Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   New Racing Team: Shadows (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/147965-new-racing-team-shadows.html)

Provenzano 15-10-09 00:35

New Racing Team: Shadows

pe data de 14.10.2009 s-a infiintat un nou club in vl.
clubul se numeste : Shadows

ice_wysss 15-10-09 01:08

Re: New Racing Team: Shadows

:rockon::rockon::rockon:...Cat mai multe aniversari si rezultate pozitive....:dance::dance::dance:

Provenzano 15-10-09 01:18

thx ice_wysss, esti unul dintre membrii

MiTzA- 15-10-09 06:38

bafta cu clubul baieti...sa inteleg ca ati parasit midnight ?:(

ice_wysss 15-10-09 10:53

Da,ai inteles bine...Multumim pt urare!

DannyKid 15-10-09 13:58

Pun aceeasi intrebare ca si la M.R.:
Daca vreau sa merg la o intalnire, o sa fiu cu hu? adica nu veni la noi la S. dute la MR si de acolo invers? :lol:

Oricum bafta cu clubul :-P

ice_wysss 15-10-09 15:24

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2720964)
Pun aceeasi intrebare ca si la M.R.:
Daca vreau sa merg la o intalnire, o sa fiu cu hu? adica nu veni la noi la S. dute la MR si de acolo invers? :lol:

Oricum bafta cu clubul :-P

Nu da nimeni cu Huo in tine...Suntem acelasi grup de prieteni,cu mici exceptii,sub o alta denumire..Asa ca,daca te`ai simtit bine cand noi eram in MR,asa o sa te simti si cand ai sa vii sa te intalnesti cu noi sub noua denumire..Deci...alegerea iti apartine.

stefanutzu 15-10-09 19:02

sa desfintzat filiala pe valcea MR?
sau ce sa intamplat????

ice_wysss 15-10-09 19:15

Quote:

Originally Posted by stefanutzu (Post 2721858)
sa desfintzat filiala pe valcea MR?
sau ce sa intamplat????

Salut,

Nu s`a intamplat nimic ciudat..Filiala MR a ramas..numai ca o parte din baietii care eram in MR am plecat din MR si am infiintat un nou club.

stefanutzu 15-10-09 19:21

bafta cu el in continuare ;);)

ice_wysss 15-10-09 19:23

Quote:

Originally Posted by stefanutzu (Post 2721910)
bafta cu el in continuare ;);)

Multumim!

cEaska 15-10-09 19:34

sa fie intr`un ceas bun!

ice_wysss 15-10-09 20:23

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 2721944)
sa fie intr`un ceas bun!

Ooooo,Ceaska..Salut tinere bavarez!Sa fie intr`un ceas bun...asa ziceam si noi.. !!Yuhuuuu

stefanutzu 15-10-09 21:09

cine sunt membri????am uitat sa intreb

cEaska 15-10-09 21:10

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2722092)
Ooooo,Ceaska..Salut tinere bavarez!Sa fie intr`un ceas bun...asa ziceam si noi.. !!Yuhuuuu

salut si tie prietene

ice_wysss 15-10-09 21:22

Quote:

Originally Posted by stefanutzu (Post 2722274)
cine sunt membri????am uitat sa intreb

Dragos -Cupra
Dragos-bmw M5
Lucian-bmw 318is
Lucian-bmw 325ix Turbo/bmw 325 e36
Romica-Opel Corsa OPC
Emil-bmw 320i
Roj-Fiat Brava/1,4 Turbo
Ionut-Opel Vectra OPC
Florinel BOH-BMW 320i
Boby Mom-bmw m3 Turbo
Greu-Starter

Usile sunt deschise...;)

ice_wysss 15-10-09 21:31

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722320)
fain baieti...

o sa fie si o filiala in valcea a clubului Addicted.. primul o sa fie traffy (pisica rosie )

Perfect..Concurenta,asta ne place..Noi am facut clubul asta ca sa nu fim o filiala...suntem noi ai nostri si nu vrem sa ducem la altii steagu` sus...REPET..SUNTEM din VALCEA...Restu` se intelege

DiabloXXX 15-10-09 21:32

trafy iti uram succes si ne intalnim la linie

cryssl 15-10-09 21:33

exact asta am zis si eu :D am inteles ce ai vrut sa zici :P

app..chestia cu denumirea nu cred ca e tocmai ok..am vazut ca mai e ceva de genul street shadows :-?

ice_wysss 15-10-09 21:35

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722344)
exact asta am zis si eu :D am inteles ce ai vrut sa zici :P

app..chestia cu denumirea nu cred ca e tocmai ok..am vazut ca mai e ceva de genul street shadows :-?

Suntem SHADOWS si atat..Te stiu baiat inteligent,stiu ca ai inteles de la prima ce vrem sa facem si de ce facem..am raspuns mai detaliat ca sa evit alte intrebari pe viitor!

Uhhh,era sa uit...te invitam si pe tine in calitate de Presedinte al unei filiale la discutii cand reusesti sa maresti numarul persoanelor din filiala...Poate organizam ceva interesant pana la primii fulgi de zapada..;)

trafy-vr6 15-10-09 21:37

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 2722341)
trafy iti uram succes si ne intalnim la linie

multumesc Diablo. Si voua la fel. Sincer nu vreau probleme sau vorbe aiurea...nu va tin concurenta, eu am vrut sa intru in addicted NU sa fac filiala la valcea si oricum la cate masini demne de club sunt in valcea.....deci repet : nu vreau sa ne purtam pica si nu facem concurenta...mai mult ca sigur nu o sa fie nici o masina in club in afara de mine ( la valcea ma refer )

cryssl 15-10-09 21:38

am inteles boss :D eu saptamana viitoare in weekend o sa fiu prin zona valcea..poate ne auzim la un cico

@ trafy .cred ca se referea la o concurenta amicala :D nu dusmani :))

sa ma corectezi daca poate gresesc

bafta cu proiectul demarat..potential se vede din start ca aveti :D

ice_wysss 15-10-09 21:40

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722359)
am inteles boss :D eu saptamana viitoare in weekend o sa fiu prin zona valcea..poate ne auzim la un cico

Noi speram sa maresti numarul masinilor la tine`n club...Esti invitatul nostru la cico!Placerea este de partea noastra.

DiabloXXX 15-10-09 21:40

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2722356)
multumesc Diablo. Si voua la fel. Sincer nu vreau probleme sau vorbe aiurea...nu va tin concurenta, eu am vrut sa intru in addicted NU sa fac filiala la valcea si oricum la cate masini demne de club sunt in valcea.....deci repet : nu vreau sa ne purtam pica si nu facem concurenta...mai mult ca sigur nu o sa fie nici o masina in club in afara de mine ( la valcea ma refer )

stai linistit trafy nu o sa fie probleme de genu da prin concurenta se ridica stafeta asa ca nu e nimic rau in putina concurenta

ice_wysss 15-10-09 21:47

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722359)

@ trafy .cred ca se referea la o concurenta amicala :D nu dusmani :))

sa ma corectezi daca poate gresesc

bafta cu proiectul demarat..potential se vede din start ca aveti :D

Pe asta mizam si noi..Nucleul este destul de bun..Ramane sa ridicam stafeta...Am incercat sa facem treaba prin alte parti,cred ca reusim sa facem treaba si de acum inainte...Suntem destul de motivati..

cryssl 15-10-09 21:47

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2722363)
Noi speram sa maresti numarul masinilor la tine`n club...Esti invitatul nostru la cico!Placerea este de partea noastra.

asta speram si noi:D dar ca principiu noi avem prima data omul..daca este el ok ..apoi masina :D..calitate nu cantitate :D

bafta si la vara daca toate planurile merg cum trebuie sunteti invitati speciali la un expo la slatina..am mai vorbit eu cu greu :P

DiabloXXX 15-10-09 21:50

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722390)
asta speram si noi:D dar ca principiu noi avem prima data omul..daca este el ok ..apoi masina :D..calitate nu cantitate :D

bafta si la vara daca toate planurile merg cum trebuie sunteti invitati speciali la un expo la slatina..am mai vorbit eu cu greu :P

Cred ca suntem prezenti, avem ceva masini de expo. :)

cryssl 15-10-09 21:51

mai aproximativ fix toate:D

ice_wysss 15-10-09 21:52

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722390)

Tot pe om mizam si noi...masini am mai vazut...nu firma de pe volan ne interseaza...De ce crezi ca au plecat atatia baieti din prima zi ???
Te las pe tine sa raspunzi.
Iarna`i lunga..speram sa iesim cu bine din ea si sa facem o surpriza placuta celor care asteapta lucruri pozitive de la noi.
Multumim de invitatie!
O masina o avem gata de un EXPO la Slatina!

cryssl 15-10-09 21:57

da ai dreptate.. eu cand am fost atunci la intalnire la valcea m'am simtit foarte ok ! cu greu chiar am tinut legatura

cu mare placere..

cupra alba presupun :D de altfel toate masinile care le aveti sunt unice :D

DiabloXXX 15-10-09 22:00

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722421)
da ai dreptate.. eu cand am fost atunci la intalnire la valcea m'am simtit foarte ok ! cu greu chiar am tinut legatura

cu mare placere..

cupra alba presupun :D de altfel toate masinile care le aveti sunt unice :D

o sa fie la expo vreo competitie ceva de sound gen SQ, SQL, DBdrag

cryssl 15-10-09 22:12

nu pot sa spun nimica..tot ce am zis e sub forma de idee.. de aceea am zis ca sa vedem cum decurg lucrurile..pentru ca la anu' am dorii sa trecem clubul in acte..dupa treaba asta..vrem sa ne facem si o deschidere/ intrare..prin expozitia aceasta ..

e posibil orice.. poate facem si drift and burn.. si expo..si sound..totul o sa se intample in primavara/ vara anului 2010

DiabloXXX 15-10-09 22:14

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2722473)
nu pot sa spun nimica..tot ce am zis e sub forma de idee.. de aceea am zis ca sa vedem cum decurg lucrurile..pentru ca la anu' am dorii sa trecem clubul in acte..dupa treaba asta..vrem sa ne facem si o deschidere/ intrare..prin expozitia aceasta ..

asteptam cu nerabdare, succes

stefanutzu 15-10-09 22:15

abia astept sa vad numele clubului la parasolar???:>:>:>

ice_wysss 15-10-09 22:22

Quote:

Originally Posted by stefanutzu (Post 2722483)
abia astept sa vad numele clubului la parasolar???:>:>:>

Maine o sa apara ...

stefanutzu 15-10-09 22:23

sa punetzi si o poza :):) sau sar putea sa vad pe drum ...k din nord pana in lenin sud ;) poate vad la baiatu cu corsa opc ca mereu trec pe langa el knd vin de la scoala ;)

ice_wysss 15-10-09 22:27

Quote:

Originally Posted by stefanutzu (Post 2722509)
sa punetzi si o poza :):) sau sar putea sa vad pe drum ...k din nord pana in lenin sud ;) poate vad la baiatu cu corsa opc ca mereu trec pe langa el knd vin de la scoala ;)

O sa punem si poze si cu siguranta ai sa vezi maine pe OPC`ul din Nord parasolaru`..

stefanutzu 15-10-09 22:36

dabia astept

privat4u2 16-10-09 10:33

Salutari tuturor care au urat bafta noului club...pana acum singurul club 100%....Multa bafta bayeti...sper sa a avetzi parte de asfalt uscat si aderentza maxima...yar atat timp ca voi fii intre 2 la start voi fi onorat sa las mainile jos pt toata lumea....By the way...crisil fratzica...ne vedem sambata si duminica la pitesti la tuning days...ma duc sa ii rup planetara lu hai-u si lu tengu.....ma cert cu ei pana ma dau si pe mine:))))))).Sper sa vina cat mai multe masini sa avem ce vedea...mai ales ca sa anuntzat si o supra:X:X:Xfebletzea mea.....Inca o data felicitari si mult noroc ShaDowS

DiabloXXX 16-10-09 11:21

Multumim Greu'. O sa facem treaba. Apropo pana acum avem 3080 CP din 9 masini si numaratoarea continua.

All times are GMT +2. The time now is 00:01.

- Copyright 2025 4Tuning