Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!! (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14626-2006-subaru-wrx-sti-vs-2006-mitsubishis-lancer-evo-mr.html)

MARIO_BMW 17-03-06 16:26

2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!

10 Attachment(s)
Ia sa vedem acum e acum ! 2 colosi in lumea raliurilor isi continua disputa, un nou sezon noi modificari de performante si nu nu mai in ambele tabere...Voi pe ce a-ti paria?

MARIO_BMW 17-03-06 16:29

Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!

Avand in vedere si performantele si pretul si totul aleg noul SUBARU WRX STI !!!

SEBASTIAN 17-03-06 16:41

ce e aia lancer evo MR?

MARIO_BMW 17-03-06 16:56

este ultima revizie a lui mitsubishi evo 9!

movie 17-03-06 17:11

Sti pentru performante , pret si pentru un design pe gustul meu!

Race 17-03-06 18:36

Pentru Evo IX,exista 3 modele:RS,IX simplu,MR,care difera prin optionale,iar MR mai are mici imbunatatiri dinamice.Tu ai ales versiunea de top,din motive care imi scapa.Versiunea de baza RS costa 29.146 USD.

Edmunds despre Evo IX (31.339 USD) vs STI:"However, the manic Evo is still the more refined and capable performance machine. It's faster, turns in significantly better handling numbers and supplies its driver with more feedback. A lot more feedback.(...) Although the STI offers a smidge more comfort and equipment, the Evo is the one to get if you want the most fun per hard-earned dollar."

Road&Track despre Evo MR vs STI:"A victor in this rivalry is not easily determined. It really depends on what you as a driver want from your car. In my opinion, there is no car that will love you more than an Evo will. As a road warrior, its sharpness, directness, and aggressive yet forgiving nature leave the STI no choice but to step aside."

O chestie interesanta,in legatura cu datele oficiale.Road&Track au masurat urmatorii timpi:
-------------Evo MR-------------STI
0-60 mph----4.7 sec-------------5.1 sec
0-100 mph---12.7 sec-----------13.8 sec
1/4 [email protected]@99.6mph

In plus,Evo a iesit mai bine la franare si slalom.Deci ceva mai rapid in linie dreapta (neimportant oricum),mai rapid pe curbe (ratiunea de a exista a acestor masini)...se pare ca istoria se repeta,si Evo e din nou mai bun decat STI.

E de admirat totusi initiativa Subaru de a livra toate modelele WRX si STI cu motorul de 2.5 litri.

MARIO_BMW 17-03-06 19:11

Quote:

Originally Posted by Race
Pentru Evo IX,exista 3 modele:RS,IX simplu,MR,care difera prin optionale,iar MR mai are mici imbunatatiri dinamice.Tu ai ales versiunea de top,din motive care imi scapa.Versiunea de baza RS costa 29.146 USD.

Edmunds despre Evo IX (31.339 USD) vs STI:"However, the manic Evo is still the more refined and capable performance machine. It's faster, turns in significantly better handling numbers and supplies its driver with more feedback. A lot more feedback.(...) Although the STI offers a smidge more comfort and equipment, the Evo is the one to get if you want the most fun per hard-earned dollar."

O chestie interesanta,in legatura cu datele oficiale.Road&Track au masurat urmatorii timpi:
-------------Evo MR-------------STI
0-60 mph----4.7 sec-------------5.1 sec
0-100 mph---12.7 sec-----------13.8 sec
1/4 [email protected]@99.6mph

Am ales Evo MR pentru ca pe ea am vrut sa o aleg,nu e nevoie sa iti scape vreun motiv, e vreo problema? Daca mai cauti in alte 3 surse cred sigur o sa gasesti alti 3 timpi si mai diferiti decat cei pe care i-ai gasit.

0-60 Mph (96kmph)

WRX STI - aprox 4.6 sec
EVO MR - 4.9 sec

sursa: revista americana Windind Road.

slater 17-03-06 21:37

MR stands for Mitsubishi Racing ,are cupola si aripile din fibra de carbon .Mai sunt si alte modificari dar nu le cunosc ,... subiectiv : merg pe Mitsu .

SHOGUN-A8 18-03-06 00:06

Mitsubishi pentru aspect,care la Sti mi se pare foarte ciudat...nush...

Race 18-03-06 00:24

Problema cu alegerea versiunii MR e ca ai ales-o pe cea mai scumpa deci Impreza are un avantaj nesjustificat in comparatie.Prea te ataci,ai nevoie de o prietena...

Aia cu "WRX STI - aprox 4.6 sec" e super tare.Deci tu chiar vrei sa cred ca ei au MASURAT timpii,dar le-a dat cu virgula si au pus "aprox" ? :D Aia sunt timpii oficiali.Cei de la Road&Track s-au obosit chiar sa masoare timpii.

zGb 18-03-06 01:00

evo clar pt handling!

MARIO_BMW 18-03-06 01:50

Quote:

Problema cu alegerea versiunii MR e ca ai ales-o pe cea mai scumpa deci Impreza are un avantaj nesjustificat in comparatie.Prea te ataci,ai nevoie de o prietena...

Aia cu "WRX STI - aprox 4.6 sec" e super tare.Deci tu chiar vrei sa cred ca ei au MASURAT timpii,dar le-a dat cu virgula si au pus "aprox" ? :D Aia sunt timpii oficiali.Cei de la Road&Track s-au obosit chiar sa masoare timpii.

daca o sa deschizi bine ochii aia astupati de reviste pentru femei...o sa vezi ca in prezentarea pe care am pus-o adica datele tehnice ale masinii exact asa scrie " aprox 4.6 sec" nu eu am inventat cuvintele.problema este ca tu nu poti intelege ca fiecare deschide ce topic vrea si pune ce masini vrea in topic eu zic ca alegerea este una ff buna, termina cu insultele ca nu ajungi nicaieri prietene! get a life....

Ciro_zel 18-03-06 02:18

Subaru.. pentru cine s-a nascut barbat :twisted:

( stiu stiu e de la Golf GTi dar parca se potriveste mai bine la STi :rolleyes2)

sandumrs 18-03-06 02:39

EVO IX pentru ca e imbatabil pe un circuit de cart, cunoscatorii stiu ce vreau sa spun.

Cosmin255 18-03-06 08:19

Am votat EVO in primul rand pt ca mi se mare mai reusit ca design , iar ca performante / handling sunt cam pe acolo ambele . Merg pe Evo

3SGE 18-03-06 09:26

La Subaru 2006 nu prea imi place design-ul, imi placea mai mult prima editie de wrx, dar ce sa faci evolueaza, dar cum la asa o masina nu prea conteaza design-ul mergem pe performante. Din cate am auzit e mai bun Lancerul dar merg totusi pe Subaru. Am ramas impresionat de filmatul ala care l-a postat sebastian pe forum cu bordul de subaru in acceleratie. Da, e modificat subarul acela dar 2.5 de la subaru imi inspira mai multa incredere. Deci vot subaru!

isacfani 18-03-06 10:29

Am votat cu subaru wrx sti pentru puterea motorului, timpi de acceleratie, manevrabilitate, si mai ales prin prisma rezultatelor din ultimele sezoane de raliu. Mitsubishi este o masina lipsita de rezultate bune in raliu in ultimul timp.

Cabbano 18-03-06 11:17

eu am votat lancer evo dar amandoua imi plac.:-)

Race 18-03-06 11:57

MARIO_BMW ai dreptate,o sa ma las de Road&Track care e clar pentru femei si o sa ma apuc sa citesc CoolGirl,revista masculilor feroci :rolleyes2
Nu am zis ca ai pus timpii de la tine,am zis ca sursa ta i-a preluat pur si simplu pe cei oficiali,fara a masura nimic.E nevoie sa folosesc de 10 ori cuvantul MASURARE ca sa pricepi care e diferenta dintre a publica timpul dat de producator si a pune masina pe pista si a masura ? Daca inca mai ai probleme cu a intelege acest fapt,o sa scriu un post detaliat+desen.

Quote:

Am votat cu subaru wrx sti pentru puterea motorului, timpi de acceleratie, manevrabilitate
E ciudat sa preferi o masina pentru timpi de acceleratie mai mari si manevrabilitate mai proasta,dar gusturile nu se discuta :shock:

sandumrs 18-03-06 12:24

Eu am spus, Evo pentru design. Ambele sunt cam la fel de performante.

GabiByte 18-03-06 13:15

Subaru. Ambele sunt aproape la fel de performante. Ambele sunt 4wd. Ambele au motoare de 2l turbo.
Dar pana la urma e o chestie de subiectivitate zic eu.

MARIO_BMW 18-03-06 14:27

Quote:

MARIO_BMW ai dreptate,o sa ma las de Road&Track care e clar pentru femei si o sa ma apuc sa citesc CoolGirl,revista masculilor feroci :rolleyes2
Nu am zis ca ai pus timpii de la tine,am zis ca sursa ta i-a preluat pur si simplu pe cei oficiali,fara a masura nimic.E nevoie sa folosesc de 10 ori cuvantul MASURARE ca sa pricepi care e diferenta dintre a publica timpul dat de producator si a pune masina pe pista si a masura ? Daca inca mai ai probleme cu a intelege acest fapt,o sa scriu un post detaliat+desen.

E ciudat sa preferi o masina pentru timpi de acceleratie mai mari si manevrabilitate mai proasta,dar gusturile nu se discuta :shock:

de unde stii tu ca timpii din sursa mea nu sunt MASURATI ? aluzia mea la reviste pentru femei a fost un raspuns la replica ta referitor la mine ca ma atac prea tare si ..bla bla ce ai ghiorhait cu pacolo....ma respecti te respect nu ma respecti nu te respect simplu! incearca sa faci si tu pe viitor remarci pertinente si obiective. cu respect!

Race 18-03-06 16:02

Timpii se masoara cu a 5-a roata,care e foarte precisa,adica ar putea masura cu eroare de mai putin de 0,01s.In momentul in care ei au masurat ceva care din cauza erorilor de masurare poate fi intre 4,62 si 4,63s,de ce ar pune "aprox 4,6" ? Aici e problema,cuvantul "aprox".Observi ca la Evo nu e pus "aprox"...deci cum vine asta,au masurat pentru ambele,la una sunt siguri de rezultat,iar la cealalta e aproximativ ? E evident ca au dat mai departe timpii oficiali si nu au masurat nimic.

Eu am facut o remarca referitor la versus pentru ca ai ales cel mai scump model de Evo.Nici acum nu inteleg de ce ai luat-o ca pe un atac la adresa ta.

einstein1984 18-03-06 17:10

Evo MR nu are volan pe partea care nu trebuie? Ca pachetul MR stiam ca e instalat de dealerul Mitsu UK dupa inmatriculare, ca altfel nu trece testul de poluare.

Cosmin255 18-03-06 17:41

ce treaba are?

Trickz 18-03-06 17:54

man io prefer evo ca poate sa ajunga cu noul pachet sport la peste 500de cai, de subaru nu stiu nik.mi se pare ca macimu e pe la 400cai da nujh sigur.....

MARIO_BMW 18-03-06 18:52

Quote:

Timpii se masoara cu a 5-a roata,care e foarte precisa,adica ar putea masura cu eroare de mai putin de 0,01s.In momentul in care ei au masurat ceva care din cauza erorilor de masurare poate fi intre 4,62 si 4,63s,de ce ar pune "aprox 4,6" ? Aici e problema,cuvantul "aprox".Observi ca la Evo nu e pus "aprox"...deci cum vine asta,au masurat pentru ambele,la una sunt siguri de rezultat,iar la cealalta e aproximativ ? E evident ca au dat mai departe timpii oficiali si nu au masurat nimic.
.

da ...suna aiurea cuvantul "aprox." - dar nu vreau ca aceasta discutie sa constea neaparat in a ne contrazice intre miimile de secunda...eu nu cred ca acesti timp postati de mine sunt foarte diferiti de realitate..este totusi o revista Auto destul de cunoscuta in SUA si in momentul cand scoti ceva pe piata interesul tau este sa faci rost de date cat mai adevarate.

Eu zic ca sunt 2 masini super tari, ceea ce imi place mai ales este motorul la Subaru, au marit cilindreea 2.5 in loc de 2.0 si automat tind sa cred ca potentialul de tuning la motor este mai mare decat cel de la EVO.

Am ales Evo MR in acest VERSUS nu pentru ca este mai scump decat Subaru si din cauza asta ar pierde teren necinstit fata de Subaru, ci doar pentru ca mi s-a parut mie ca asta ar fi o comparatie ok, acesta(MR-ul) avand si ceva mai multi cai decat Evo9 normal ( 286 in loc de 271 :P).

Quote:

Eu am facut o remarca referitor la versus pentru ca ai ales cel mai scump model de Evo.Nici acum nu inteleg de ce ai luat-o ca pe un atac la adresa ta

Nu am luat-o ca un atac la persoana stai linistit :D dar nu imi place sa se ajunga la contraziceri care sar din sfera auto sau la anumite cuvinte care pot fi ofensatoare.

einstein1984 18-03-06 19:48

obrazNick, spun doar ca nu vreau sa schimb vitezele cu stanga. Poate asta sa fie un motiv pro subaru?

DAFTEK 20-03-06 04:08

I'm a Subaru kind of guy, dar cand va iesi noul EVO cred ca mau pe invers :p

ducu 20-03-06 09:30

Eu am votat cu Evo IX....(am votat cu el si in realitate :) )
In legatura cu MR, IX RS si IX GSR...asa se numesc in America versiunile de EVO!
MR-ul nu are mai multzi cai!!! Toate au la fel....difera echiparea!
RS-ul are echiparea cea mai proasta dar are si cu 150 de kile mai putin!!!!! Deci e belea!
GSR-ul e echiparea pe care o am eu... are si unele echipari de confort!

Aaaa de ce am votat EVO.... trebuie sa il conducetzi ca sa intzelegetzi....jur!!!

sandumrs 20-03-06 14:30

Cat ma costa sa ma faci si pe mine o tura??? Super tare masina man, am impresia ca te-am vazut intr-o seara in fata magazinului Unirea. Am ramas masca, piesa. Ducule respect man.

MARIO_BMW 20-03-06 17:24

destul de stransa lupta !!

holdo 20-03-06 17:33

ambele sunt masini impresionante da intotdeauna eram fan subaru asa ca alegerea mea Subaru WRX STI 2006...

Trickz 20-03-06 19:26

Evo Rulzzzzz!

bure 20-03-06 19:35

Votat Mitsuba.
Arata mai bine.

nikkon_kde 20-03-06 22:47

votez Evo pt ca am avut placerea de a conduce Evo8 si am ramas profund impresionat.

Street Shark 25-03-06 21:44

Am condus si Evo 8 si Sti(motor de 2000),dar desi ambele sunt extraordinare am ramas impresionat de Evo.
Votat Evo,ptr.performante si aspect.

Urban_Racing 26-03-06 09:17

Evo! dintodeauna mi`a placut mai mult mai ales designul! am intzeles ca in curand tre sa apara shi Evo X !

Spark 26-03-06 14:58

lanceru` ... ii cel mai bestial ... ;)

Trickz 26-03-06 15:26

a si aparut evo 9 de muuult

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning