![]() |
Ford Focus mk1 1,6 16V - touring
5 Attachment(s)
Ford Focus 2001 1,6 16V cp101
mici modificari: spoiler spate LUMMA, grila radiator FK, evacuare sport, filtru aer, bixenon si putin modificat la interior:P |
re: Ford Focus mk1 1,6 16V - touring
hehe :) se pare ca sunt primul care posteaza aici :P ce sa zic... modificarile aduse sunt de bun gust si ii dau un aer aparte,chiar daca eu nu ma omor dupa spoilere cu plase important e sa-ti placa tie :) si acum vin cu o intrebare:ca sa vopsesti chestiile alea de pe usi(nu stiu cum sa le zic)in albastru le-ai dat jos?si daca da..cum ai procedat?
|
alea pe interior? poi alea is prinse pe partea cealalta a usii, adik din ele pleak 5 picioruse in 5 gauri si pe partea cealalta sunt topite;)) le-am taiat partea aia din interior si dupa le-am lipit cu silicon si stau fixe;) fara nicio problema
|
adica ai dat fata de usa jos ca sa le tai piciorusele alea?
|
exact:)
|
pfff...eu am pe spate geamuri la manivela,si e beleaua dreaq sa dai maneta aia jos:( are o siguranta de te taie apele numai cand te uiti la ea =))
|
da ma si eu am dato jos...dar sincer nu mai stiu cum...
|
iti spun eu ca ai dat-o jos cu mare bataie de cap =))
|
trebuie doar sa inpingi cu surubelnitza dintr-o parte...nu pot sa explic in cuv pe forum, ideea e ca e simplu d desfacut, doar trebuie sa te uiti mai atent!
frumusica masina, arata bine in toate punctele de vedere. ce modificare i-as aduce eu imediar ar fi farurile...negre! Spor la treaba in continuare! |
claudiu ai dreptate. bagi surubelnita intre fata de usa si maner(e si un distantier acolo)si "labartezi" pana vezi siguranta,iar de aici incolo fiecare cum poate :)))
|
si eu m-am gandit la asta pt k le-am vazut pe ale tale cand ti-am vizitat profilul...un sfat? cum sa procedez si cu ce sa le vopsesc?o sa mai bata asa? garda nu zice nimik?
|
imi pare rau ca trebuie sa va zic...sau sa postez pe topicul asta asa ceva...dar din nefericire...am avut un accident foarte grav cu masina...
vand spoiler spate LUMMA, ceasuri bord, esapamentul, grila fata originala, cd-playerul |
2 Attachment(s)
.....
|
pacat de masinuta :((
ce pret spoilerul spate?... mai vinzi cumva plasticul din interior de la portbagaj? de pe usa portbagajului? ce pret? si eventual plasticul de deasupra numarului spate... |
da' ce s-a intamplat? :(
|
pe mine ma intereseaza antena
|
eu astept acum un raspuns de la asigurari...adica sa imi faca devizul ala sa vad ce si cat ma despagubeste...si dupa o sa va dau un raspuns...eu am dat pe spoiler 267 euro si daca il dau il dau cu tot cu bara ca nu se mai dezlipeste findca a venit cu un adeziv special. uita-te pe site www.lumma-tuning.de si il gasesti acolo pretul este 5 mil cu tot cu bara :((...nu iti mai zic ca ii pusesem si grila sport FK(2jum) bixenon, si un nemernic mi-a taiat calea am incercat sa il evit si m-a lovit in partea dreapta si m-a aruncat pe contra-sens intr-un logan
|
filtrul de aer in ce stare e si ce marca mai ales ?
|
Re: Ford Focus mk1 1,6 16V - touring
salut, ai vandut jantele? sau le vinzi? daca da, la ce pret?
|
sa vandut masina cu totul dar 2 jante mai erau bune...mai am spoilerul spate il dau cu 100e cu tot cu bara...e super pret..numai o bara e 2 mil jumate si spoilerul este 267 euro
|
pacat ca sa dus..ce frumoasa era :(((
|
ms johnson...nu cred k iti poti da seama cat de rau imi pare:(( dupa ea
nu e zi sa nu ma uit la poze sincer |
te cred...era febletea ta...las' ca-ti iti tragi alt bolid si o faci mai frumoasa...
|
sincer am ajns la concluzia ca bagi banii in ele...si dupaia toti prosti care au permis intra in tine si nu te alegi cu nimik...doar cu niste amarate de poze kre iti raman
|
Quote:
|
ford-ul a revenit in aceeasi formula...acelasi LFJ pentru cine cunoaste
|
a revenit asta mic si rau :D:D:D:D
|
adica ti-ai luat alta? :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si poze cu consola centrala...led-urii schimbate
|
aveam impresia ca am citit ca ai vandut-o si daia am intrebat :) misto ledurile,dar parca mi se pare prea mult albastru pe consola :(
|
smecher :D:D:D:D
|
nu e chiar deloc mult albastru...:) oricum e schimbat total
|
asa se vede in poze da in realitate cred e cam ca alta culuare nu cred ca cine stie ce strident
mie imi place |
Quote:
|
Mai pune si tu poze cu exteriorul , "sa vede" si ochii nostri ceva :D
|
Quote:
|
saptamana asta imi vin si jantele:) si urmeaza bara pe fata cat de curand
|
simpatic focusu :P se diferenteaza un pic fata de al meu ca al tau e benzinar si ai in plus proiectoarele :P
astept sa vad cu ce o incalti ... bafta la modificari |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning