![]() |
VW Golf III GL
2 Attachment(s)
ANUNT Vand GOLF 3 Detalii Masina: Motor 1.6 Benzinar 75 de Cai Km Reali : 170.000 4 Genti cu buza pe 15 Gume aproape NOII : 195/45/50 si spate 195/50/15 Un set de genti de tabla cu cauciucuri de IARNA Gentil sunt omologate in Certificat Are 2 Airbaguri Sofer si pasager Tapiterie gri deschis bine ingrijita Husa Sport Rosu Subufar Extrem 300W si statie JBL CD - PLAYER JVC cu STICK JBL- amplificator auto 4 canale clasa AB putere: 4 ohmi: 4 x 60 W RMS 2 ohmi: 4 x 80 W RMS 640 W putere maxima bass boost +6 dB la 50 Hz crossover LP/HP/Flat : 12dB/Oct., 20 – 320Hz sensibilitate: 85 dB subwoofer Extrem subwoofer 38 cm, 15 inch putere RMS: 250W, max 400W raspuns in frecventa: 30Hz - 2500Hz sensibilitate (1W/1m): 93dB impedanta: 4 ohms adancime la instalare: 16.51mm Vas/liter/ft3 : 113.3/4.0 Qts : 0,68 Fs : 32 Hz CD PLAYER JVC Radio CD/MP3 Player tuner radio cu RDS intrare auxiliara frontala panou frontal detasabil iluminare taste - rosu putere: 4x50W Max amplificator MOS-FET Intratre USB convertor DAC pe 24 biti 1 pereche de preout-uri (2.5V) control Loudness egalizatorul cEQ Consum : ORAS 8 , Afara 6 , mediu 7 la 100% Oglinzi electrice Trapa Electrica Foli Omologate SolarZone Grila sport fara SEMN Prelungire BadBOY Lock Stopuri pe LED Toba sport cu 2 evacuari Unic Propietar in ROMANIA Nu necesita sa fie bagat ceva in motor merge struna nu trocaie nu are probleme , s-au schimbat uleiul , buchsi , cureaua de distributie , alternatorul cam tot ce era nevoie sa fie ca noua inima motorului . Mie imi place sa imi ingrijez masina , nu vreau sa o vand neaparat dar daca am ceva oferte bune nu as zice nu. POZE CURAND! Mai MULTE si CLARE PRET : 3000 Euro Negociabil Sau VARIANTE CONTACT ID : Andi_Sexy88 |
Re: VW Golf III GL
mazda de la semnatura te intereseaza?
|
Nu ma intereseaza masini de genul Mazda
Dar multumesc |
Asteptam oferte concrete si bune nu OFER Diferenta pt ca stiu ce am bagat in MASINA ACEASTA !
Multumesc de intelgere |
ANUNT
Vand GOLF 3 Detalii Masina: Motor 1.6 Benzinar 75 de Cai Km Reali : 170.000 4 Genti cu buza pe 15 Gume aproape NOII : 195/45/50 si spate 195/50/15 Un set de genti de tabla cu cauciucuri de IARNA Gentil sunt omologate in Certificat Are 2 Airbaguri Sofer si pasager Tapiterie gri deschis bine ingrijita Husa Sport Rosu Subufar Extrem 300W si statie JBL CD - PLAYER JVC cu STICK JBL- amplificator auto 4 canale clasa AB putere: 4 ohmi: 4 x 60 W RMS 2 ohmi: 4 x 80 W RMS 640 W putere maxima bass boost +6 dB la 50 Hz crossover LP/HP/Flat : 12dB/Oct., 20 – 320Hz sensibilitate: 85 dB subwoofer Extrem subwoofer 38 cm, 15 inch putere RMS: 250W, max 400W raspuns in frecventa: 30Hz - 2500Hz sensibilitate (1W/1m): 93dB impedanta: 4 ohms adancime la instalare: 16.51mm Vas/liter/ft3 : 113.3/4.0 Qts : 0,68 Fs : 32 Hz CD PLAYER JVC Radio CD/MP3 Player tuner radio cu RDS intrare auxiliara frontala panou frontal detasabil iluminare taste - rosu putere: 4x50W Max amplificator MOS-FET Intratre USB convertor DAC pe 24 biti 1 pereche de preout-uri (2.5V) control Loudness egalizatorul cEQ Consum : ORAS 8 , Afara 6 , mediu 7 la 100% Oglinzi electrice Trapa Electrica Foli Omologate SolarZone Grila sport fara SEMN Prelungire BadBOY Lock Stopuri pe LED Toba sport cu 2 evacuari Unic Propietar in ROMANIA Nu necesita sa fie bagat ceva in motor merge struna nu trocaie nu are probleme , s-au schimbat uleiul , buchsi , cureaua de distributie , alternatorul cam tot ce era nevoie sa fie ca noua inima motorului . Mie imi place sa imi ingrijez masina , nu vreau sa o vand neaparat dar daca am ceva oferte bune nu as zice nu. POZE CURAND! Mai MULTE si CLARE PRET : 3000 Euro Negociabil Sau VARIANTE |
Quote:
|
Am inteles ;)
|
boss zi ceva si despre dotarile de fabik ???
