![]() |
Opel Speedster vs. ...?
opel speedster 2.0 turbo
200 cp 250 nm tractiune spate(propulsie :P) astept provocari ! |
Re: speedster vs ????????
Eu mai vreau mi-am facut turbina pierdea presiune! Asa ca sunt curios da pe autostradaca ca parerea mea e ca u pierdeai mult cand ne dadeam in buc si de aia te bateam!
|
pai stiu ca perdem mult!! nu reuseam sa plec la start :P plecam mai tirziu.
|
Pai atunci poate ne vedem pe seara sa mai discutam si noi !
|
cu cea mai mare placere !
|
Quote:
cauta un Golf 5 GTI...sa vedem ce se intampla :) |
Quote:
de ce pierdea presiune?! sarise vreun furtun? swat matza.. mas da cu el... dar stiu din start k a lui e cu o treime mai usoara dkt a mea... totusi...sunt curios ;) |
Pai cei de la vestitul service PORSCHE buc. nord au uitat sa stranga un colier si pe acolo pierdea ulei cam asta! :D In fine s-a remediat si acum e gata de lupta :D , in limita posibilitatilor!
|
speedster....hmm...neaparat de pe loc.....e doar o intrebare....din mers...?
eu am un opel Kadett...negru |
As vrea si eu , un s 40 negru , dar dupa ce imi pun rotile mici , poate chiar pe 9 aprilie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te-am vazut aseara da nu citisem postul... cind te vad te claxonez poate o incarcam PS: dasta am cumparat masina ca e usoara!!!!!!!! |
oki :)
knd ne vedem, o rezolvam noi |
9 aprilie - prima etapa de viteza Legal Racing
|
Quote:
de cind am luat masina nu prea am mai avut timp sa citesc am stat numai in ea :D |
laptop so zap-online ... macar cand e aglomeratie . ;)
|
Masina merge ft misto.....se misca senzational!
felicitari pepy |
speedster vs audi a4 2l tfsi quatro
speedster vs golf 5 gti speedster vs tipe R speedster vs evo VIII speedster vs evo IX speedster vs subaru WRX astea s-au intimplat (am si chistigat am si pierdut , a fost misto) astept incontinuare!! |
vrem filme !!!!
|
eu nu am filmatca eram la volan!!
da daca are cineva vreu si eu!! |
nu vreau sa fiu obraznic dar as vrea daca exista sa incerc cu un sti stok!
|
vroiam sa filmez, dar n-am mai putut...aveam mainile ridicate :D
|
cine te soma ? :))
|
sunt curios cu cine ai pierdut ca de castigat cateva zvonuri am auzit ;)
|
Vreau sa intervin si eu la discutie! Banuiesc ca pepy cu mine a avut cele mai multe "confruntari" :D pe autostrada ne-am dat de 3 ori si acolo m-a batut mereu pt ca am avut eu unele vine! Plecam din mai putine ture si masina imi dadea in nas rau rezultatul fiind ca pleca odata cu mine si dupa aia se ducea usor da se ducea! Prin buc ne-am dat de mai multe ori si rezultatele au fost in favoarea mea cu exceptia unei dati!
Imi pare rau daca am intrat in mai multe detalii decat trebuia dar sunt f placut impresionat de cum merge masinuta aceea! :D |
+ subaru si evo 8
evo 8 cam la limita adica botul masini mele la usa lui cu subaru mai rau dar am senzatia ca vin din spate destul de tare |
uga! nu mai zici nimic? cind ne vedem?
|
salut,ma numesc sasha,nu sunt din romania,dar cred ca putem organiza o intrcere pe 1/4 mila,zii care e timpul tau,te rog,adica timpul pe sfert,daca ai placera o putem face in una din zilele de 1 sau 2 aprilie,locatia o alegi tu,doar probleme cu politia sa nu avem,daca te intereseaza sa te dai cu un Impreza GT.in caz ca te intereseaza,da-mi raspuns pe PM,nu vreau sa se anunte acest lucru in public,te salut!!!
Te preintimpin ca soferul nu sunt eu,e prietenul meu,dar el nu vb romina,deci eu voi fi intermediar intre voi... |
Sory asa am varut sa scriu
salut,ma numesc sasha,nu sunt din romania,dar cred ca putem organiza o intrcere pe 1/4 mila,zii care e timpul tau,te rog,adica timpul pe sfert,daca ai placera o putem face in una din zilele de 1 sau 2 aprilie,locatia o alegi tu,doar probleme cu politia sa nu avem,daca te intereseaza sa te dai cu un Impreza GT.in caz ca te intereseaza,da-mi raspuns pe PM,nu vreau sa se anunte acest lucru in public,te salut!!! |
Foarte tare masina lui Pepy, cred ca va domina clasa, dar cum orice surpriza e posibila...
La ora asta cred ca cea mai disputata clasa este D cu masini de pana la 200cp in varianta stok. Avem icici acest Lotus mai ieftin dar cu multi cai 200, avem Audi A4 2.0tfsi, avem Civic Tyope R, avem BMW-ul lui Emil si cred ca mai sunt cativa E tare grupa si asta e evolutia noastra de 3-4 ani la inceput bataia mare era la B si C acum a urcat la D. Probabil o sa fac o incercare cu Pepy cu Foresterul si mai discutam, desi masina mea e inca aprope de serie. |
Opel Speedster 5,9 Secondi Da 0 A 100 Km/h
...0-400m 13.976 sec ...0-200m 9.197sec |
Foresterul xt are:
5,9 0...100km/h 14,2 0...400m |
Quote:
|
Masina lui Andrei inca nu e gata!
Te anunatm cand o sa iasa O sa stabilim atunci de la ce viteza plecati si toate detaliile. salve Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu sunt convins ca 4,8-4,9 nu e real. |
Quote:
|
Quote:
Vrei doar sa castigi? vrei sa devi unul din vanatorii de premii sau iti place sa te dai, plus ca sunt libere multe. Daca esti sigur ca nu te dai sa te treci la mari absenti. |
Quote:
sansa o joc (mai ales ca o sa se cronometreze si sunt foarte curios de timpul pe care il scot), spuneam ca nu cred ca voi fi printre primii in grupa, iar acolo se facea referire la masinile care vor fi printre primele in grupa, ma dau si la libere si in grupa daca se poate. (mai ales ca trebuie sa ma dau cu Razvan S40 cu Soty, poate o revansa de la Achim) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning