![]() |
Delta Speedline Challenge 3 - 18 (25) Octombrie 2009
Vine cineva pe 18 oct la tulcea?
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ie-2009-a.html am 3 locuri in masina (1 e rezervat ) cine mai doreste la afumatoare sa zica ! |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - 18 Octombrie 2009
trebuie sa ne organizam plecarea....cine merge la tulcea sa posteze aici sa stim cum ne impartim si sa stabilim o ora si un loc de unde plecam;)
eu sunt prezent;) |
eu 100%
|
am nevoie de 3 oameni in masina.. sa impartim la zeama.. altfel nu am buget sa ajung ! daca sunt doritori ! pm me!
|
Quote:
daca nu gasesti oameni ptr masina ta vedem cum facem si te transferam la alta masina;) cine mai doreste cine mai pofteste la tulcea? poate vb cu jfb-ul sa ne duca cu microbuzul;) |
da , vreau sa ma bag :D sa vedem ! oricum vin mai mult pt libere .. din cate am inteles la diesel e o singura clasa ;)
|
Deci pana la urma cine merge la Tulcea????? Hai sa ne organizam si noi un pic!;)
|
unu cred ca as fi eu
!! |
Eu merg, Taz merge si el, ... s-ar putea SITu, Grasu GSU...
|
cred ca merg .......sa mai urmarim vremea
|
Aha, si cine merge sa se dea la curse?
|
pai eu mas da :p
|
sub 1600 cmc
Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea sub 1600cmc normal aspirat sau sub 1000cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85,benzina de curse S1 sub 2500 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 1601-2500cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel aspirat sau sub 1600cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S2 sub 3800 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 2501-3800cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel supraalimentat sau intre 1601-2500cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S3 peste 3800 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea peste 3801cmc normal aspirat sau peste 2501cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S4 AWD Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune integrala. Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S5 Diesel Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 sau toate rotile motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor. Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina sau biodiesel. S6 |
dampulea grupele astea eu as pika cu renault 1,4 turbo cu czturi 1,5 turbo :))
|
bobi are sanse la grupa lui... in rest nici unu dintre noi nu suntem avantajatzi!!
|
interesatziva careva care sunt grupele astea cika ar fi de anul trecut!!
|
Capitol 2 – Grupe de participare (categora Street)
(Prescurtari utilizate: FWD: tractiune fata, RWD: tractiune spate, AWD: tractiune integrala) sub 1600 cmc – S1 Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea sub 1600cmc normal aspirat sau sub 1000cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85,benzina de curse sub 2500 cmc – S2 Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 1601-2500cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel aspirat sau sub 1600cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse sub 3800 cmc - S3 Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 2501-3800cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel supraalimentat sau intre 1601-2500cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse peste 3800 cmc - S4 Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea peste 3801cmc normal aspirat sau peste 2501cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse AWD - S5 Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune integrala. Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse Diesel sub 2000 cmc - S6 Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 roti motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor avand motorul pana in 2000 cmcsi toate masinile cu 4 roti motrice avand motorul de pana la 1600 cmc Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina sau biodiesel. Diesel peste 2000 cmc- S7 Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 roti motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor avand motorul peste 2000 cmc si toate masinile cu 4 roti motrice avand motorul de peste 1600 cmc Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina sau biodiesel. Grupa M (maxim 30 participanti cu echipament complet si minim 3 ani experienta) Toate motocicletele dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer |
taxa de participare 100 de ron :-) pentru spectatori 10 ron
|
Quote:
|
Quote:
dar te potzi da cu ei in calificari:),itzi compari timpul si vezi cum stai cu ei;) |
Quote:
|
Nu vad motive sa nu te primeasca si la 4x4. Decat dc vor face gura cei care sunt la grupa respectiva - motive ar avea ...buahahahahahaha :):twisted:
In cazul in care totusi nu vor accepta vom fi acolo sa le dam cu huooo :twisted: |
Quote:
Da, multumesc pt solidaritate! Dc tzine asa vremea, adik frig, ma bag numai la grupa mea! Probabil ca o sa plec aiurea de pe loc la temperaturi asa scazute! Vreau cupaaaaaaaaa frateeeeeeeeeeeeeeee!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))). Glumesc, desigur! Oricum la libere dupa masa poate se mai incalzeshte putzin si plec si eu mai civilizat! Si atunci sa vezi distractzie! |
Nu sunt decis dc ma inscriu sau nu... un loc 5 ar fi mai mult decat bine cred. Obiectivul principal e sa aranjez treburile incat sa pot fi macar prezent Duminica acolo. Dc nu ma dau macar va sustin pe voi.
|
pana la urma cine mai merge?am locuri libere in clio;)consum redus:)
|
nu vrei sa lasi clio sa vii cu citro ?:)) acelas consum redus .... calitate extra :D
|
eu nu cred ca o sa mai vin aiurea grupele..nu cred ca ies nici macar in primii 8 ( CZturi si cine stie ce nesimtitit vor mai aparea ca asa se intimpla mereu)
|
pacat ca vremea asta e de caca!!80% sanse de ploaie pt duminica! :(
|
S-a amanat pt 25.
|
Deci....Duminica imi anuntz prezentza la Tulcea! Vremea e buna 19-20 grade!;)
|
Quote:
|
pentru toti cei doritori sa ajunga la Tulcea, va asteptamcu mare placere .
sa va explic putin cum se desfasoara cursa: dorim sa damprimul start pe la ora 10, iar pana la 15 se vor face calificari,timpin care la fiecare tragere se va inregistra timpul si se va afisa in clasamentul de la grupa i care a-ti fost inscris. In calificari nu conteaza care cu cine se da,vor fi cronometrati separat. Dupa ora 15 se incep finalele( piramiale intre primii 8 timpi din fiecare grupa) si inca o speciala cu primii 8 timpi din tot concursul decalificari. P.S pt bobimom -poti castiga grupa la care te incadrezi cu motorizarea si speciala! Va asteptam! |
Quote:
|
Re: Delta Speedline Challenge 3 - 18 (25) Octombrie 2009
pe la cat se pleaca si de unde...asta daca sa vorbit ceva...cine mai merge din ploiesti ...?
|
|
ehe... paranghelie... imi pare rau ca n`am ajuns... nu stiu cate sanse aveam la grupe ... dar la pitesti sigur ajung .. cine mai vine? de unde se pleaca .. ce cum care :rolleyes2
|
Quote:
cateva poze sunt aici |
Vreau si eu un cd cu filmele pls. Plus poza de grup de la Costas. Danke :)
|
BOBBY MOM - Locul I la grupa lui. Felicitari :peace:
Jakalu a facut si el treaba buna, insa n-a intrat intre primii 8 din grupa lui. La fel si Adi Ascona. Felicitari participantzilor! Bravo baietzi! :peace: |
P-astia nu-i ia nimeni la "alup"?
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...a/page-39.html |
All times are GMT +2. The time now is 08:53. |
- Copyright 2025 4Tuning