![]() |
TVR Sagaris - Monstru ?
8 Attachment(s)
3996 cmc
380 hp/7000-7500 rpm 1078 kg 0-60mph 3.7 sec 0-100mph 8.1 topspeed +160 mph |
Re: TVR Sagaris - Monstru ?
nu stiu dak e monstru dar arata tare de tot:rockon:
|
Este un adevarat monstru!!!
Spatele e tare de tot....sf! :) |
Foarte indraznet designul. Pozele nu sunt recomandate cardiacilor! :D
|
Sperie batranii pe strada. Prefer un Grifith.
|
la ce pretz il gasesti ? ... si daca imi iau 3 imi da unul gratis? :)))
|
Mi se pare 115.000 euro! Cred. Nu sunt sigur pt ca am gasit cifre diferite.
|
Quote:
|
arata super bine mai ales spatele e mortal ;)
si motorizarea e ok pretul e cam la 150.000 asa am gasit pe net :rolleyes2 :rolleyes2 |
Masina are 400 CP,nu 380.Pretul este 72.000 EURO.Are sanse mari la titlul de cea mai rapida masina care nu e supercar.
|
Sa stii ca si eu am gasit 2 puteri pt aceasta masina , dar am pus aia mai slaba sa nu zica cei de pe aici ca am exagerat despre puterea masinii. :D
Si 72.000 este pretul pt anglia fara taxe de export,modificari,omologarile necesare pt ca nu stiu daca stii dar sa inmatriculezi un tvr, un morgan sau masina britanica exotica este nasol pt ca nu respecta normele europene. |
Pe site-ul oficial da 380 nu 400. Verifica-ti sursele
|
Quote:
|
este masina britanica - noul patron este RUS - este un adevarat bolid, Clarson a testat-o in comparatie cu noul Corvette condus de STIG si l-a rupt , acest TVR pur si simplu rupe (nu are gadgeturi electorice, nici macar ABS din cate stiu - dar ca performante .... e de invidiat)
|
Quote:
|
masina mea preferata. un monstru pe 4 roti , o adevarata bestie .puterea motorului este de 400 cp ( revista SUPERCAR ). cea mai tare faza am vazut-o cu aceasta masina, care m-a lasat masca, pe discovery channel la emisiunea BEST CARS (era un top 5 cu masini ) : s-a facut o proba de acceleratie, cu plecare de pe loc; pe bord a fost pusa o hartie de 50 de lire, iar persoana din stanga soferului ( o femeie ) trebuia sa ia acea bancnota de pe bord in timpul acceleratiei, acest lucru nerealizandu-se la fiecare schimbare de viteza datorita acceleratiei violente a acestui bolid, femeia putand doar sa se dezlipeasca putin cu spatele de spatarul scaunului de fiecare data.
|
Quote:
|
wtcvictim - urmareste emisunea celor de la top gear cand JK precizeaza clar ca modelul condus de el nu are abs ......
|
Quote:
|
tare insa ii lipsesc prea multe. e un fel de moda in a face masini spartane cand chiar nu este cazul - se spune ca asa ceva 'da farmec' unei masini... ca nu sunt gadgeturi care sa te ajute. mi se pare complet stupid si mi se pare o gandire de oameni care ar merita sa traiasca in anii '80 si sa se plimbe cu ursuleti pentru tot restul vietii, in cel mai bun caz.
faptul ca TVR-urile sunt lipsite de sisteme de control e cu atat mai stupid cu cat au facut chiar numai masini incontrolabile. (adica incontrolabile din cauza raportului de greutate si detalii de genul asta, nu pentru ca le lipsea electronica) |
Pentru oameni ca voi exista Audi-uri Quattro TDI,cu cutii automate,cu sisteme electonice care controleaza aproape orice,care franeaza sau accelereaza singure,care iau chiar si curbe singure,si care in general te fac sa ai un scop decorativ in masina.
Sagaris in schimb e facut pentru cei care vor cu adevarat sa conduca.Nu e facut sa te duci cu el la servici,sa-ti iei copiii de la gradinita,sa pleci la munte iarna cu el sau cine stie ce utilizari absurde i-ati mai gasi. TVR-urile nu sunt incontrolabile,ci greu de condus repede.E evident ca un om care e obisnuit sa bage frana in podea ca are ABS sau sa bage acceleratia in podea in curba ca are 13452 de sisteme de control al stabilitatii si tractiunii n-o sa fie in stare sa mearga cu ea.Iar performantele pe circuit dovedesc valoarea acestor masini.Faza cu "raportul de greutate" n-am priceput-o,asa ca fi bun si explica.Daca te referi la raportul putere/masa,inseamna ca orice supercar te deranjeaza,si orice scoate sub 12 secunde pe sfertul de mila ar trebui interzis...nu ? In zilele noastre,orice masina e "sport" sau macar "sportiva".E perfect normal dupa parerea unora sa exista Punto Sporting de 75 CP,Leon Sport de 102 CP,Altea Sport-Up Diesel de 140 CP etc...insa cand e vorba de o masina sport adevarata in conceptie si performante,e "stupid" sa nu faca singura absolut totul.Pentru oameni ca voi o sa se faca sali de forta speciale,in care tu apesi un buton si un brat hidraulic ridica/lasa/ridica etc. haltera...ca doar asta e esenta sportului ! |
Quote:
|
vai doamne cum arata!!!! superba n-am nik sa-i reprosez :) :) as plange langa ea daca as vedea-o :)
|
Quote:
|
Cu siguranta e un monstru care va papa asfaltul din plin.La cum arata nu stiu ce tuning la caroserie ai putea sa-i mai faci
|
moamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!ce MONSTRU........super!!!
|
Merita premiul de "Cea mai decupata masina ever" :D...serios...cam multe prize de aer...si...aaaaa...la aia gri, spatele e super bestial...chiar SF...
|
cand o sa ajung ca jay leno si nu voi avea ce face cu bani ..........una din asta imi iau,deocamdata o am la scara 1:24
pot spune ca sunt fan TVR Sagaris mi-a placut la nebunie modelul ,chiar daca am inteles ca are probleme cu calitatea si prosti de genul asta ,este reincarnarea lui lotus seven ,moderna,simpla, interior modern,sport,fara gadget-uri electronice care sa te salveze atunci cand ai ''probleme'' ,o masina din ani '70 adusa in viitor. fara cuvinte este..........SUPERBA |
1 Attachment(s)
Monstru e putin spus la felul in care arata.. Cum a mai spus cineva pe aici, interzis cardiacilor :twisted: ! E dementiala. Imaginati-va intr-o masina care arata astfel, cu un top speed de 315 km/h si lipiti de scaun..
|
Faina mashina..cei din Blackpool au spus k e cel mai bine facut TVR.. shi e shi manevrabila..singuru lucru care imi displace sunt tobele care isa prin lateral.. mai bine arata la T350.
|
Sagaris-ul gri este modelul de inceput... adik inainte sa preia firma proprietarul rus... acum prizele de aer deasupra rotilor nu mai sunt deschise iar spatele acum arata altfel putzin(cel galben din poza);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning