Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   O Miata cu valente... retro (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/149430-miata-valente-retro.html)

Magos 23-10-09 13:56

O Miata cu valente... retro

30 Attachment(s)
O Miata cu valente... retro

Daca o vezi pe strada, intorci capul, nedumerit de natia si modelul ei. Ba mai mult de atat, imi vei spune ca suta la suta este o masina retro.

Ei bine, nu este. Ba chiar s-a nascut undeva in “tara soarelui rasare”, sub numele de Mazda MX-5, rosie in nascare, neagra mat in prezent.

Povestea este simpla: s-au vazut, s-au placut si s-au luat. Apoi, Manuel (proprietarul) a inceput sa fie nemultumit cand vedea pe strada altele la fel. Asa ca a hotarat sa ii puna “valul pe fata” si sa o faca de … nerecunoscut!

Zis si facut. Bara fata este facuta de firma Pit Crew Racing, bara care se uneste cu perfect cu farurile “retro”, iar in spate, regasim o bara lucrata de Zender.

Tot la exterior putem remarca oglinzile si capacul de la rezervor din carbon, jantele Compomotive pe 15”, cele din urma completand aspectul final al automobilului.

Manuel spune ca urmeaza sa isi canalizeze atentia pe motorizare de acum incolo, deoarece exteriorul se afla acum in stadiul final.

Un turbo kit Miata Flyung, bare antiruliu si un hardtop, si se declara multumit. Daca el e multumit, noi de ce sa nu fim?!? Eh bine, gusturile nu se discuta….

corel_l 23-10-09 14:17

Re: O Miata cu valente... retro

foarte frumoasa masinuța

claud1u_BDT 23-10-09 14:18

frumoasa masina :x ..dar gentile(culoarea lor) lasa de dorit ...mergeau unele negre...sau chiar rosii:x

andy4M3 23-10-09 14:41

NU STIU CE SA ZIC ..........frumoasa culoarea, frumos carbonu pe ea.......dar parca nu ii sta bine cu farurile si jantele alea ........parerea mea

FloweRffs 23-10-09 15:39

frumoasa masinuta, jantele o cam strica si in fata trebuia un grilaj ceva intre faruri.. sau semnul de la mazda..

marius3030 23-10-09 16:20

foarte,foarte frumoasa masina...o tenta de retro ar trebui incerat la mai multe masini..una ar fi chiar chrysler 300

zaetz 23-10-09 16:35

farurile si jentile ii dau tot aerul de retro :D

alex22das 23-10-09 17:15

frumoasa masina intradevar... arata bine

edinho_realmadrid 23-10-09 17:54

parerea mea ca farurile nu prea se potrivesc,iar jantele puteau fii si altele mai "in ton " cu masina :D

YGD-sef 23-10-09 18:10

frumoasa foc dracia!:-P

Alex_D12 23-10-09 20:34

clasic..... fata imi aminteste de cobra :D

Geo_DXG 23-10-09 20:44

o prefer pe ac decat originalul

MirceaWkC 23-10-09 21:50

Quote:

Originally Posted by claud1u_BDT (Post 2744320)
frumoasa masina :x ..dar gentile(culoarea lor) lasa de dorit ...mergeau unele negre...sau chiar rosii:x

ai dreptate in legatura cu jentile ,dar nu negre si nici rosii :-P ... iar triplele din spate parca nu prea merg cu farurile... dar ma rog , gusturile nu se discuta:-)

eleminot 24-10-09 08:45

pe strada o recunosti ca e un mx-5 dupa fund, dar botul este oribil, da rau cu farurile alea porsche

Orllando 24-10-09 12:21

tare micuta asta...

darck_angel64 24-10-09 13:03

intradevar a iesit o masina unica, iar jantele si farurile intregesc nota retro pe care proprietarul si-a imaginat-o...

GabelloU 25-10-09 18:00

Foare reusit proiectu...arata foarte bn masina....dar pacat de vopseaua mata

All times are GMT +2. The time now is 21:42.

- Copyright 2026 4Tuning