![]() |
325ci
7 Attachment(s)
:D jet black , shadow line ...etc....
|
Re: 325ci
presupun k ai adus-o din germania...
arata f bine.cum fuge?"c" adik cabrio?are hardtop sau cum?:???: |
cabrio da:lol: :lol:
|
ce cabrio viseaza ala ma? :) :) :) hardtop se pare ca nu stie ce inseamna! :) e COUPE frate toata ziua
|
este frumos si sunt sigur ca vei face ceva frumos din el cum ai facut si din fosta pisica...felicitari sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
asta sa spun asa este next level a ta...:wink: |
am uitat sa spun ca e superba dar asta se intelege oricum nu e nevoie sa-ti mai spun ! :) planuri ceva ne zici si noua? sau e surpriza? :)
|
nu prea vreau sa-i fac nimik....doar
jante pe 18 negre cu polished lip eleron de m finutz posibil roof scoop ac schnitzer o lama in fata cu telescoape angel eyes si folie :D |
Quote:
|
ar99bmw.... e in viata... .AGAIN :P
bv...... ... super tare frate ;) |
Frumos tare . Cam cat te-a ajuns masina ? Vreo +17-20 ?
|
Quote:
|
da frumoasa masinuta so stapanesti sanatos
Off-topic: ce ma nu ati auzit masina cabrio cu hardtop Ex:BMW M3,PORSCHE 911 TURBO s.a.m.d |
Quote:
|
merje merje :)
|
cu cat ai luato ?
|
Quote:
eu nu am deschis pozele alea deci nu am vazut bine asa k nu mai sariti asa la mine...:poke: |
Quote:
|
:twisted: :twisted: :twisted:
|
is nice , very nice and very sexy :twisted:
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacte ... Si eu as zice ca in afara de modificarile pe care ai zis tu ca o se le faci ar merge si niste stopuri cu leduri sau fumuri ... :-P |
1 Attachment(s)
aR99bMw uite masina ta ... cu jenti negre si geamuri fumuri si eleron dinutz nu am gasit ...
Sper ca nu te superi ca m am jucat si eu cu masina ta :oops: :rolleyes2 |
super :D mersi:-)
|
Caline, vezi ca Breyton-urile alea din poza sau jantele cu buza in general ar trebuii luate pe 19". Am vazut Breyton-uri Spirit (alea din poza) pe 17 pe un 3ar si arata ca un *** masina. Din cauza buzei par mult mai mici decat sunt.
|
pai io pe 18 as vrea...dar nu neaparat breyton......pe 19 nu gasesc gume(prea scumpe)...si si asa la ce suspensie am pe masina o sa-mi clantzane dintii in gura:-)
|
cum sa fie ma cabrio cu hardtop la bmw? ce modele bmw ati vazut voi cu hardtop?
daca nu ma insel z4 m o sa fie primu... si apare vara asta parca |
Quote:
|
Quote:
mai, cum sa nu fie hardtop ...ala il primesti pentru iarna....e o bucata de tabla ce se pune iarna si vara se da jos:D poate ati inteles hardtop gen 206 cc sau alte masini..... |
si ca fapt divers...e36 sau e46 cabrio cu hardtop arata deeeeemential !!!!
|
2 Attachment(s)
offtopic:
mi se pare mie sau e mult mai misto m3 cabrio cu hardtop decat un m3 coupe? |
pai normal ca arata....si geamurile laterale din spate se si lasa jos...fara rama :D
|
Ti se pare mah :D
Te droghezi? :)) |
:twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
...dar e mai greu :rolleyes2 |
Quote:
ti-e ciuda ca n-ai si tu cabrio? :rolleyes2 :lol: |
deci bmw lui aR99bMw e cabrio sau nu ? :???:
|
Quote:
|
e cabrio ma :lol: :lol:
p.s. de fapt nu e cabrio...m-am uitat mai bine.....:rolleyes2 :D |
cum ti se pare 325 ci fata de ar99bmw?care sunt diferentele intre ele?in general.
|
325 ci este un bmw si ar99bmw ii nr de inmatriculare ce diferanta vrei sa aiba intre asta ?:)
|
caline imi spui si mie cum te simti in 325 ci?? si cum te ai simtit la caruta aia care ai avut ?
|
in carutza noua parca is mai relaxat......decat in carutza veche....da nici carutza veche nu era mai prejos......:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:20. |
- Copyright 2026 4Tuning