![]() |
Buick RoadMaster 1948
Salutare la toata lumea.
Buick RoadMaster 1948 se cheama noua lucrare, l am gasit in Anglia, intr o stare perfecta si la un pret avantajos . Poze si alte detalii curand . |
Re: Buick Super '49
asteptam cu nerabdare...
|
test
3 Attachment(s)
Venim cu pozele
|
4 Attachment(s)
Si pozele de pe drum !
Din Anglia pana in Germania a venit pe rotile ei . |
ai luat-o pt piese sau ce?;)
|
Nu am luat o pt piese, o voi inmatricula, este o pasiune mai veche din familie ,altii isi aduc BMW uri de afara eu mi am adus un Buick din '48:D
|
Cu siguranta...asta e una dintre cele mai tari masini de pe forum.
Cat te-a ajuns in state? Cat va fi inmatricularea? Oricum...superba masina...e intr-o conditie perfecta :shock: |
tzava masina.....chiar foarte tare....: https://youtube.com/watch?v=Y6c3emqC6aw
|
Eu am cumparat o din Anglia, de la un "nebun" pasionat de old timer uri, el a adus o din state .Numerele sunt de UK,gen cum sunt la noi preferentiale,chiar daca scrie California pe ele.Cu inmatricularea nu am demarat nimic deocamdata din lipsa timpului, in mare stiu cam ce trebuie facut.
|
promit cva plkut pt ochii vostri :P
|
asta e mai veche si mai bn...felicitari ca iti iei Buick din '48 si nu bmw 200_
|
Masina e impecabila,asa ceva vezi mai rar pe strazile noastre:shock:
|
1 Attachment(s)
Este intr o conditie perfecta pt varsta ei, restaurata cu piese 100% originale,si la fel se si conduce, exact ca la vremea aia, adica fara servo la nimic, o cutie manuala 3+1 viteze fara sincroane,frane toate pe tamburi,lungime de aprop. 6m , greu de manevrat in spatii inguste si ar mai fii multe de care te lovesti ,obisnuit cu masinile din ziua de azi, in concluzie iti trebuie o mica instruire inainte.
O poza cu capota ridicata , ce se vede pe plafon sunt 2 huse mari de masina cumparate ,care din pacate tot nu o acopera complet,cred ca trebuie facuta o husa pe comanda undeva . |
Azi am luat Atestatul de Vehicul Istoric ...finaly ,dupa 1 luna si ceva de asteptare, maine fac programare la RAR, i au si nr rosii , ca duminica sper sa ies cu ea .
|
sa ai bafta ...este geniala masina ....
abia astept sa o vad cu numere de romania |
3 Attachment(s)
Thnxs ! Am luat si nr de ro ,a trecut de RAR cu brio,oricum rar-ul la ea nu este asa sever ca la o alta masina. Cateva poze, una cu interioru cu luminile din bord cu 3 pozitii de reglare a puterii.
|
foarte tare !
cam cat te-a costat inmatricularea,si toate actele ? si cat de veche tre' sa fie ca sa fie vehicul istoric ? |
Trebuie sa aiba peste 30 de ani de la scoaterea modelului din fabricatie pt a fii vehicul istoric .Inmatricularea nu a costat nimic,adica nu am platit taxa de inamtriculare ,nu se plateste nici impozit ,s au platit 200 E taxa pt certificat de vehicul istoric.
|
ce tare !!
deci eu daca imi aduc un mustang vechi (~67 parca),din america,ma costa doar 200 E sa il inmatriculez ?? (in afara de transport) |
Transport + Vama (care e destul de mult) si poti avea surpiza sa nu fie cea din poze,mai ales la o masina veche.
|
Quote:
DOHC,poate imi lasi nr de tel pe pm si te vizitez cand trec prin buc |
Deci e criminal buicku..am ramas :shock: .. sa-l stapanesti sanatos si doamne fereste sa ai incidente cu o asa bijuterie....
|
hai cu buicku sa vedem mozambicu!!! :)) replica celebra din B.D la munte si la mare
|
Bravo.... Sa auzim de bine! ;)
Quote:
|
Quote:
Astfel nu arunci bani inutili pe transportul peste ocean ce nu-i ieftin. (închiriere container, vama, transport pe vapor etc.) @ DOHC16 E excelent oldy'ul. Sa-l pastrezi sanatos si sper ca nu-ti vine idea sa pui alt motor pe el ca-i strici tot farmecul chit ca consuma în nestire si nu te apuca cumva de HOT ROD'ing cu toate ca sasiul este ideal pt. asa ceva. Tine cont ca este o masina de epoca destul de rara cu crestere valorica de colectie nu numai în SUA dar si în Europa. Nu stiu daca ai observat dar unul de acest gen a fost folosit si în filmul "Back to the future" - masina lui Griff iar daca te uiti atent de tot la el, vei remarca ca dupa asta au copiat rusii volga dar la o scara mai mica cu o serie de modificari jenante. |
bravo!tot respectul!bafta in continuare!
|
thnxs , vin zile frumoase afara si nu mai am rabdare sa ies cu ea.
am primit o carte "American Classic Cars " 300 classic marques from 1914-2000 unde sunt cateva date tehnice si de buick . Top Speed:100 mph (160km/h) 0-60 mph (0-96km/h): 17.1 s Engine Type : in-line-eight Displacement: 320 ci (5,243 cc) Transmission: 3 speed manual Max Power: 150 bhp(112 kw)@3600 rpm Max Torque:250 lb ft (352Nm)@ 2400 rpm Weight:4370 lb(1986 kg) Economy:14mpg(4.95km/L) ~20L/100 km |
Prea frumoasa masina,mult prea frumoasa pentru Romania,masina ca in Godfather nu ? Daca nu sunt prea curios cat te-a costat masina ? O zi buna !
|
este absolut fenomenala! superba masina, sa ai noroc de ea,si io visez la un asemenea automobil :)
|
Quote:
|
super tare masinuta....daca ii mai pui si cauciucuri cu dunga alba si capace nichelate....no comment..
|
Felicitari. Foarte putina lume stie cu adevarat ce inseamna o masina old-school si dintre ei foarte putini au curajul sa intreprinda asa ceva :)
~Nautilus |
9 Attachment(s)
tuning days ,castigatoare best clasic ....
|
3 Attachment(s)
Felicitari pentru premiu!
|
multumim Claudia pt poze !
|
crooooooommmmm....superba masina, masiva. cu parcarea laterala cum te descurci?:D
|
1 Attachment(s)
cu frana de mana o parchez :D
si un filmulet de duminica seara dupa premiere |
Superba masina
|
SUPERBA . POT SPUNE ... SPLEDIDA
|
multumesc domnilor ! acum ceva timp era de vanzare , se pare ca in romania sunt apreciate mai greu astfel de masini , pretul era unul corect , sper sa numai fie nevoie sa se vanda si sa ramana in patrimoniu ca m am atasat mult de masina .....abia ce i am luat si oglinzi noi nichelate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning