![]() |
O Miata cu valente... retro
30 Attachment(s)
O Miata cu valente... retro
Daca o vezi pe strada, intorci capul, nedumerit de natia si modelul ei. Ba mai mult de atat, imi vei spune ca suta la suta este o masina retro. Ei bine, nu este. Ba chiar s-a nascut undeva in “tara soarelui rasare”, sub numele de Mazda MX-5, rosie in nascare, neagra mat in prezent. Povestea este simpla: s-au vazut, s-au placut si s-au luat. Apoi, Manuel (proprietarul) a inceput sa fie nemultumit cand vedea pe strada altele la fel. Asa ca a hotarat sa ii puna “valul pe fata” si sa o faca de … nerecunoscut! Zis si facut. Bara fata este facuta de firma Pit Crew Racing, bara care se uneste cu perfect cu farurile “retro”, iar in spate, regasim o bara lucrata de Zender. Tot la exterior putem remarca oglinzile si capacul de la rezervor din carbon, jantele Compomotive pe 15”, cele din urma completand aspectul final al automobilului. Manuel spune ca urmeaza sa isi canalizeze atentia pe motorizare de acum incolo, deoarece exteriorul se afla acum in stadiul final. Un turbo kit Miata Flyung, bare antiruliu si un hardtop, si se declara multumit. Daca el e multumit, noi de ce sa nu fim?!? Eh bine, gusturile nu se discuta…. |
Re: O Miata cu valente... retro
foarte frumoasa masinuța
|
frumoasa masina :x ..dar gentile(culoarea lor) lasa de dorit ...mergeau unele negre...sau chiar rosii:x
|
NU STIU CE SA ZIC ..........frumoasa culoarea, frumos carbonu pe ea.......dar parca nu ii sta bine cu farurile si jantele alea ........parerea mea
|
frumoasa masinuta, jantele o cam strica si in fata trebuia un grilaj ceva intre faruri.. sau semnul de la mazda..
|
foarte,foarte frumoasa masina...o tenta de retro ar trebui incerat la mai multe masini..una ar fi chiar chrysler 300
|
farurile si jentile ii dau tot aerul de retro :D
|
frumoasa masina intradevar... arata bine
|
parerea mea ca farurile nu prea se potrivesc,iar jantele puteau fii si altele mai "in ton " cu masina :D
|
frumoasa foc dracia!:-P
|
clasic..... fata imi aminteste de cobra :D
|
o prefer pe ac decat originalul
|
Quote:
|
pe strada o recunosti ca e un mx-5 dupa fund, dar botul este oribil, da rau cu farurile alea porsche
|
tare micuta asta...
|
intradevar a iesit o masina unica, iar jantele si farurile intregesc nota retro pe care proprietarul si-a imaginat-o...
|
Foare reusit proiectu...arata foarte bn masina....dar pacat de vopseaua mata
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning