Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Dacia in GTA VC (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/14711-dacia-gta-vc.html)

ionut17 19-03-06 14:29

Dacia in GTA VC

4 Attachment(s)
Dacia in GTA VC http://www.gtamods.de/gta3_cars37.php

sandrin 19-03-06 14:41

Re: Dacia in GTA VC

da.. am auzit.. sunt si slz, logan,pick up si celelalte modele si chiar si de la daewoo, cielo,tico.

cata_tm 19-03-06 20:14

nu-s chiar asa de multe... confunzi cu racer

Trickz 19-03-06 20:40

loganul sigur e in joc ca il am si eu

sandrin 19-03-06 20:45

nu cred ca , confund... ia trage un ochi aici ;) ->http://mamaiavice.boo-media.com/
camion bucegi, cielo , dac, 1300,1310, logan, logan politie, solenza, supernova, matiz, tico, pick-up, autobuz maz, oltcit, trabant, aro, roman si multe alte texturi, politisti, si versiuni de tuning la dacii,matiz etc.
:D .....bafta la downloadat :D

cata_tm 20-03-06 17:10

yap... ai dreptate sefu!!

Psycho 20-03-06 17:27

hahaha super tare sa`mi trag una :D

sandrin 20-03-06 18:22

da.. sunt tari.. da cititi p siteul ala cum sa bagati o masina.. parerea mea ca e cam complicat adica tre sa instalezi img tool ala si sa copii niste fisiere in directoare de la vice city.. io am bagat solenza si ma plictiisesem sa le mai bag si p celelalte.
:D

Trickz 20-03-06 19:23

man nu ai programul automat pt asa ceva? io aveam un program care ma intreba ce masina sa inlocuiesc si hadlingul ei si restul il facea singur.....asa am pus loganu,eclipsu,etc(amintiri placute...) si patchu pt intercontinental....si insula copiilor din herastrau:D...etc
concluzia e ca exista programe si exista si lucruri pt vc...3 doar cautate

cata_tm 20-03-06 20:45

io am lucrat pana nu de mult, la ceva moduri pt gta san andreas... cladiri, si chestii de genul, si am vrut sa merg mai departe, sa fac timisoara... ya shure. am facut un pom, 2 stalpi, si un bloc, si m-am dat batut. nu am timp sa fac singur munca pe care o faceau 100 de oameni.

ma bucur totusi ca am incercat, ca altfel ramaneam cu impresia ca am pierdut ceva

sandrin 20-03-06 20:52

yeap bv macar ca ai incercat. la masini ceva te-ai bagat ?

cata_tm 20-03-06 20:57

da, dar nici acolo nu prea mi-a iesit... adica mi-a iesit, dar aveam tot felul de erori... deh, treaba facuta de mantuiala, nu are cum sa iasa altfel

lucky.2k5 21-03-06 09:56

dar unde se baga
in ce folder???

cata_tm 21-03-06 13:46

masinile??? nu stiu la gta vice, dar daca imi dai un pm, iti dau adresa de la gta (unde sunt toate versiunile, dld, etc, etc). na, si acolo o sa gasesti si programul care iti trebuie tie. la gta sanandreas, iti trebuia gta garage ca sa bagi masina in joc, si trebuia sa schimbi neste date pe acolo...

Bogdan_mb 21-03-06 14:01

1. ii greu ca dracu , acu vreo 2 ani am modificat toate masinile din gta vc
2. este pe net ceva patch la care potzi adauga , la san andreas , Vice City si Liberty Island. Au inceput baietii prin vara dar nu i-am mai asteptat sa termine , ca se miscatu greu , probabil ca acuma ii gata

sandrin 21-03-06 21:40

...si mai sunt programe , daca masina pe care o bagi are alte cauciucuri tre sa instalezi un program, nu mai stiu care ca sa nu ti se blocheze cand te joci.

Skillzu 21-03-06 21:54

loool......inca se mai joaca asta? ce tare....au aparut programe care baga masinile automat...marfa de voi.....cand eram si eu maniac cu gta....era mai greu..img tool si notepad.am schimbat tot setul de masini in gta3 de vre-o 2 ori si in vice city de vre-o 3 ori.dupa ce bagai dff-ul si txd-ul trebuia sa editezi pt fiecare masina carcols.dat (culorile) handling.cfg (motor,viteza,suspensii etc) si default.... nu mai tin minte...k erau 2 dcefault-uri in folderul alah.oricum la fiecare era cu jante custom...mare jmecherie ce a fost.cand a aparut real gta (k sa ma dau mareee) mie mi-a fost scarba...erau rotile standard...se conduceau cam la fel...supra o gaseai peste tot pe strazi..chestii de genu..facut in doru' leli.vroiam sa fac acelasi lucru la san andreas dar nu il mai am....:lol:

tot postul acesta a fost sa ma dau mare:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cata_tm 21-03-06 22:09

mai traiesti omule??? baga si tu un online pe mess

BASU 23-03-06 19:52

foarte interesant :D

AleXuTz 23-03-06 22:21

o aparut si in GTA San Andreas Dacia Logan....
Numai ca are cateva B.U.G-uri :((

Trickz 24-03-06 19:33

Quote:

Originally Posted by AleXuTz
o aparut si in GTA San Andreas Dacia Logan....
Numai ca are cateva B.U.G-uri :((

adica e mai realista:))

Bogdan_mb 28-03-06 21:49

Quote:

Originally Posted by Trickz
adica e mai realista:))

singura masina care face pana :))))) glumesc

N3bun3L 30-03-06 19:03

l-am jucat eu si aveam dacia 1300,1310,supernova.solenza,logan,pick-up,matiz,tico,trabant....a fost marfa mu puteai sa intorci matizul cu rotile in sus ca se puneam singur.....trabantul cea mai rezistenta masina...1300 cea mai rapida masina din joc...partea proasta e ca nu avea sunet.....ata e!!!!!!!!1

GabyRUF 30-03-06 19:06

am jucat si eu jocul si e marfa!mai ales k e logan in el!smecher rau de tot
sa fie logan tunat! in el

sandrin 31-03-06 08:49

este logan tunat.. ala verde cu kenwood...

M@$T3R 03-04-06 23:18

vreti sa faceti voi masini si sa la bagati in San Andreas, Vice Vity sau GTA 3, iti trebuie o seria de programe cum ar fi: Zmodeler 2.0.7(build802), IMG Tool 2.0, Collision Editor 2........Eu am Facut singur Dacia Logan in programul 3d "Zmodeler 2" si am reusit sa dau export in GTA San Andreas

M@$T3R 03-04-06 23:20

imaginea la Loganul pe care l-am facut eu am pus-o la mine la avatar

sandrin 06-05-06 13:11

bv .. dar care-mi zice si mie cum fac scrrenshot la vc, ca mi-am bagat si io dacii , matiz, cielo :)

Bobyo 07-05-06 19:59

baga screen-ul cu "Prnt Scrn" e deasupra insertului pe tastatura :) apoi te duci in paint si dai paste :) easy. Oricum super tare faza cu daciile in VC

sandrin 08-05-06 08:33

ms ;) credeam ca e altfel la vice city...

sandrin 20-05-06 19:23

5 Attachment(s)
niste screenshot-uri din joc :D....

Trickz 20-05-06 19:33

5 Attachment(s)
astea's vechi....va dau io dacia pt san andreas...
1)primu fisier e masina.nu trebuie neaparat decompresat
2)al doilea e san andreas mod installer.cu el instalezi masina
3)al treilea e overhaulin' wheels,pt rotzi mai mari/smechere.masina nu o sa mearga fara el
4)carspwner-iti da masinile in joc mai repede.trebuie configurate tastele pt navigare mai usoara.
pt alte nelamuriri contact me!

sandrin 20-05-06 20:55

aici era vorba despre vc nu san andreas da fie....

Trickz 20-05-06 21:07

ooups,my bad...

roby18 24-05-06 19:17

am jucat si eu cu dacia logan in san andreas dar era naspa ca se rasturna repede ................. si voi inca mai jucati san andreas ............ jucat mah true crime ca este mult mai tare decat toate gta

Trickz 24-05-06 20:26

offtopic:io nu joc gta pt killuri.joc pt posibilitatea de MODare.la MODare e mai bun ca nfs.parerea mea.

steaua23 24-05-06 22:36

interesanta idee ... a mai fost si in alte gta-uri ... da pacat ca VC e cam .. "expirat"

roby18 24-05-06 22:40

Quote:

Originally Posted by Trickz
offtopic:io nu joc gta pt killuri.joc pt posibilitatea de MODare.la MODare e mai bun ca nfs.parerea mea.

in True Crime: New York City sunt masini si motociclete mult mai misto ca in gta si moduri cred ca se gasesc si pt asta .......... eu x fan gta

roby18 24-05-06 22:42

cine vrea mod-uri pentru gta sa intre pe www.gta3.net ca gaseste sa isi puna si in cap

cartitza 02-01-07 18:32

ma baieti zicetimi pls pls unde bag fisierele cu masinile pe care leam tras eu dp net pt vc ca sa mor eu dac gasesc X( :D :)).........ms fain pt aia care ma ajuta...:)

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning