![]() |
[EXT] BMW 3 Series ...
5 Attachment(s)
+ jenti
+ bodykit + eleron - pt plasa ... - stopuri - culoare |
Re: [EXT] BMW 3 Series ...
Frumos E46. NU am sa inteleg niceodata de ce nu se vopseste plasa aia dar..
Jantele super Culoare masinii super Praguri super Mai putin imi place: Stopurile, lexus pt E46 e un NO NO total :) Spoilerul de pe portbagaj, e prea de Japs |
+ pt jante,bodykit,eleron
- pt stopuri per total arata f bine |
Arata destul de bine,dar stopurile lexus si eleronul ala arata foarte ciudat pe E46....chiar arata urat spatele...:?
|
Dupa parerea mea arata foarte bine..Eleronu,bodykitu,culoarea,jantele chiar imi plac, dar un mare - pentru stopuri!
|
e reusita masina....
in general nu prea imi place kit-ul acesta...dar arata oricum foarte bine.... -pt plasa -pt eleron -pt stopuri eventual pt suspensii:lol: |
mie mi se pare ok cu plasa nikel.. .e integrata bine...
dar intr-adevar, stopurile lexus sunt depasite ... si eleronul... nope, mai bine m style... |
+imi place cum da culoare desi e ciudata dar decat stock
iar sta mai bine cu plasa vopsita negru +jantele sunt beton si ii statea mai bine cu stopuri negre + pentru eleron |
Frumoasa mashina ...nu intzeleg minusul pt culoare nu e kiar urata! shi kiar shi stopurile merg ...decat stock ...
aia a fost parerea mea..pur si simplu nu`mi place culoarea...daca sunt probleme iesi pe geam si tzipa ;) ... blowwind |
+ bodykit
+stopuri + pentru eleron - pentru plasa mai bine neagra ;) |
e Frumoasa!
E recenta poza sau e de ceva timp?!Este unul in tm identic pana la eleronul acela,dar si ala e la fel de porcarie,un mare - un plus pt +jante si bodykitul Rieger ;) |
Quote:
e seidl :D |
E chiar frumoasa masina. Chiar daca spuneti ca or fi demodate stopurile Lexus, dau bine pe culoarea asta impreuna cu plasa nevopsita.
|
au inebunit toti frate cu eleronul ala ! chiar asa nu mai sunt modele ce naiba mai ? :) mie imi place tot la ea ... parerea mea e ca se leaga dar pacat ca acest eleron e F F F comun.. mai degraba ar fi mers un eleron micut de tot.. in rest totul imi place f mult ! :)
|
Calin,exact asa e unu in TM si are Rieger!Pana mea... e identic:">
|
oups... acum am vazut....
deci, sincer, nu mi-o lua in nume de rau, si eu am acelasi kit de seidl pe ea, dar amanuntele au facut deservicii serioase imaginii masinii tale... cel mai urat lucru pe care il puteai face, trecand peste sigla de m... a fost sa-i pui 2 (doua) eleroane... deci este total nerecomandat... spoilerul discret de m era suficient... dar daca tot ai vrut design extrem, si l-ai pus pe celalalt, macar trebuia sa-l dai jos pe asta micu'... no offence... |
parca e incarcata mult pe lateral
in rest e draguta |
+ kit
- stopuri - eleron - plasa ++ jante |
eleronul si stopurile lexus style sunt singurele minusuri dupa parerea mea.
Era de preferat un eleron mai mic (chiar in genul M3 lipit de portbagaj) si nishte stopuri cu leduri. In rest nu prea am ce sa-i reprosez.Bravo! |
da stopuri negre si un eleron de m
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning