![]() |
[EXT] R*U*S | Megane Coupe
Asteptam cu un deosebit interes comentariile voastre Ptr mine , masina asta e un + nu gasesc minusul .. asta fiind parerea mea, astept parerile voastre .. /?\ |
Re: [EXT] R*U*S | Megane Coupe
7 Attachment(s)
... so ? ...
|
:lol: :lol: :lol: am gasit!!!!!!! led-uri albastre in faruri..nu se mai poarta
ce mai vrei de la masina asta? |
extraordinara!
nu am ce sa reprosez! |
marfa masina cat si fata !!! ;)
|
dar cine e rus,anonimul asta?
nu am auzit niciodata d el...cu c s ocupaa trafic d organe ? :P |
Quote:
|
alu' cine e fata!? :D
felicitari pt masina ;) |
1 Attachment(s)
A tribute to .. RUS` u :)
|
o daaaaaaaaaa!!!!asa da!
am incercat sa ma iau de cauciucuri dar si alea sunt frumoase (v-uri):lol: :lol: :lol: :-P |
Ce as putea spune... RUS-u a avut si are mereu o sensibilitate pentru lucrurile frumoase!
Renault-ul e o bijuterie, si poti vedea de la distanta pasiunea, dragostea etc., pentru aceasta masina... Te felicit si - RESPECT -, il meriti din plin RUS-ule. |
extraordinara......
|
e foarte frumoasa masina ... misto montajul ... am o mica curiozitate sper sa o rezolv in curand:-P
|
as vrea sa stiu si eu care e nesimtitu care a votat ca este kitch!!!
|
Am votat Extraordinara ! Am vazut masina Live pe la mine pe la bloc si m-a lasat cu gura cascata cateva secunde :shock: Felicitari proprietarului
|
Quote:
|
frumoasa masina !!! felicitari ! pacat ca a aparut deja in revista COX fara acest painting . singurul lucru care i-ar lipsi ar fi niste modificari mai substantiale la motor (mie asta imi place cel mai mult sa vad ), dar din ce am citit in COX, planuri ar fi. in rest doar de bine. felicitari inca odata si sa o stapanesti sanatos si fara evenimente, mai ales in fata.
|
hmmmm masina este foarte frumoasa si nu cred k am avea ce comenta.
ps: dak fufa aia sexy s-ar pune p capota mea ........ar ramane fara picioare si cu o bataie zdravana :) |
e draguta dar fara suparare sunt niste chestii care mie nu-mi plac si anume:la bara langa proiectoare ar fi mers sita plasticata neagra(gen golf gti V),jentile ar fi mers altele sigur mai bine,paintul ar fi picat bine daca ar fi fost toata masina neagra,eu unu asa galbena nu l-as fi pus!
nu-mi dati in cap am fost sincer si pana la urma e parerea mea! |
Eu am votat e reusita... de ce?..
1* masina e extraordinara dar nu sunt fan renaul si modelul stock nu imi place...probabil din cauza asta am votat asa... pune-i o sigla de bmw si o sa observi dif de vot:)) adica eu o sa votez extra.. super.. mega.. si ceilalti kitch:))) 2* ca sa il moivez Rus sa faca in continuare lucruri frumoase si de bun gust!!:)) acum sincer.. no offense Santos & RUS dar nu e marca mea preferata si d-aia am votat aja! Tineti-o tot aja si sincer tot ajdept un E39 tunat.. e masina pe care mi-o doresc si pe care sper sa o achizitionez cat mai rpd... asteptarea ma omoara!!! Bafta! |
Este super Magane-ul...prea tare!!!
Ledurile din faruri par putin ciudate,in rest e tare de tot :D. |
este super
|
super tare masina chiar imi place
si paintul e super smecher dar cine a votat frate kitch si ca e urata sunt orbi cred astept sa o vad pe live |
o sa ai ocazia s-o vezi pe 1-2 .. apr .
o sa fim acolo .. mai tot timpul :) ummm .... salutari celui ce a votat kitch ;) nu pot sa spun decat ca .... are gusturi omu` ... |
extraordinara .... este modificata cu mult gust si mie chiar imi place masina ... sa o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute
|
Masina este intr-adevar foarte frumoasa , si prorpietarul merita toata lauda si tot respectul pentru bunul gust de care a dat dovada la modificarile aduse masinii
|
imi place ca apar multe masini care se disting prin calitate si nu prin cantitate
|
Hmmmm reusita masina !
Cat de demodate or di ledurile din faruri da bine pe masina :-P |
e chiar frumoasa, si se potrivesc albastrelile din faruri...eventual rosii??!!:twisted:
pe capota ce e desenat?, ca mi se pare prea greu vizual... ...la interior nimik in plus fata de stock?! |
cine stie cunoaste :) frumoasa masinuta !!! se vede pasiunea bravo
|
fata face parte din exterior ? e integrata in capota ? :loL:
|
am votat extraordinara!!!! parca imi placea mai mult cum arata spoilerul fata innainte ;) parca are ceva schimbat :oops:
|
e misto masina
singura obiectie ar fi gura fata e prea mare pt gusturile mele,in rest misto aaaa,si capota nu-mi place |
super marfa masina ... am vazut-o si in realitate ... e extraordinara
|
Superba mashina! felicitari!! ar fi trebuit facut un post shi pt fata :)
|
as incerca sa-l conving sa o scoata la o sedinta foto .. dar tuning show`ul vine rpd rpd ... si .. n`o mai scoate pan` atunci .. poate se intampla doamne fereste ceva si .. nah :)
eu ... inca nu-i gasesc defectul .. |
Man! Am gasit nod in papura!Este un Renault! Renault face si Loganu. Acuma sincer chiar n-am ce sa zic de rau despre masina in sine.
|
Quote:
Dexter .. ce "baiat" esti si tu............... m-ai lasat fara replica cu gandirea ta..... precis ai supernova de esti asa complexat.......... |
votat EXTRAORDINARA:D:D..Felicitari pt cum arata in momentul de fata Megane`ul...poate ii mai vine vreo idee si ii mai face cate ceva si pe viitor:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning