![]() |
Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
6 Attachment(s)
Fiat Grande Punto modificat de MS Design
|
Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
hai ca merge fiatu' asta.si eu nu sunt un fan fiat...:D
misto culoarea! |
Un exemplu de "ASA DA". N-am mai vazut de secole un Fiat care sa arata asa dragut. S-o tina tot asa, si sper sa mai apara si alti tuneri cu modelul asta modificat.
|
interesant,... dar grande punto tot grande punto ramane, si cam are niste probleme de look.
|
Arata bine...pt un fiat, desi se putea si mai bine. Oricum e destul de finutz....merge !
|
Parca are o tenta de a arata bine...insa e inca f departe.....
|
Foarte departe de ce fratilor ? De pretul unui BMW ?
|
E o combinatie intre Golf5 si ultimul Leon..parrea mea :) ...arata bine pentru un Fiat
|
Uite ca se poate tuna un fiat, fara sa il inarci ca un pom de Craciun, si sa arate foarte bine.Personal imi place la nebunie ideea de a pune vinil deasupra pragurilor.
|
4 Attachment(s)
Micutu e sälbatic aratä super 8)
Attachment 77356 Attachment 77357 Attachment 77358 Attachment 77359 |
acesta e al 2`lea fiat care imi place dupa stilo (modelul in 2 usi)
|
arata super misto.
nu sunt fan fiat si nu ma omor dupa ei deloc dar grande punto asta e dragutel foc chiar si fara briz brizurile de la ms design. |
...mi-ar place sa ma dau cu ea pe serpentine!micutza,faina...
And finally, Fiat Grande Punto is agile and enjoyable to drive in all situations. A brilliance derived primarily from its engines, which combine excellent performance, low fuel consumption and absolute respect for the environment (they are all Euro 4). There are two petrol engines (the 65 bhp 1.2 8v and the new 77 bhp 1.4 8v), and four turbodiesels (the 120 and 130 bhp 1.9 Multijet, the 75 bhp 1.3 Multijet 16v and the new 90 bhp 1.3 Multijet 16v with a variable geometry turbo). ... |
super... e chiar dragut,.. micutz,rapid pt oras.. super ... as vrea unu ! :)
|
frumos frumos...pt o masina de oras mica...:P
|
Imi plac jentile...arata super...in rest ma abtin.
|
Nu prea imi place! Not my style
|
au pus motorul de 130 de cai turbo diesel in oferta?
oare cum o trage buburuza asta cu cuplul de la motorul de 130 caluti |
Arata super masina!
Grande Punto si Stilo au cam reusit sa scoata Fiat din anonimatul in care a cazut in ultima vreme... |
ce masina urata e ea simpla de serie , aia de la fiat au vrut sa faca un maseratti mai mic !
dar acum tunarita arata bine |
chiar dragutza masina....
|
3 Attachment(s)
|
Si de la Lester merge!
Dar oare a scapat Fiatul de problemele de fiabilitate? |
Parca mai dragutze au fost modelele precedente
|
ii destul de fain facuta .. tuning de detaliu si cu stil ..
iar fiatu` ala portocaliu chiar ca arata bestial ... mie imi place de numa :) |
Foarte frumos Fiatul asta! in sfarsit cei de la fiat au inceput sa faca masini frumoase. Abia astept sa vad o Croma modificata!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 79318 Attachment 79319 ce pärere aveti:?: |
Super dragutzi....pe bune...mie unu imi place....e facut cu gust tuningu, nici impopotzonat da sare la oki :D
|
Sa tunezi combi-uri... :rolleyes2, mare panarama.
|
Quote:
|
Pai, din start combiurile au fost concepute ca masini 100% familiste (mai putin Audi care tine mortis sa-i creeze o imagine sportiva). Cum ar fi sa tunati un Renault Scenic, Ford Galaxy sau VW Sharan? (stiu ca sunt MPV-uri, dar mi se pare la fel de aiurea) Sau VW Golf Variant, Skoda Octavia combi etc
Asta e parerea mea. Nu critic pe nimeni, ba chiar il felicit pe cel care are bani sa-si tuneze masina, fie ea combi, hatchback, sedan, sau dric ;) , dar nu se imbina tunatul cu masina de familie. Un coupe sau o sportiva orecum BMW-ul merge, dar nu masina de familie. |
Rämän de pärere cä toate masinile au dreptul la tuning atit timp cit propietarul este multtumit de ceea ce ii oferä masina ,indiferent de clasa din care fac parte mä refer la modelele mai noi ,de ce mai noi toate au fäcut un pas in plus in ceea ce priveste fiabilitate ,indiferent de marca lor toate märcile sunt pentru calitate ,confort si sigurantä adicä fiabilitate
Nu se mai poate spune cä dacä iti ei o masinä gäsesti toate piesele sunt 100% märci respective ,exemple :volane de piele sunt tapitate si la noi mai exact la Deta, instalatiile electrice la fel cel putin pentru 4 märci sunt produse tot la noi,sunt firme ce produc piese auto pentru mai multe märci aceste firme sunt peste tot in EU unde mina de lucru este mult mai ieftinä, Am gäsit pe masinä italianä piese din Germania si Ungaria,pe masinä fratuzeascä piese din Germania si Spania dacä credeti cä aberez vä puteti convinge uitindu-vä bine ce aveti sub masinä,in masinä la partea mecanicä si cea electricä ve-ti gäsi cel putin 2 piese. Revenind la combi este o masinä care iti oferä mai multe posibilitäti färä a-ti micsora spatiul interior sunt dotate cu mai bune motoare cu forme moderne si mult mai dinamice deci pärerea mea meritä tunatä atunci cind este fäcut bine cu cap si cu gust. |
se pregatesc sa scoata un motor turbo benzina - 180 cp , dar si un nou multijet de 150 cp ;)
|
7 Attachment(s)
Tot aud pe aici da' cu fiabilitatea cum sta, bai fratilor ati avut vreo data italianca de vorbiti, sau ati aveti doar masini nemtesti obosite si plictisitoare ? Passioni & Emozioni, Forzza Fiat Group, Forzza Italia
|
Nu, dar din auzite, din faptul ca avem cunostinte care lucreaza pe la service-uri... si nu in ultimul rand din reviste si emisiuni de specialitate... hai, daca toti spun asa, trebuie sa fie si un sambure de adevar.
PS: Ai uitat de Lamborghini :D Si aia tot italiana este (aproape 100%) |
Familia mea si tot neamul meu are in prezent 8 masini apartinand grupului FIAT si sunt indragostiti de ele pana peste cap, pana si unchimiu se mai ia la stop cu cate unu si are 68 de ani. Eu am avut un *** de golf cu supermotor cum ziceau unii inainte sa mi-l iau si e o frectie de masina si am avut si probleme. Lamborghini nu e in grupul Fiat si nu are caracteristicile capodoperelor din Torino si Modena. Un motor pe benzina de la un fiat are turatia maxima a unui porche in vreme ce Ferrari mai are un pic si e ca o motocicleta 12000 rpm. Si despre fiat se vbeste asa doar in romania itzi zic eu, cum explici ca in Italia exista in afara de cluburile masinilor italiene doar fan-club BMW in vreme ce masinile Italiene au Fan-Cluburi in toata Europa de Vest. Romanul e invatat cu stifturile nemtesti pt ca nemtii dupa revolutia noastra au facut parcuri la noi. Cum explici ca italienii care vin prin Romania, Bulgaria zic " Imi iau o caruta de Opel 1.7 dti ca pt tara aia nu se merita alfa mea, sau fiat-ul meu". Eu am in prezent cu un Fiat Punto 3u 190.000 Km si am schimbat doar 2 amortizoare spate si il rup in doua si cu un Ulysse MJT am 220.000 si nimik nu am schimbat si fac KO orice masina diesel.
|
A si daca zici de amortizoare ca sunt un pic mai nerezistente decat cele nemtesti aici itzi dau dreptate dar la stabilitate bate la fund nemtoaicele si de plastice ca sunt de proasta calitate (adik mai fac zgomot la gropi) dar la motor si cutie italianca e cea mai buna
|
Quote:
nu pot sa te contrazic in ceea ce priveste parcurile auto (ai cam 80% dreptate), si nici in ceea ce inseamna traditia italiana, scoala de mecanici italiana si altele. daca luam insa notiunea de fiabilitate in general, si aici iti dau cam 50%dreptate (am o delta cu 170mii de km la care in afara de filtre si benzina nu i-am bagat altceva... ba da, curele si bujii.. si merge super bine)...insa la fel am avut un kadett care pot spune ca nu am simtit nici un fel de cheltuiala cu el (consum super mic, fiabilitate super buna, numai consumabile si combustibil). cutii si motoare bune si fiabile la italiene... design de departe peste nemti (de gustibus )... plasticaraie sub nemti (realitate)... ca sensibilitate trebuie spus ca cele italiene inca sunt ceva mai sensibile decat cele germane (vorbind in general). cand mai am timp, mai postez cateva idei... |
Exact the mav esti singurul care gandeste cu adevarat ca mine, asta am vrut sa zic sa nu vorbeasca toti fraierii de motor, am zis de plastice si amortizoare, dar ia zi cum e cu stabilitatea la germane in comparatie cu italiencele ? Pt mine masinile se impart in Fiat Group si restul. Sportivitate ca la italieni nu mai vezi, pana si micutul seicento sport e viteaz si superstabil. Dar romanul dupa ce l-a belit pe Ceausescu i-au fost bagate pe gat o gramada de masini (opel vectra '91 - '95 mai are un pic si sunt mai dese ca berlinele) si daca ma duc in Moldova un BMW ursulet de 1000 Eur e visul fiecaruia pt ca asta a vazut prima data. In final eu iubesc sportivitatea, turatiile, senzatiile tari si masina care parca traieste cu tine deci iubesc italiencele. (curelele si bujiile sunt consumabile, si nu am pus ca am mai schimbat un tampon de motor pe care am dat 300 mii). Eu Golful pe care l-am avut ii dadeam in turatii si i-am facut motorul praf la o italianca nu am reusit.
|
In primul rand nu cred ca este corect sa faci membri acestui forum "fraieri" doar pentru ca isi expun opinia proprie. In al doilea rand, nu stiu de unde vii tu, dar la mine sunt mai multe Peugeot 407 si X5-uri decat Vectra (din orice an). Nu te contrazic cu moldovenii... Dar cum se face ca si prin reviste mai straine am citit de problemele de fiabilitate ale modelelor Fiat? Poate tu si familia ta si tot neamul tau ati avut noroc atunci cand ati achizitionat masinile. Oricum, privind specificatiile unui motor Maserati si uitandu-ma la pret, eu ma duc binisor la reprezentanta Porsche si imi iau un 911 turbo, care are un motor mai eficient, un design de 10 ori mai bun (parerea mea) si un pret semnificativ mai mic, pentru ca daca am de ales intre plictisitoarea masina nemteasca si "emotiile" pe care mi le ofera o masina italiana atunci cand imi da impresia ca sta sa se dezmembreze, aleg prima varianta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning