![]() |
Masinuta mea Opel Corsa D
10 Attachment(s)
Salut!o sa imi prezint si eu masina si astept pareri(nu ceva extrem e doar o masina stock)
Opel corsa D 4 usi essentia 1.374 cm cubi 75 cp diesel CDTI Productie 2008 deci abs,esp etc etc..aer,geamuri electrice fata,varianta ecoflex. Si cateva poze: |
Re: Masinuta mea Opel Corsa D
Frumos...dar husa aia de volan nu este deloc trendy...
|
Quote:
|
Quote:
nu zic sa nu iti husa la volan, dar incearca una mai discreta;)... si in plus de ce ai tu nevoie de husa? zici ca iti transpira mainile?...pai ia sa te bagi pe o Dacia, fara servo, si dupa aia sa vezi cu ce placere iti vei conduce Corsa. P.S. si inca ceva...:D...esti casatorit? ai copil? sau care este faza cu autocolantul? |
Quote:
mai ii dau masina lu cumnatu care are un bebe frumos,el a pus autocolantul si nu ma deranjeaza sincer :) P.S. el are un 207 1.4 care consuma in draci fata de corsa care consuma max 5 prin oras :D |
Quote:
Si spune-ne, ce ai de gand cu masinuta? adica ce modificari vrei sa ii operezi? |
arata bine masina!
sa o stapanesti sanatos! cat mai multi km. fara acidente! ce planuri ai cu ea? |
Quote:
Eclipse ms frumos sa dea domnu!la fel si tie!Si ca sa raspund la amn2: Planuri ar fi multe da banii is putinei...poate in cateva luni,max anul viitor in feb sa fie cam ce vreau eu sa fie,principal ma int sa ii schimb aspectul,apoi om vedea.. ar fi cam asa: 1.Jante,ceva black,poate 15 pe fata si 16 pe spate(imi trebuie cauciucuri de iarna si ma gandesc sa imi cumpar cu tot cu jante k is talent :D :D) 2.folie laterale spate+luneta 3.Colantare,dak gasesc mai ieftin asa un gri mat pe ea sau 2 culori,poate un verde cu negru 4.o toba sport cu 2 iesiri ar fi frumos,ma int sa sune urat(nervos) nu cea mai performanta k la 75 de cai diesel..nu-mi tre prea mult.. 5.pleoape(ma gandesc serios sa le fac la Smith da e scumpa vopsirea..mai vedem 6.as vrea un PowerBox da nush cat de eficient e..am vaz pe forum la 70 de euro.. Acum sa fac rost de bani..si o incerc cum pot.... |
Quote:
|
Quote:
da ma gandeam sa ii pun cauciucuri mai maricele umpic poate un 195 si poate jante de 16,macar pe spate :D |
la ce jante te-ai gandit?
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...-15-4x100.html gumele sunt pe 195/50/R15. |
1 Attachment(s)
Quote:
Mdah mi-ar placea dak le lasi sub 6 bete(600 ron) si pp k o sa platim si livrarea jumi-juma sau eu integral si mai ma costa si vopsirea lor in negru aprox 2 bete...deci sub 6 si discutam,mi-ar placea dar nu imi permit sorry! ia uitati ce bine arata cu jante inchise la culoare(astea is gri dar vreau negre) si cu folie pe geamuri e :-P:-P:-P P.S:nu arata asa momentan aceasta e o poza de pe forum facuta de un baiat in fotoshop :D |
Quote:
|
Quote:
o janta trebuie sa iasa in evidenta dar nu ar fi fost mai "urat" sa le faca de exemplu "roz" nu ar fi aratat mai urat? |
eh, intotdeauna se poate mai rau. negru merge cu gri, dar asa poti sa scoti capacele si ai deja jante negre :-)
daca le face negre, n-o sa mai puna in valoare forma jantei. o sa fie mai greu de ghicit. el stie cum le face. numai roz sa nu fie :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
revin...pana una alta i-am pus momentan un set de jante de la rial pe 15 si am doar 3 poze dar in curand o sa vina mai multe...nu am avut gume bune si le-am pus tot pe cele vechi 185.65 dar au talonul mare si arata umpic ciudat dar merg si asa momentan.pareri?
|
sant faine jantele.... :-) un talom mai mic si latimea mai mare cred ca ar da mai bine si poate sa o lasi mai jos:rolleyes2
imi place masina ta! e cool acuma..... |
haha ms da as vrea sa o las mai jos da costa..am avut gume pt ele dar le schimb ca era pilaf doua,o sa le tin pe astea pana da inghetul si apoi bag cele de tabla :D
|
5 Attachment(s)
cateva poze mai clare..la o janta i-am pierdut capacelul ala..:D
|
Vin chiar misto jantele pe masina poate daca erau putin mai mari si cu distantiere erau si mai frumoase :D
daca tot vrei sa ii inegresti geamurile si jantele nu crezi ca ar da bine si neste stopuri aftermarket sau ceva folie pe ele ;) Si inca ceva dai jos reflectorizantele alea din usi :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
i-am schimbat umpic interiorul,i-am pus husele intr-un final si protectiile de prag,ce parere aveti?scuzati pozele sunt facute intr-un frig infernal,o sa mai fac cu toate elementele din interior care sunt rosu-negru sa imi ziceti daca merg sau nu
|
husele arata cat de cat ok, dar arata si mai bine daca ar fi intinse mai bine, iar protectiile de prag,cred ca ar fi fost mai bine daca erau putin mai late,sa protejeze "cantul" pragului, ca doar asta e rolul lor,nu? :D
|
husele chiar trebuiesc mai bine prinse,iar protectiile asa au venit la marimea asta e un fel de standard ms de observatie :)
|
Protectiile de prag sunt super .. arata si mai bine daca era o combiantie negru / gri... husele nu imi plac poate daca erau intr-o singura culoare .. dar sunt foarte bune pentru protectia tapiteriei ! Bafta!
|
ms de aprecieri pai tot interiorul este negru+rosu si gri este decat in consola...nu-si avea rostul griul in praguri...si husele au fost primite cadou...am dat de cineva care lucreaza super ieftin in fibra si ma gandeam sa modific umpic caroseria gen praguri+eleron....insa am fost cu ea in provincie luni(pana la cta) si am atins cu ea asa ridicata pe drumurile alea de tara si nu stiu daca merita investitia...ce ziceti?
|
Nu lua remarca personal, dar husele nu au nici o treaba cu masina. Nici pe volan, nici ce ai avut pe scaune, nici ce ai acum. Cu sustinerea laterala de la scaunele de Corsa nu o sa stea husele bine niciodata. Mai bine da-le jos si tine-ti tapiseria curata tot timpul.
|
cu copil mic in masina tapiterie curata e un vis,husele sunt 100%necesare...
|
Salut, sunt interesat si eu pentru corsa mea de acele protectii la praguri, de unde le-ai luat?
|
salut pragurile mi le-a confenctionat un nene f. de treaba chiar de la tine din oras uite aici link cu threadul sau..daca iti faci astept si eu 2-3 poze cum au iesit sal https://forum.4tuning.ro/468-tuning-e...ante-auto.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning