![]() |
Mini-Green-Car: Honda EV-N
18 Attachment(s)
Mini-Green-Car: Honda EV-N
In vremuri “grele”, constructorii de masini adopta solutii care de care mai verzi, economice sau innoiesc grila de modele. La fel s-a intamplat, se pare, si cu niponii de la Honda, care au prezentat la Tokyo un vehicul electric, din clasa mini, destinat orasului. Noul EV-N este un vehicul total “verde”, cu dimensiuni extrem de reduse, dar care ofera destul spatiu pentru patru persoane. Ca si design, Honda EV-N urmeaza o linie “retro”, modelul asemanandu-se cu modele clasice, precum Mini Cooper sau Fiat 500. Full electric, micutul se alimenteaza pe baza de panouri solare, amplasate pe plafon. <embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/8wVklppbGN0" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed> |
Re: Mini-Green-Car: Honda EV-N
asa arata viitorul....
|
care e viteza maxima ... cate ore poate merge fara oprire ? :-? la ce pret ajunge ?
|
Quote:
|
hai sa fim seriosi =))
|
arata jalnic....la exterior, mi se pare mie sau se reintorc in trecut cu privire la design vorbeam...ies din ce in ce mai urate. Nu zic ca imi plac si mie masinile vechi, dar astea par prea urate pentru vremurile de azi si de cele trecute.
|
Imi place ca s-a trezit 4tuning din vacanta... hai cu stirile!
|
Quote:
|
la design seamana cu trabant :))
|
Sursa de inspiratie, Honda N360S
http://img.worldcarfans.com/2009/9/medium/1185853.jpg |
sa mor de nu am crezut ca este mini cu bot de trabant:lol:
|
parerea mea este ca: PORCARIE!!!:!:
|
eu zic ca seamana cu un trabant...din fata
|
dupa parerea mea......e o masina de *** dar e si folositoare......... ai putea sa livrezi pizza prin oras
|
Quote:
|
ascutitoare
|
foarte tare.......aaa.... mint, nu prea e.... e dragalasa da' parca e pt soareci :)
|
parca ar fi o cutie de chibrituri
nu cred ca au scos alta masina mai urata in traditia cutiilor de la honda |
asta e,protejam mediu,da in viitor poate nu noi,da urmasii nostri nu o sa mai auda un bolid turat.
|
Quote:
|
Cat de ecologist sa fii .. da cu asa vehicole ..:| banuiesc ca e masina pentru amfibieni :|
|
Bai, e normal sa se caute solutii alternative de propulsie a masinilor, da' nu stiu de ce tre' sa le faca atat de mici si urate. Am inteles, masina de oras, economie de energie etc, totusi, e exagerat de mica, e mai mica decat un fiat 500...arata penibil, macar de-i puneau niste stopuri, respectiv jante mai mari ( chestii care nu afectau relatia amoroasa cu mediul ). oricum, pana nu se termina si ultima picatura de petrol n-o sa vedem caterinci d-astea pe strada
|
cine a facut-o, ala sa umble cu ea!
vad Mouse au scos pe sosele, asteptam Tastatura! |
cam aproape volanul de usa din dreapta...pana te obisnuiesti cu masina te cam "julesti" pe coate :D
|
Quote:
|
Bai fratilor...:zombie: eu prefer bicicleta, sincer nu am nimic cu ecologistii:chainsaw:, dar totul are o limita!!!!! Macar pana murim noi sa ne mai lase putin...Sa mai simtim si noi mirosul de benzol si diesel.:twisted: sa mai putem arde niste cauciucuri:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning