![]() |
La Multi Ani!
La Multi Ani Catalin (ery) !
|
Re: La Multi Ani!
La Multi Ani ERY!!!
|
la multzi ani ery si la cat mai multe masini....si femei:))))
|
10q, 10q very much.............
|
La multi ani , multa sanatate si fericire alaturi de Ada
|
........hepi barzei bah!!! :))....hai la multi ani si sa ai parte de tot ce iti bate mintea aia :twisted: :*....
|
puteam sa lipsesc eu de la urari tocmai la tine te pupa fratele si iti zice un calduros LA MULTI ANI!te iubeste fratele si tot ce iti doresti!:drunk:
|
pupi multtttiiii si .... HAPPY ZBIRTHDAY !!!!!!!!!! MULTA FERICIRE SI SANATATE .... alaturi de o persoana kare te iubeste prea mult= viitoarea sotie, ADa ... aveti grija unul d celalalt ! o zi buna ! kre o s se continue cu un dezmat :P diseara
|
te pupa sora ta .. care te ingrijeshte si te iubeshte sora ta ... si abea ashtept sa ne destrabalam :wohoo: in momentul si locu` shtiut numai de noi
;) |
DA DA DEZMAT SA FIE....VEDEM DISEARA....http://www.websmileys.com/sm/happy/915.gif
|
O Sa Fie Prea Tare ...ca Doar E Ziua Ta......ica O Adat La Multi Ani Si Sa Fi Fericit Toata Viata Ta...alturi De Ada Bineinteles!
|
te pupa pe shossete fratele tau de pahar ... alaturi de preteni .. te ai pup iu :)
|
Tu sa iti iei imbracaminte adecvata ca avem pe multi de botezat diseara....... RUSINICAAAAAA
|
Quote:
|
as vrea s vad live faza "sa-ti pup sosetele"
|
La multi ani si tot ce iti doresti ...
Si vezi cat bagi la gusha sa nu te i-a cu coma ... :) |
Quote:
|
La Multi Ani!
|
La multi ani
|
deci......prea tare...super petrecere ...super oameni....super prieteni....pozele cred ca vor vorbi de la sine cand or sa apara......la multi ani ery....mare petrecere pt un mare om!
|
imi pare rau ca nu am fost si eu dar a fost ziua lui soramea oricum la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Quote:
|
Boschetilor...ce oameni, ce prieteni....si cica sunteti anonimi....lol....mai usor cu bautura ca treceti pe mana lu' Casap.....
Multumesc celor care au putut, au vrut si au fost alaturi de mine ....si celorlalti pt urari. Ma duc sa iau o pastila de cap.... |
stai ca nu s-a terminat.......mai avem 2 sticle de justerini de terminat.....
|
LA MULTI ANI FRATEEEEEEE!!! da da da da 2 sticle de J&B .. in seara asta le dovedim si te rugam frumos sa bagi filmele :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
3 poze pt Ery (in loc de'' la multi ani !'', sa ai parte de asa ceva!!!!!!!
|
Da...mersii...poate o sa am chiar mai mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning