![]() |
masina ieftina
Caut sa cumpar dacia nova dacia 1310 daewoo tico sau orice alta masina sub 1000 euro.Astept oferte !!!!
|
Re: Masina ieftina
renault 19 motor diesel de 1.9 servo si geamuri electrice....
Nu este inmatriculata si nu s-au scos numere rosii niciodata.... PRET 1000 euro fix |
Re: Masina ieftina
Mersi spidertuning dar vreau masian inmatriculata,am si zis dacia nova supernova,tico etc!!!
|
Re: masina ieftina
vezi in anunturile mele, am o dacie berlina de vanzare f ieftin ;) si in stare impecabila
|
dacia brek 97 functioneaza bine nu are gauri de rugina
|
Detalii si discutam !!!
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ia-1310-a.html ai aici detaliile
|
te intereseaza ?
|
Quote:
|
Quote:
Nu mersi !!! |
am un citroen visa din 86, 1,8 diesel stare perfecta la 400 euro.148000km si un singur proprietar ce o are de noua. 0747059817
|
masina de la semnatura 800e
|
Quote:
|
Quote:
|
masina de la semnatura te intereseaza?
|
Quote:
ai zis sub 1000 de euro si printre marcile preferate ai zis si dacia 1310 parca. deci ce ti se pare gresit??? e o dacie brek care e folosita zilnic deci in stare buna de functionare. eu am luato anu trecut cu 4000 ron.facut fata si directia ok (avea ceva jocuri)500;cauciucuri noi puse pe fata acu o luna-250;portbagaj original de fabrica deasupra-300 ;planetare reconditionate puse asta iarna -200 ;placute de frina noi pe fata ;rulmenti noi pe spate deci 4000 ron negociabil (nu inteleg ce ti se pare exagerat?) si inca un avantaj-e dacie deci cost de intretinere scazut,piese noi si relativ ieftine pe toate cararile,mecanici care se pricep destul de multi. pina la urma e alegerea ta dar sa iti zic ceva-super nova sau masini straine sub 1000 bune nu exista (parerea mea ,si eu am cautat si nu am gasit,le iei sa le repari si ele au costuri mari pentru reparatii) |
Quote:
am avut dacia 1310 si ma cam feresc de ea pt k stiu cu ce se mananca si nu vreau straine pt k la banii astia clar nu gasesc.dak nu gasesc cv multumitor o sa mai astept mai strang bani si mai caut apoi !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai nu ma intereseaza dacia ta !!!!!acum ai inteles !!!!! Sper !!!! |
Quote:
|
Quote:
Up up up!!! |
up up up si sariti cu oferte !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
up up si nimeni nu mai are oferte?????
|
Quote:
|
iti pot oferi eu un trabant cu numai 150 euro :D
|
Quote:
|
Quote:
|
up up up !!!
|
dacia an 94 cu gpl,fara rugina,geamuri ionizate,planetare noi,4 cauciucuri noi,baterie noua,culoare alba pret 2200 lei daca esti interesat iti pun si poze
|
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...id-414230.html arunca un ochi detalii pm
|
Quote:
detalii pls @@@@!!!! |
am o nova gt cu caroserie de supernova la 1000 de euro impecabila an de fabricatie 99
|
Quote:
detalii poze pls !!!! |
uite si link cu ea https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...a-nova-gt.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning