![]() |
De unde vine nick-ul fiecaruia ?
O sa incep eu.
In anii 2001-2003 am avut un Ford Taunus cu motor V6 si de aici Ford_V6 |
Dani prescurtat dni si sa nu se vada urat am pus D mare si I mare adica
D n I |
in liceu cineva mi-a zis sarpe si cum am ochelari - sarpele cu ochelari - cobra
coobra pentru ca pe net de obicei era luat nicku asta SSSSSSSSssssssssssssss |
G-Spott vine de la Dj .. am ascultat o melodie si mia venit ideea cu nicku' ( DJ jose & G-Spott - House Of Justice )
G-Spot = Punctul G la femei :) |
santos .. acum 3 ani am vazut primul film cu breakdance care m-a marcat... si acolo era un bboy pe nume Sant0s din Brazilia care inca o data spun ca m-a \"omorat\" era super bun ...EvL de la squad-ul de break care-l facusem dar dupa cum romanu` se apuca de ceva asa se si lasa.. si ramasai singuru care se mai tzine cat d cat deasa ceva...e marfa ca
Sant0s = inger sau sfant in brazilia si EvL vine de la evil ingerul rau sau cam asa.. oricum :) cert e ca Sant0s bboy-u din brazil am inteles... ca si-a bulit muschii de pe spate dand style neincalzit .. sper sa nu am soarta lui :) peace boys :) or bboys :P |
B|shOp - un nick de-al meu mai vechi folosit in jocuri and stuff (primul meu nick a fost Dr.X dar cum taicamiu nu a vrut sa mai astepte doua saptamani sa-mi pun si eu la nr de la masina DRX, m-am suparat si l-am schimbat)
VR6 - doar stiti de unde... |
zip - arhivacam asa e shi mintea mea :oops: :P :P :P
E un nick mai vechi folosit la jocuri , mirc, chestii, socoteli :blahblah: :blahblah: :blahblah: |
1 Attachment(s)
X-Ray-Eyes ...
Il folosesc de multa vreme .. De unde mi-a venit ideea ? X-Ray stie toata lumea ce inseamna ... Razele X ... Eyes = Ochii ... O sa va intrebati adica ochi raze x sau ochii cu raze x ... E *** ... doar nu sunt vreun Atomic Kid care se crede Robocop ... He He He ! Nu ... de la faptul ca vad F. Bine noaptea cand conduc sau cand stau in dreapta soferului ... si in general ca vad f.bine ... Am vederea excelenta ... scanez zona in timp cemerg cu masina ... ca un aparat cu raze X. LoL ... Si imi place mie cum suna ... |
si eu care credeam k poti vedea prin hainele feteloor.... 8)
nickul meu SpeedeR e destul de sugestiv :D imi place senzatia data de viteza, senzatie care creste proportional cu viteza.... dar sa nu credeti k sunt inconstient... cand e drumu gol, sa stiu eu k pot frana, si sa pot controla masina... ma gandesc sal schimb, deoarece nicku asta lam scos in cateva secs pt k nu aveam ce sa bag la nume, iar nickul cu care dadeam pe pereti nu se prea potrivea :P :P :P |
E P o X - nume de placa de baza ... in tot cartierul unde stau sunt singurul fan INTEL .... adik din 50 de PC-uri cam 3 sunt intel ( e doar o statistica ) si de aia am zis epox ....... sunnt mai multe de zis .. .da oricum cand am vazut ca suna bine am zis .. \"gata asta-i bun\" am mai avut nick-urile B-Zeu si Boghy .... dar de mai mult de 2 ani ma numesc \" EPoX
|
Re:
Quote:
aa uitasem ca aici am nick-ul IS 18 BOG ---- prima data m-am inscris de aiurea aici ... si am vrut sa schimb nickul dar nu mi s epermite ... si am ramas asha .......... oricum toti ma stiu de EPoX ( cu \"o\" MIC ) |
la mine RoSonic e de vreo 7 ani ca identitate pe net :) .... nu mai tin minte de la ce... stiu ca trebuia sa fie Sonic.... dar cum erau cam ocupate conturile....a ramas RoSonic.....
acu vreo 5 ani cu aceasta denumire era pagina mea pe locu 5 in top100...cu mp3-uri and stuff....:) |
Oare al meu de unde vine?! :lol:
|
al meu... hmmmm... nick de irc, id de yahoo, nr la masina... plus.. :oops:
|
D A C I A
___>>>> A I C A D <<<<_____ |
Re:
Pentru cei care au vazut phone booth...(cabina telefonica).Era unu Stu...super bazat, cu bani, 8) ...si mi-a placut cum suna...si am devenit
Stuey.Inainte eram cubuletz.... :lol: Pentru cei care nu au vazut filmul....va sfatuiesc sa il vedetzi. |
pentru ca mi-a fost leneeeeeeeeeeeeeee sa imi caut alt nick. si pe asta il am de aprox 10 ani de zile! mirc sutff!
|
alex...prenumele meu...
maxx...discoteca in care m-am simtit super bine intotdeauna... si mi-a placut cum suna :D :peace: |
kitana-mortal kombat
|
1 Attachment(s)
fizic + miscari \"ardelenesti\" - fara ofensa catre ardeleni!
|
acu 3 ani intrasem intr-o criza de identitate :D :lol: si nestiind ce nick sa-mi pun, am inceput sa ma uit pe domeniile unui prieten care le achizitzionase de pe net.. dupa cateva minute el mi-a dat voie sa aleg unu.. care sa-mi ramana mie.. acesta mi s-a parut mai interesant decat celelalte si uite asa a luat nastere nick-ul meu ;)
|
Bogdan--my name, CMS---nr de la masina(nu actuala :P )...Nu prea ma omor dupa nickuri, nici nu prea stiu ce sa-mi aleg...pe chat mai intru cu AegiS sau ZaXX(nick pt CS)...
|
pai...acum vreo 6 ani...sau 7 m-am dus intr-o sala de internet sa intru pe mirc.... si nu stiam ce nick sa-mi aleg ... alex era luat(normal) ...si mi-a venit mie sa-mi pun Alexius ...apoi am facut o pauza de vreo cateva luni si mi-a furat unu nick-u si avea taranu bnc ... si am inlocuit e-u cu 3 ...si a iesit Al3xius ...si de atunci peste tot sunt cu Al3xius ...pe messenger , pe mirc la joace...peste tot ! :lol:
|
La mine vine de la Michael Jackson, de cand eram mic sunt fan si inca am mai ramas si acuma :D
|
:) si la mine oare de unde? ... de cand eram ciutan imi zicea lumea prin crtier LOLEKsiBOLEK ... da am ramas numai cu LOLEK ... imi place mai mult :)
|
io am probleme cu capu` ... daca ne int .. o sa vedetzi de ce mi se spune psycho ..... pana si mama ma face nebun :D ...
i`auzi una .. i`auzi 2 .. i`auzi 99 :D |
Diutza_1510...hmmm :roll:
Diutza>>> Andreea si 1510- data mea de nastere :D :oops: |
nr de inmatriculare
|
ESPinoza .. tot de la nr de inmatriculare (BT 10 ESP)
|
iubesc jokul Mk dar si filmul logik.. prima parte am vazut`o de vre`o 4 ori so Mortal Kombat - Anihilarea de 11 ori :) si de acolo vine si sonnya .. doar ca in film era doar Sonya ... eu am mai pus un \"n\" in plus, la ora actuala 90% dintre persoanele care ma cunosc ma striga asa .. multi nici nu stiu de`fapt cum ma keama :)
|
Eu nu inteleg care-i jmecheria cu data nasterii scrisa eronat la unii...Mi se pare aiurea rau...Sonnya, la varsta ta ar tb sa ai grija de nepotei, nu sa umbli pe forum... :P
|
|
Daca se poate ...
vvv_vali
A doua parte cred ca este destul de clar de unde vine :) Prima parte din faptul ca am intalnit multi care atunci cand le-am spus sa scrie o adresa de Net au scris cu vvv si cand le-am spus nick-ul meu l-au scris cu www. Avatarul ... chiar sunt diliu. :shock: |
hmm.....pai la mine
pimp_lex.........Lex de la masina (lexus) si\" pimp \" din caua ca felul cum am modificato (jenti, dvd etc) lumea mea zis ca este \"a pimp car\" expresie americana pt genu asta de modificat masina :lol: :lol: :lol: |
Si nickul meu vine de la mirc. Inainte eram Unrealxxx (asta era useru) dar m-am certat cu ala a cui era userul (era doar imprumutat) si am decis sa schimb nickul. Si cum era in voga Scooter cu melodia \"Maria\" si imi placea tare Scooter am decis sa fiu Sc00TeR si cum era luat Am zis :
S c 0(zero) O(litera) T e R :lol: |
Defapt nick`ul meu este Daos .. am citit o data ceva : O traditie conservata de Hesychiusne informeaza ca \"daos\" era numele frigian al \"lupului\". ! Este nick de mirc ..si de grapher..! Cat despre FiReBuRn ..Stie toata lumea ce inseamna Fire :) Si am vazut un filmuletz acum cativa ani cu niste oameni care ardeau..si asa a iesit FiReBuRn ! :twisted:
|
imi cer scuze :) .... si eu credeam ca eu sunt care si-a ales numele intr-un mod mai ciudat asa... :) :) FiRe si BuRn ca ardeau oameni maaarfaaaa :) ma gandeam la un burnout ceva... :) cool
|
vine de la modelul masinii
|
Re:
Quote:
|
pun pariu ca nu stiti de unde vine nickul meu... poate cativa... cine stie.... poqte cei care au mai citit carti de spionaj gen Robert Ludlum seria Bourne.
Okay in fine Amytal este un drog :twisted: :twisted: :twisted: folosit de serviciile secrete Mossad CIA etc in loc de tortura :evil: :evil: ca sa spui adevarul. Zici si ce-ai mancat aku o sapt :!: :!: Mi-a placut ideea si cum suna 8) PS: I'm back ( daca nu merg iar prin alte tari ....) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning