Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Cosmic Blue Golf (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/149469-cosmic-blue-golf.html)

Magos 23-10-09 16:15

Cosmic Blue Golf

49 Attachment(s)
Cosmic Blue Golf

Volkswagen Golf IV. O masina cu un succes mai mare la public nu stiu daca stiu. A luat premiul de “Masina anului”, a fost recunoscuta si de Top Gear drept cel mai bun Hatchback al anului 1998.

Linii fluide, un design clasic, toate acestea au facut din Golf IV o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. La fel a gandit si proprietarul acestui exemplar care, observand cat de comuna este masina sa, a decis sa o scoata din anonmiat.

Totul a inceput de la culoare – 12 straturi de vopsea, in nuanta “Cosmic Candy House”. Bara a fost “accesorizata” cu o buza de pe editia aniversara 25th Edition.

Jantele Evox pe 18” completeaza foarte bine imaginea Golf-ului, alaturi de suspensia airride H.A.S.

Clasicul VW este animat de un zdravan 1.8 Turbo, ce a primit un kit de inductie de la K&N, furtune siliconice de la Samco si o evacuare nou-nouta.

Rezultatul? O masina clasica, modificata decent si care merita admirata.

Volkswagen Golf IV. O masina cu un succes mai mare la public nu stiu daca stiu. A luat premiul de “Masina anului”, a fost recunoscuta si de Top Gear drept cel mai bun Hatchback al anului 1998.

Linii fluide, un design clasic, toate acestea au facut din Golf IV o vedeta in adevaratul sens al cuvantului. La fel a gandit si proprietarul acestui exemplar care, observand cat de comuna este masina sa, a decis sa o scoata din anonmiat.

Totul a inceput de la culoare – 12 straturi de vopsea, in nuanta “Cosmic Candy House”. Bara a fost “accesorizata” cu o buza de pe editia aniversara 25th Edition.

Jantele Evox pe 18” completeaza foarte bine imaginea Golf-ului, alaturi de suspensia airride H.A.S.

Clasicul VW este animat de un zdravan 1.8 Turbo, ce a primit un kit de inductie de la K&N, furtune siliconice de la Samco si o evacuare nou-nouta.

Rezultatul? O masina clasica, modificata decent si care merita admirata.

FloweRffs 23-10-09 16:23

Re: Cosmic Blue Golf

este mai mult decat superb, clasic si cu bun gust, kit-ul e foarte simplu, iar jantele se potrivesc de minune. as vrea si eu o frumusete ca asta pe un negru sau rosu :D

zaetz 23-10-09 16:26

Quote:

Originally Posted by FloweRffs (Post 2744641)
este mai mult decat superb, clasic si cu bun gust, kit-ul e foarte simplu, iar jantele se potrivesc de minune. as vrea si eu o frumusete ca asta pe un negru sau rosu :D

mda ca bine zici:)

dar putin mai ridicata ca la drumurile noastre......:oops::oops::oops::oops:

marius3030 23-10-09 16:29

clasic,clasic,dar ce fel este acesta din pozee............pffffff..super

zN3u 23-10-09 16:31

grrrrrrrr......... ce frumos e imi plac tare mult stopurile alea smechere

DarkDevil666 23-10-09 16:43

Tare de tot golful, cred ca e cel mai reusit golf IV pe care il vad...

claud1u_BDT 23-10-09 16:47

classic si cu stil ...iubesc golf 4 :X

cristyMB 23-10-09 16:48

deosebita masina , nota 10 proprietarului :) care a reusit un tuning chiar frumos , iar rotile alea par imense cu toate ca sunt pe 18 :X

Heparu_Boy 23-10-09 16:57

Sincer nu mi se pare chiar cel mai tare golf 4 vazut !

Si nu vreau sa fiu rau dar nu mi se pare nu stiu ce ... Inafara de vopsea si jenti nu are nimic ... Ba da are ceasuri JOM ... si cu pragurile aleea ... imi pare rau ... Tuning facut in germania acuma multi ani in urma ...

Pozele o fac sa arate mai bine ...

Marius_mym89 23-10-09 16:59

arata Foarte bine !! :twisted:

alex22das 23-10-09 17:29

Quote:

Originally Posted by cristyMB (Post 2744701)
deosebita masina , nota 10 proprietarului :) care a reusit un tuning chiar frumos , iar rotile alea par imense cu toate ca sunt pe 18 :X

sunt de aceasi parere cu tine 8)

DJ.44.DAD 23-10-09 17:36

Quote:

Originally Posted by Heparu_Boy (Post 2744723)

Si nu vreau sa fiu rau dar nu mi se pare nu stiu ce ... Inafara de vopsea si jenti nu are nimic ... Ba da are ceasuri JOM ... si cu pragurile aleea ... imi pare rau ... Tuning facut in germania acuma multi ani in urma ...

Foarte mare dreptate ai ! Urate triplele , dar rau de tot ! Sunt alte mk4 mult mai tari !

skipy 23-10-09 17:44

daca imi aduc aminte in ultima saptamana l-am vazut de vanzare pe ebay.de oricum arata super masinuta :D

Heparu_Boy 23-10-09 17:45

Quote:

Originally Posted by DJ.44.DAD (Post 2744820)
Foarte mare dreptate ai ! Urate triplele , dar rau de tot ! Sunt alte mk4 mult mai tari !

Stopurile sunt de 2-3 ani aparute deci tuning INVECHIT

FoX_BvStreetracing 23-10-09 17:50

Masina arata foarte bine , dar acest tip de tuning il practica nemtii de 6/7 ani de zile...deci, cam invechit!

edinho_realmadrid 23-10-09 18:08

vopseaua face totul,dar ceea ce nu imi place la masina ca, este cam joasa !

YGD-sef 23-10-09 18:16

superba !dar garda la sol mi se pare prea joasa pentru niste drumuri ca in Romania de exemplu ....:???:

morbidmind 23-10-09 18:40

2 Attachment(s)
arata mai bine golful din romania ... ma refer la PAK

cipry91 23-10-09 19:22

ce sa mai zic si eu?ce e bun e bun

Alex_D12 23-10-09 19:55

superb

golf 4 life :)

sandueugeniu 23-10-09 19:59

Foarte frumos si ingrijit lucrat.

Geo_DXG 23-10-09 20:11

este dragut...dar ce spuneti de asta :

https://www.youtube.com/watch?v=X-vTK...eature=related

exceptand sticla de sampanie si pe cea de whisky care sta pe 3 bancnote (ce tarani !!!)

Tristann 23-10-09 20:28

excelenta masina

black_tiger 23-10-09 21:01

Doamne .. e SUPERB !!! :X:X

manu_96xls 23-10-09 22:04

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 2744906)
vopseaua face totul,dar ceea ce nu imi place la masina ca, este cam joasa !

Quote:

Originally Posted by zaetz (Post 2744649)
mda ca bine zici:)
dar putin mai ridicata ca la drumurile noastre......:oops::oops::oops::oops:

Nu ar fi mai elegant să citiți înainte să vă exprimați părerile (care pot fi incorect formate datorită faptului că nu citiți)? Scrie și pe mașină...:roll:
Quote:

Originally Posted by Magos (Post 2744623)
... alaturi de suspensia airride H.A.S.

Părerea mea , ca oricare altă mașină, are și puncte forte, dar și mai puțin, dar cele mai puțin bune sunt extrem de puține în viziunea mea.O mașină reușită!;)

FloweRffs 23-10-09 22:15

cum arata PAK-ul frate :o

aleps_corrado 24-10-09 02:05

face si omleta :O:O:O:O: ??

Sonny 24-10-09 03:15

Ce-ti trebe mai mult... Latita, lipita de asfalt, jante mari, bandouri scoase si niste stopuri :)

eleminot 24-10-09 08:41

frumos si practic

darck_angel64 24-10-09 10:09

masina aranjata cu gust...

FLAME 24-10-09 10:34

frumos frumos...tunata cu bun gust..simplu si de efect:)

levi's 24-10-09 10:52

super masina.lucrat cu atentie...nota 10
drept ca e invechita da......frumos

bogdy.ghetto 24-10-09 11:01

Imi palce cand vad masini frumoase dar sunt dezamagit ca nu sunt in Romania multi vor tuning dar nu multi il fac cu gust oricum 10 Golfu:D

Orllando 24-10-09 11:02

mai mult de atat nu mi-as dori...

zaetz 24-10-09 12:16

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 2744988)
arata mai bine golful din romania ... ma refer la PAK

trimite`mi si mie pozele care le ai cu PAK te rog mult

ms :)

morpheusmaster 24-10-09 18:08

Nu am fost niciodata fan al golfului dar acesta este frumos lucrat, i like it :)

SpiriduS 24-10-09 18:15

Quote:

Da. Sincer mas implica eu la modificari sa o fac dupa bunu meu plac nu dupa a unuia care ia desenat tuningul acum multi ani in urma... invechit! Ideea e acum sa iei o masina veche, golful in exemplul nostru, si sa punem tehnologia de azi. Apreciez mult la o masina tuningul facut manual nu cu ajutorul tehnologiei, ne mai ajutam de ea da nu in execes

PAK 24-10-09 18:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SpiriduS (Post 2747432)
Da. Sincer mas implica eu la modificari sa o fac dupa bunu meu plac nu dupa a unuia care ia desenat tuningul acum multi ani in urma... invechit! Ideea e acum sa iei o masina veche, golful in exemplul nostru, si sa punem tehnologia de azi. Apreciez mult la o masina tuningul facut manual nu cu ajutorul tehnologiei, ne mai ajutam de ea da nu in execes

si cam care e tuningul asta NOU pe care il faci tu ?

Quote:

cu pragurile nu sunt nici eu de acord dar se justifica prin faptul ca a fost (sau este in continuare) masina de prezentare Bullock/HAS iar pragurile vor sa accentueze impresia de low. daca are ceasuri JOM e invechita? get real !

Quote:

Originally Posted by zaetz (Post 2746636)
trimite`mi si mie pozele care le ai cu PAK te rog mult

urmeaza un pictorial nou. stay tuned ;)

pwr_bz 25-10-09 07:28

Foarte reusit proiectul!!

pitic_wrc 25-10-09 08:26

imi place mult de tot golfu asta...e printre cele mai frumoase golfuri pe care le-am vazut...:X

All times are GMT +2. The time now is 00:09.

- Copyright 2026 4Tuning