lasa muzik deoaparte ! am vaz mai sus ca ai 2airbag ,dar... a/c ? ABS ?servo? cite geamuri el ...? |
Dotari din FABRICATIE :
ABS ; SERVO DIRECTIE , 2 AIRBAGURI ; oglinzi elecrtrice ; trapa electrica ; inchidere centralizata + alarma cu 2 cheii NOI Cam atatea are din cate imi aduc eu aminte |
ANUNT VALABIL
|
Schimb Golf 3 Tuning cu Opel Tigra / Fiat punto Sporting / Ford Puma / Putin tunate Masini preferentiale dar astept si alte OFERTE NU OFER Diferenta doar schimb pe schimb fara probleme
|
15 Attachment(s)
Poze Noii
PS: nu am suspensi am zis ca imi cumpar ANGEL AYES dupa aceea urma Suspensia SPORT , acesta este motivul ca arata asa de INALTA suspensile normale sunt praf .. DAR VOR URMA sport daca nu o mai vand ;) |
Am pus poze noii
ACCEPT VARIANTE |
Azi am vorbit pentru o suspensie sport import Germania aproape noii sunt pe o masina golf 3 combi si are nevoie de o suspensie normala le dau pe ale mele si le iau pe alea sport:D
Un Golf 3 frumos si bine intretinut nu mai bagi in el nici un LEU ! |
Dau la schimb cu masini bune intretinute si frumoase , nu are Nimeni
nici nu vrea nimeni ? |
schimb pe schimb careva ?
|
Masina in stare perfecta accept orce tester cu ia
GO GO GO --- UP ---- |
ANUNT
Vand GOLF 3 Detalii Masina: Motor 1.6 Benzinar 75 de Cai Km Reali : 170.000 4 Genti cu buza pe 15 Gume aproape NOII : 195/45/50 si spate 195/50/15 Un set de genti de tabla cu cauciucuri de IARNA Gentil sunt omologate in Certificat Are 2 Airbaguri Sofer si pasager Tapiterie gri deschis bine ingrijita Husa Sport Rosu Subufar Extrem 300W si statie JBL CD - PLAYER JVC cu STICK JBL- amplificator auto 4 canale clasa AB putere: 4 ohmi: 4 x 60 W RMS 2 ohmi: 4 x 80 W RMS 640 W putere maxima bass boost +6 dB la 50 Hz crossover LP/HP/Flat : 12dB/Oct., 20 – 320Hz sensibilitate: 85 dB subwoofer Extrem subwoofer 38 cm, 15 inch putere RMS: 250W, max 400W raspuns in frecventa: 30Hz - 2500Hz sensibilitate (1W/1m): 93dB impedanta: 4 ohms adancime la instalare: 16.51mm Vas/liter/ft3 : 113.3/4.0 Qts : 0,68 Fs : 32 Hz CD PLAYER JVC Radio CD/MP3 Player tuner radio cu RDS intrare auxiliara frontala panou frontal detasabil iluminare taste - rosu putere: 4x50W Max amplificator MOS-FET Intratre USB convertor DAC pe 24 biti 1 pereche de preout-uri (2.5V) control Loudness egalizatorul cEQ Consum : ORAS 8 , Afara 6 , mediu 7 la 100% Oglinzi electrice Trapa Electrica Foli Omologate SolarZone Grila sport fara SEMN Prelungire BadBOY Lock Stopuri pe LED Toba sport cu 2 evacuari Unic Propietar in ROMANIA ABS ; SERVO DIRECTIE , 2 AIRBAGURI ; oglinzi elecrtrice ; trapa electrica ; inchidere centralizata + alarma cu 2 cheii NOI Nu necesita sa fie bagat ceva in motor merge struna nu trocaie nu are probleme , s-au schimbat uleiul , buchsi , cureaua de distributie , alternatorul cam tot ce era nevoie sa fie ca noua inima motorului . Mie imi place sa imi ingrijez masina , nu vreau sa o vand neaparat dar daca am ceva oferte bune nu as zice nu. PRET : 3000 Euro Negociabil Sau VARIANTE |
hai sa iti dau opelu astra de la semnatura si 300 euro si iti opresti jantele
|
Nu mersi :) e cu 2 usi in primu rand si in al doilea rand de la 2500 ai scazut la 1800 nu sunt asa cautate opelurile cu 2 usi decat Golfurile cu 4 usi ai o masina buna frumoasa dar nu o poti cumpara cu un GOLF 3 un opel astra f sti prea bine.
Baffta la vanzare :D mersi de oferta |
are 4 usi .oricum bafta la vanzare
|
nu am observat din lateral nu prea ai poza , in fine :D nu pot sa o dau asa e diferenta mare intre VW Golf 3 si Opel astra F
Mersi la fel |
iti dau megane-ul pe golfan ?
|
Mai multe detalii despre masina si cat ar costa sa se faca difectiunile ?
|
alte detalii decat ce e pe threadul masinii nu stiu ce sa mai zic ....
ca si costuri ar mai fi 200 lei vopsit zona unde a fost atinsa (7 cm inaltime, 30 lungime, cu vopsea originala) , janta 40 lei(oricum nu e urgenta) , bucsile cam 100 lei toate (20-30 lei manopera) , placute de frana 100 lei , usa de torpedou la dezmembrari cam 50 lei (eu am dat comanda, sper sa vina mai repede) |
Ti-am bagat id de messnger Vorbim mai multe acolo
Inca este VALABIL anutul astept oferte bune si concrete PS : Era sa castig la Super Bingo :)) |
Saptamana viitoare imi vin un set de Suspensi SPORT import GERMANIA aproape noii
UP UN golf frumos , intretinut fara rugina ingrijit Negociam in limita bunului simt si accept variante |
UP se do o dara la 2 ZILe SAU 48 DE ore,mai sunt si alti care vor sa vanda masina
|
Ok imi cer scuze doar am vrut sa anunt ce va urma :D nu te alarma ;))
|
Frumos golful, sa pui niste poze cu noua suspensie sa vedem cum arata trantita la pamant, o sa dea super bine cu jantele alea. un mare UP din partea mea !!
|
speed_csn multumesc frumos :) si eu abea astept sa vad cum coboara la pamant brusc ca ma-m saturat de ia asa inalta :D strica privelistea la genti .
O data cum va da iarna ma duc sa le vopsesc si sa le faca cu lac ca s-a dus putin lacul dupa ele si vor deveni noi noute . Saptamana viitoare voi pune poze cu Suspensia SPORT trantita la pamant |
10 Attachment(s)
GOLF 3 inmatriculat UNIC propietar in ROMANIA
SCHIMB / VAND 3000 euro ! NEG |
1 Attachment(s)
ATENTIE : anutul e mai valabil o luna in Decembrie nu o mai vand o pastrez pt mine si continui sa bag banii in ia sa o fac frumoasa
curand ii voi pune si Angel Ayes |
UP GOLF 3 IMPECABIL accept VARIANTE
|
Mai bine o lasa-i originala cum a fost.
|
Nici decum asa naspa arata originala orce masina o sa am o modific pana la sange :D
asta in caz ca nu o vand pana in Decembrie la anul ii pun Angel Ayes , XENON o modific toata pana nu mai am ce baga in ia. |
UP / SCHIMB cu o masina modificata
|
Azi o sa ii mai fac ceva poze ,
Masina impecabila acum ii fac ASIGURAREA pe 1 an de zile in 30 Noiembrie ca imi expira si platesc impozitu la masina . Nu am ce sa mai bag in ia decat sa o Tunez :) UP / ACCEPT VARIANTE Bune ! |
1 Attachment(s)
O poza noaptea .
UP 3000 EURO CASH [ NEGOCIABIL ] USOR / VARIANTE |
Cel mai mult imi place capota , cum cade peste faruri si grila :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning