![]() |
Cosmic Blue Golf
49 Attachment(s)
Cosmic Blue Golf
Volkswagen Golf IV. O masina cu un succes mai mare la public nu stiu daca stiu. A luat premiul de “Masina anului”, a fost recunoscuta si de Top Gear drept cel mai bun Hatchback al anului 1998. Linii fluide, un design clasic, toate acestea au facut din Golf IV o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. La fel a gandit si proprietarul acestui exemplar care, observand cat de comuna este masina sa, a decis sa o scoata din anonmiat. Totul a inceput de la culoare – 12 straturi de vopsea, in nuanta “Cosmic Candy House”. Bara a fost “accesorizata” cu o buza de pe editia aniversara 25th Edition. Jantele Evox pe 18” completeaza foarte bine imaginea Golf-ului, alaturi de suspensia airride H.A.S. Clasicul VW este animat de un zdravan 1.8 Turbo, ce a primit un kit de inductie de la K&N, furtune siliconice de la Samco si o evacuare nou-nouta. Rezultatul? O masina clasica, modificata decent si care merita admirata. Volkswagen Golf IV. O masina cu un succes mai mare la public nu stiu daca stiu. A luat premiul de “Masina anului”, a fost recunoscuta si de Top Gear drept cel mai bun Hatchback al anului 1998. Linii fluide, un design clasic, toate acestea au facut din Golf IV o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. La fel a gandit si proprietarul acestui exemplar care, observand cat de comuna este masina sa, a decis sa o scoata din anonmiat. Totul a inceput de la culoare – 12 straturi de vopsea, in nuanta “Cosmic Candy House”. Bara a fost “accesorizata” cu o buza de pe editia aniversara 25th Edition. Jantele Evox pe 18” completeaza foarte bine imaginea Golf-ului, alaturi de suspensia airride H.A.S. Clasicul VW este animat de un zdravan 1.8 Turbo, ce a primit un kit de inductie de la K&N, furtune siliconice de la Samco si o evacuare nou-nouta. Rezultatul? O masina clasica, modificata decent si care merita admirata. |
Re: Cosmic Blue Golf
este mai mult decat superb, clasic si cu bun gust, kit-ul e foarte simplu, iar jantele se potrivesc de minune. as vrea si eu o frumusete ca asta pe un negru sau rosu :D
|
Quote:
mda ca bine zici:) dar putin mai ridicata ca la drumurile noastre......:oops::oops::oops::oops: |
clasic,clasic,dar ce fel este acesta din pozee............pffffff..super
|
grrrrrrrr......... ce frumos e imi plac tare mult stopurile alea smechere
|
Tare de tot golful, cred ca e cel mai reusit golf IV pe care il vad...
|
classic si cu stil ...iubesc golf 4 :X
|
deosebita masina , nota 10 proprietarului :) care a reusit un tuning chiar frumos , iar rotile alea par imense cu toate ca sunt pe 18 :X
|
Sincer nu mi se pare chiar cel mai tare golf 4 vazut !
Si nu vreau sa fiu rau dar nu mi se pare nu stiu ce ... Inafara de vopsea si jenti nu are nimic ... Ba da are ceasuri JOM ... si cu pragurile aleea ... imi pare rau ... Tuning facut in germania acuma multi ani in urma ... Pozele o fac sa arate mai bine ... |
arata Foarte bine !! :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Foarte mare dreptate ai ! Urate triplele , dar rau de tot ! Sunt alte mk4 mult mai tari ! |
daca imi aduc aminte in ultima saptamana l-am vazut de vanzare pe ebay.de oricum arata super masinuta :D
|
Quote:
|
Masina arata foarte bine , dar acest tip de tuning il practica nemtii de 6/7 ani de zile...deci, cam invechit!
|
vopseaua face totul,dar ceea ce nu imi place la masina ca, este cam joasa !
|
superba !dar garda la sol mi se pare prea joasa pentru niste drumuri ca in Romania de exemplu ....:???:
|
2 Attachment(s)
arata mai bine golful din romania ... ma refer la PAK
|
ce sa mai zic si eu?ce e bun e bun
|
superb
golf 4 life :) |
Foarte frumos si ingrijit lucrat.
|
este dragut...dar ce spuneti de asta :
https://www.youtube.com/watch?v=X-vTK...eature=related exceptand sticla de sampanie si pe cea de whisky care sta pe 3 bancnote (ce tarani !!!) |
excelenta masina
|
Doamne .. e SUPERB !!! :X:X
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
cum arata PAK-ul frate :o
|
face si omleta :O:O:O:O: ??
|
Ce-ti trebe mai mult... Latita, lipita de asfalt, jante mari, bandouri scoase si niste stopuri :)
|
frumos si practic
|
masina aranjata cu gust...
|
frumos frumos...tunata cu bun gust..simplu si de efect:)
|
super masina.lucrat cu atentie...nota 10
drept ca e invechita da......frumos |
Imi palce cand vad masini frumoase dar sunt dezamagit ca nu sunt in Romania multi vor tuning dar nu multi il fac cu gust oricum 10 Golfu:D
|
mai mult de atat nu mi-as dori...
|
Quote:
trimite`mi si mie pozele care le ai cu PAK te rog mult ms :) |
Nu am fost niciodata fan al golfului dar acesta este frumos lucrat, i like it :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte reusit proiectul!!
|
imi place mult de tot golfu asta...e printre cele mai frumoase golfuri pe care le-am vazut...:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning