa evitam aglomeratia.
si sa va intarat un pic,un mic filmulet pe care eu il ador: https://www.youtube.com/watch?v=VVlLI...ilepage#at=120 |
Re: BMW GRILLFEST
prezent ;) ... care nu aveti deja un e36 ... imi vin mie in ro saptamana viitoare 3 :D ..... 2 le vand cu una voi veni eu ...
|
Prezent :D
|
Re: BMW GRILLFEST - 31 Oct
si eu prezent...
|
deci deocamdata toate 3 masinile ... aduse de mine ... ( daca nu il confund pe antacebal cu fratele ;) ) ar trebui sa scrieti pe ele by kty_racing :) .... ca .. asha reclama mai rar ..
|
Quote:
mai facem si noi putin haz,lol. |
da frate tare ... si tu tot fabricatie 79 ???? he he ./
cand aveam la masina B-79-KTY ... ce tanar ma mai simteam . . . acuma macar nu mai am 79 ... am 69 ... tot pt intinerire ;) |
:ballbounc:shock:.....
|
prezent:D
|
Si ca sa iasa treaba buna,avem asa pentru inceput:
Din partea http://www.angel-eyes.ro si www.e30.ro o promotie: Kit-uri Xenon H1- 6000k -330 RON -Montaj inclus in pret pentru Bucuresti Kit-uri Angel Eyes E36/E46, angel-eyes striat 330 RON sau angel-eyes clasic fara striatii, 280 RON Ambele cu montaj inclus. |
2 Attachment(s)
sper sa pot ajunge si eu:D
318is by _ kty_racing |
PREZENT SI EU CU un superb e36 by kty_tracing
iese haossssssssssssssssss :) https://anunturi-auto.4tuning.ro/maga...0-26230-1.html |
Sa inteleg ca intalnirea asta ii separata de bmwclub? Ca ei s-au intalnit la inceputul lui sept... Nu cred ca voi putea veni dar va spun de pe acum distractie placuta!!!
|
frate, eu unul ... pe BMW club am ban pana in 29 februarie ..... 2046 :))
|
inca una,tot by_kty ;) ,asta a adus juma din pisicile de pe forum lol
Stim si de intalnirea BMWClub,insa din pacate nu prea putem colabora cu dansii in ciuda faptului ca suntem uniti de aceeasi pasiune...pacat @criss1977-Man fara suparare,da hai sa nu facem din acest Thread un topic de anunturi,vad ca ai accesorii bmw de vanzare,frumos ar fi sa ma contactezi,discutam,iti promovez marfa,in schimb tu faci un discount real-nu fictiv pentru potentialii cumparatori si asa toata lumea e multumita. Ploiestiul,nimic? hai ,va asteptam in forta! |
Quote:
Da,pacat,nu am nimik cu nimeni,acolo sunt mai multi "smecherasi" cu bmw-uri "scumpe" si noi cu e36 si e30 nu prea avem loc de ei,dar asta e,nu este suparare,pasionati suntem toti,daca e cineva de acolo poate sa ni se alature,ii asteptam... |
da .. nici eu nu generalizez BMWCLUB .... - - - - dar ... sunt frate catizva soareci de calculator care nu fac decat sa comenteze la fiecare anunt de te scot din sarite . stii .. pasionati d aia BMW care dupa ce si au luat un 316 ii mai calculeaza si consumul cu 3 zecimale ... zici ca s babele din reclama cu pateul ardeal :)))))))
in sf ... normal ca i asteptam si pe ei ... sa i dam pe brazda, nu de alta ci sa le vindem un motor de M ceva ;) si s ale aratam ca " pasiunea bate criza " ;) |
da, eu sunt membru si acolo, nu generalizati ca nu e chiar asa, pe toate forumurile sunt si carcotasi si rau intentionati, deci n-are rost comparatia :) acolo e o medie de varsta mai mare fata de ce e pe 4 tuning, aici e un forum auto general acolo se adreseaza doar brand-ului BMW... hai sa fim oameni in primul rand
|
Quote:
|
Quote:
|
Joint fa si un topic la sectiunea evenimente ca acolo se uita mai multi! Oricum pana acum multa vorba si putine masini. Oricum bafta!! Daca vrei sa te ajut cu siteul meu cu cea mai mare placere!
|
prezent;)....o alta pisi...un alt babalac:twisted::twisted:
|
primiti si babe in club?
vin si eu cu baba mea. e34 m50b20 cu respect, B 75 K E L |
primim,primim
|
1 Attachment(s)
daca reusesc sa nu ma duc la munca vin si eu ;)
|
Pana acum ar fi cam asa:
1.)Iondarie 2.)criss1977 3.)Kty 4.)Preparatu 5.)da_joint 6.)bmw_motorsport 7.)Robert KEL 8.)e46 RRM |
hai si cu femeile dupa voi sa fim mai multi =)) a mea e oricum inclusa in pachet, ea e soferul :D
|
cu a mea inca ma cert sa ramana acasa :)))
|
cu a mea ma cert sa-mi dea bani de asigurare ca sa nu scot numerele degeaba :))
|
pai hai s ale punem s ase certe intre ele ... si s ane lase n pace ;)
|
Quote:
poate ne strangem la targoviste cativa si venim si noi |
hai fratilor,unde este spiritul de aventura?
|
Jointule ....M-am anuntat si eu .....Michidutza E39 + Garcea E32 -ZAS prezenti si dornici de aventura.
Ca sa fie treaba treaba :D |
Unde sunt toti BMW -isti ???
|
cred ca au intrat la hibernat mai devreme...
|
daca e frumos vin si eu cu cabrioleta :p
daca nu poate cu 2.5-u...dar nu promit nimic.... |
posibil sa ajung si eu! sansele sunt de 50% pt ca am de facut cumparaturi prin casa... si trebuie sa trec de consoarta! e36 nu mai am nici unu... insa am e46-le pregatit (cu jante de iarna :pistoles:)
inca negociez un 2.5 e36, daca il iau nu ma mai tine nimic acasa.... :peace: |
Nu e intalnire e36,e o iesire la munte intre BMW-isti ,o plimbare(serpentinele ne asteapta:P ),un gratar,un vin fiert... (ptr ca va fi cam frigulet),avem si fotograf sa ne traga in poze...
Hai soarece,poate mai aduci si din drifteri cu tine ca am ajuns sa ii vedem numai la evenimente,pe fumacioasul ala de KNS,poate mai scoate si HAI albastra aia la plimbare si mai e si UWE,ZAX si restu baietilor |
uwe cred k s-ar combina de restu nu bag mana in foc :)
|
Cu putin noroc poate va facem o intampinare aici la munte
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning