![]() |
Vand Nokia 1100 !
Nokia 1100 RH16 an 2002 Nu am un pret, astept oferte decente ;) |
Re: Vand Nokia 1100 !
In ce tara ii fabricat ? :D
|
Quote:
|
niste pozee?
|
Quote:
nu am ... |
uppP!!!
|
50 ron daca ai cutie la el
|
Quote:
sau lasa :lol: |
Quote:
|
Quote:
:lol: 1 la mana ..( obligata ) sunt fata , ms .. 2 la picior .. nu m-am gandit la un pret batut in cuie si nu cred ca ar fii o problema daca fiecare ar spune un pret convenabil ;) pana la o suma acceptabila ;) Iar ca date de contact exista pe forum pm`ul ca nu am chef sa imi ia toata lumea de pe forum numarul de telefon sau id-ul ;) mai este pus undeva pe forum si am primit de Nx telefoane pe mobil de cand il postasem ...asa ca no offence ;) altceva ? |
Eu sunt interesat de telefon. sa arata bine, fara zgarieturi majore .. si ofer 80 RON. ultimul pret.
Ce inseamna la tine "un pret convenabil" |
Cu telefonu asta faci fraude bancare si tu dai 80 de ron pe el ? :lol:
zic eo un pret asa de vara - toamna - iarna - primavara : 500 de euroi |
500 euro ??? ce stie sa faca? spala vase? calca? =)) .. bine. bafta la vanzare
ma retrag |
Quote:
Si daca il am de ce sa nu profit ? Nu stiu daca voi lua cat cred eu pe el nu stiu daca sunt glume dar macar incerc , cert este ca nu , nu il dau pe 80 ron si nu sunt in foame de bani dar nu vreau sa imi dau in cap singura mai incolo:D Quote:
:lol: Perfect da tie nu ti-l vand ca faci offtopic la mine acilea aiurea :lol: si ca vrei sa-ti cumperi ( stim noi ce ) :lol:!!! L.E: Quote:
|
Se zvoneste ca ar face aproximativ 1000E. Acum stii cum e ... sa gasesti persoana care sa dea atatia bani pe el.
|
Quote:
|
De cand cu telefoanele astea vati vazut toti infractori :)) ce ma amuzati...MDB, vinzi tu 1100 da e fabricat in Germania si are softul ala care trebuie? sau e doar un 1100 care nu face mai mult de 50 lei :)?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca era sa fac cum spui tu , faceam demult ca am persoane care se pricep la multe :D |
uppp!!!
|
up!!!
|
Iti dau un opel astra 1.7 dti din 2002 imi mai dai 2500 euro ? Inmatriculat
|
Quote:
Fara aia 2500 da ... |
30 lei e oferta mea, adica e un telefon si atat, mai e si din 2002. Toti visati numai conturi sparte si fraude bancare, a scos unu perla si o credeti toti chiar daca nu a fost dovedita (pentru ca e gogoasa?)
Partea amuzanta e ca ies bisnitarii ca ciupercile de pe ploaie, dai 100 lei pe un telefon acum si vrei sa il vinzi peste 7 ani cu mia de euro. Dar ce mai, credeti ca e masina clasica ? :lol:. Reveniti cu picioarele pe pamant, e hilar, mai putin hilar ca aia care chiar dau sume mari pe asemenea mijloace de telecomunicatii, aia sunt chiar de compatimit. Daca ai incarcator la el + este in stare buna iti dau 30 lei si platesc transportul. |
Quote:
|
upp!!!
|
upppppppppp!!!!
|
Nu se mai cauta pentru fraude bancare....am avut asa ceva....au revenit la vechile preturi gen pana in 100 ron:)....am si eu unul la fel pe cap si ....still waiting
|
Pana mea :(
upppP!! |
inchideti topicu , ms !
|
S-a dat , puteti inchide topicul !;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning