![]() |
Vand Jante 5x120 !
2 Attachment(s)
Vand 4 jante originale BMW(BMW E90) cu tot cu cauciucuri 2 Dunlop si 2 Pirelli(20-30% uzura) ... 240/35/r17
Jantele NU sunt sparte,crapate sau sudate... Au fost pe masina 5 luni, iar 3 luni masina a stat pe dreapta... Pret: 400 de euro(accept variante: laptop-uri,telefoane,plasme..etc) :arrow: |
Re: Vand Jante 5x120 !
Te intereseaza un schimb cu jentile mele?
|
Pai pune o poza cu ele... de unde sa stiu eu daca ma intereseaza dar eu habar n-am ce jante ai...
|
1 Attachment(s)
SCz am crezut k te uiti la profil si la threat.Am deschis un threat despre ele.Uite si poza:
|
vroaiai sa zici : Thread ?
in fine... da-mi detalii despre jante Dimensiuni jante si dimensiuni cauciucuri... Uzura cauciucurilor ...etc. |
Dc am scris gresit ,am facut-o din graba....jentile sunt pe 17 oem,cauciucurile sunt 2 225\47\17 si 2 235/40/17.Cele 225 sunt uzate,celelalte sunt noi !
J,et.....nu stiu! |
Ce diferenta mai esti dispus sa dai ?
|
Zi mi tu cat mai vrei.Mi e greu sa evaluez
|
100 de euro, jantele mele is noi, de pe noul E90 ....
si cauciucurile sunt toate 30% uzura... |
Imi pare rau, 50 de euro iti pot oferi!Unde stai in Bucuresti k as vrea sa le vad .
|
Jantele sunt in Roman, le trimit in Bucuresti cand esti hotarat sa facem schimbul.
pana atunci anuntul este valabil. |
Mai pune niste poze cu jantele care vrei sa le dai la schimb te rog.
Si spune-mi daca sunt atinse,sparte,fisurate sau sudate.... |
1 Attachment(s)
O sa le fac poze la fiecare in parte si o sa pun.Mie nu imi place sa pacalesc oamenii ,jantele sunt in stare buna(NU PERFECTA),sunt echilibrate,nu bat,nu sunt sparte,nu au fost sudate niciodata.Ele prezinta semne de uzura normale .Imi pare rau k nu am poze mai clare,am decupat de prin poze deja existente.Dc vrei ne intalnim sa le vezi.Ms
|
Da-mi un PM cu numarul tau de telefon
|
Valabil !
|
uppppp...
|
Upppp !!!
|
Uppppppp !!!
|
Sus cu ele !!!
|
Upppp !!!
Cine ii din Bucuresti si vrea sa le vada... dati-mi P.M ! |
Upppp !!!
|
Uppp !!!
|
Upppp !
|
280 de euro !!!!!!!!
Urgent, doar in Bucuresti ! |
salut, sunt din bacau si daca ai drum spre roman as vrea sa le vad si eu. daca sunt ok ne intelegem si ti le iau. merg pe e39?
|
Salut, merg pe E39, problema ca eu le-am adus de la Roman la Bucuresti, acum sa le duc inapoi ar fi greu, eu le-as putea aduce, dar de unde stiu sigur ca le cumperi ??? ca sa nu le car degeaba...
|
am cautat pe net si singura diferenta este ca "gaura" din mijloc este mai mica la seria 3 decat la 5. deci, daca ai montate inele de plastic merg la e39, daca nu, nu vor intra pe fuzeta. la seria 3 gaura este de 72,56mm iar la seria 5 este 74,1mm. cum sunt la tine?
|
Habar n-am...
Jantele sunt luate de pe noul Bmw seria 3(E90) si au fost puse pe un BMW seria 3(E36)... Cred ca gaurile alea se pot modifica... nu prea le am la mecanica..etc... Intreaba si tu pe cineva daca se pot modifica intr-un fel si tinem legatura:) |
Upppppp !!!!
Reducere de iarna: 275 Euro |
sal mai e valabil?
|
Quote:
|
Jantele astea s-au dat, am altele tot de BMW daca te intereseaza :)
|
sigur ca da....sa vad pozele.....
|
Am sa pun poze mai pe seara sau maine. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning