![]() |
Me vs. Orice pana in 120cp
Se vede in semnatura ce masina am.
Astept provocari pt cand ajung la Bucuresti la 4tuning day ;) Fac cu orice masina pana in 120cp |
Re: Me vs. Orice pana in 120cp
Daca termin lucrul la masina, te asteapta o dacie BERLINA.
|
Tu vb serios? :lol: are motorul original sau de alta masina?
|
iti dai seama ca e motorul modificat !!! altfel nu avea sanse !
|
Ok, eu oricum accept provocarea
|
1 Attachment(s)
E motor din ala cum aveau batranii cand alergau pe coasta!
|
Ma bag si eu. Am motor de dacie nova 1.6 cu turbo . matematic are 116 cai .
|
Sa nu zici ca are suspensii sport :D
|
Daca te referi la a mea ... are chiar suspensii ... motorsport . :twisted:
|
suspensii pt viteza in coasta ;)
|
te risti cu un break? :???:
|
Quote:
|
Dar de un golf IV de 74kw/100 cp,te bagi?
|
Quote:
|
Quote:
|
el doar daca are o simpla remapare te bate de te asculta la cur cu ceasu...
|
Quote:
|
mai sta o dacie la coada sa se dea cu tine....
|
Quote:
Eu fac de distractie... si am tot respectul pt masinile care ma fac :oops: :D |
scuze de off
dar de ce cauti masini de 120 daca tu ai 150?? te simti bine sa crezi ca nu pierzi?? yo am un cielo de 75 aproape stock si ma dau cu 90-100cai. la 100 nu garantez dar cu 90cai ma iau lejer! |
Quote:
|
Eu nu inteleg o chestie "ma dau cu 90-100cai. la 100 nu garantez dar cu 90cai ma iau lejer!"...cum adica "cu 90 de cai ma iau lejer" cand tu spui ca ai 75? In mod normal daca ambii soferi ar exploata eficient toata rezerva de putere a motoarelor lor tu nu ai nici o sansa in fata unei masini de 90 de cai cu greutate aproximativ egala (adica maxim 150->200kg in plus fata de cieloul tau). Cand faci o astfel de afirmatie te bazezi pe faptul ca ai sanse mari sa concurezi cu cineva care nu stie sa-si conduca eficient masina si ca ai sanse mari "sa-l faci" sau cum?
La fel si titlul si subiectul acestui topic "Me vs. Orice pana in 120cp"...vechiul proprietar al acestui 206 (care intre timp a ajuns pe mana mea) era si el un pic cam optimist. Daca avea sansa sa concureze contra unei masini un pic mai grele ca a lui (adica mai mult de 1080kg) si 120cai exploatati ineficient avea sanse mari sa castige daca nu nu. Concluzia e ca multi spera ca in urma unor curse "dezechilibrate" din punct de vedere al masinilor sa iasa invingatori si sa zica "vai ce masina buna am eu ca am facut cu ea masini mai puternice" cand in realitate soferii/pilotii au de multe ori un rol mult mai mare in castigarea cursei decat masina pe care concureaza. |
probabil se refera la diesel-uri de 90 cai..
|
Eu ma retrag din topicu asta pt ca am schimbat masina de atunci... Voi face un altul dupa ce termin o simpla modificare la motorul actualei ;)
|
NU NUMAI DIESEL. am facut benzinare de 90 cai si cu un leon 105cai a fost scoru 3-1 pt el.si termina 1-2 masini in fata. aia sa zicem ca nu se pune ca era penal soferu la ce plecare avea (pleca pe la 5000) dar am facut si diesel de 90 cai care are un cuplu net superior cielo'ului meu. e logic din moment ce e TD.
|
Da mai zi si ca era hidramat, in primul rand... si in al doilea rand... du-te la culcare ca dupa-amiaza ai de sustinut un examen.
|
Clar...m-ati lamurit.
|
Cu un amarat de VW Golf I de cand bunica `79?
L.E. Nu am citit a doua pagina pana jos .. si nici data.. deci sorry ma retrag |
Considerati topicul asta inchis. O sa deschid unul noul in care sa fie totul clar.
|
pun pariu k sgm te face....
|
Quote:
In alta ordine de idei, a contestat cineva aici faptul ca SGM "ma face"? SGM nu mai ruleaza de multa vreme cu blocul de 1.4 turbo, acum vreo doua luni rula cu renault 1.7 8v OHC injectie electronica multipunct + turbo si mai recent am inteles ca trecut pe ceva renault 2.0 16v gen williams de pe clio da' nu stiu daca turbo sau aspirat. Deci SGM ma face fara discutii insa tu simteai nevoia sa nu taci si ai considerat ca e mai bine sa te afli in treaba si sa faci oleak de offtopic. TOPIC INCHIS |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning