![]() |
DECODARI, RESOFTARI IPHONE
Cine are nevoie de ajutor ( pt ca si-a stricat iphone-ul ), poate apela la ajutorul meu:
mai exact - decodare, unlock, jailbreak - resoftare, firmware update Totul se face online ( prin messenger ) nu percep nici o taxa ! |
Re: DECODARI, RESOFTARI IPHONE
Intrebare ...
Vreau si eu sa-mi iau iphone dar mai intai vreau sa stiu dezavantajele ...ma gandesc ori sa-mi iau iphone ori ipod ...care ar fii mai bun , si ma refer ca nu il vreau neaparat pentru vorbit , pentru muzica @ chestii... multumesc |
iphone indeplineste aceleasi functii ca si ipod touch ( calitatea muzicii este la fel ), + este telefon si multe alte avantaje!
Dezavantajele iphone-ului sunt: - dificultatea scoaterii cartelei ( fara ceva ascutit..gen ac, ac de siguranta .. nu ai sanse sa scoti cartela ) - bluetooth merge doar pe headset-uri ( nu te astepta sa transferi fisiere ca n-ai sanse ) - pretul destul de mare |
iphone are si gps fata de ipod touch. Pentru muzica si jocuri este suficient ipod touch.
|
Eu astazi imi iau un Ipod touch 8 gb a 3 a generatie :D ideea e ca daca ti l doresti numai pentru muzica,filme chestii de genu,mai bine iti iei un ipod touch,in plus touch ul e mai ieftin decat un 3GS
|
da..dar un 2g SH in stare buna il poti lua undeva in jurul sumei de 700 ron si eu zic ca se merita.
|
Eu am gasit un ipod la 700 ron dar vreau sa mai astept ca mai am trei variante ...
- sa il iau din strainatate ( poate il gasesc mai ieftin ) - sa-mi aduca cineva unu la juma de pret - sau sa imi iau tot de la cineva un iphone ... acuma sa vad ...eu vroiam sa stiu asa in mare parte dezavantajele , vreau ceva pentru muzica ca mobil cu touch am ...si nu are rost sa imi iau iphone zic eu ..acuma ramane de vazut |
asa iti pot vinde eu iphone-ul meu cu 800 ron, e impecabil la cutie , cu docking station.
|
Quote:
|
se pot pune aplicatii si dupa net?...
|
se pot pune doar in cazul in care te poti conecta cumva la internet ! Trebuie intrat in cydia si adaugata o sursa, iar apoi poti pune orice aplicatie dedicata iphone
|
aha ... mersi ..dar din pacate nu am cum sa ma conectez la internet :(
|
Quote:
2) Wi-fi poti gasi prin mall-uri , etc. Eu am gasit in targoviste vreo 10-20 wi-fi si nu gasesti tu in bucuresti ? :D |
da stiu ca se gasesc, dar nu prea am avut timp de el ...azi face 2 saptamani de cand il am :)) , iar cu wi-fi o sa incerc azi la 4tuning festival :D
|
bun, daca ai semnal WIFI, astepti sa se conecteze ( eventual intrii in safari pe google sa vezi daca merge ).. apoi IESI.. si intri pe cydia ( ar fi bine sa il ai..ca fara el nu prea faci nimic ), o sa iti apara o intrebare cu 3 raspunsuri, dai la HACKER, apoi astepti sa se incarce totul, intri la manage ( jos dreapta ) , dai la sources, dai edit si add si scrii url-ul http://cydia.hackulo.us , dai ok , astepti sa se incarce si sa ii dea restart , apoi intri inapoi la manage , la sources, dai pe hackulous si instalezi toate aplicatiile prezente acolo si iti va merge! BAFTA
|
mersi mult.Cydia am , acum sa vad daca prind semnal .
|
Quote:
|
ce poti face cu ipod touch ?
am auzit ca cica ar fii fost un program si il faceai telefon e adevarat ? |
iPod Touch este in esenta un mp3 player. Este facut in special pentru ascultare de melodii si vizualizare de content video. Se pot pune pe el si diverse aplicatii (utilitare si jocuri), dar nu are capabilitati GSM. Deci nu se poate transforma in telefon :D
|
Quote:
|
Te ocupi si cu jailbreak uri la ipod touch uri?:-s
|
nu m-am bagat pana acu ..dar cred ca principiul e la fel. Prin ce te referi la jailbreak ?
|
E un program,RedSnow ii spune,cu ajutorul caruia poti face Jailbreak la ipod.Jailbreak ul "crackuieste" Ipod ul astfel incat sa poti baga pe el si aplicatii compatibile ipod touch in afara celor de pe Applestore care costa :-s
|
am lucrat si eu cu redsn0w pe iphone.. tot ce face e sa ii dea unlock la telefon.
Pt jailbreak se instaleaza appsync din cydia de la baietii de pe hackulo.us ;) |
merge sa transmiti si fisiere cu iphoneu.. exista o aplicatie iBluetooth.. merge ok in general cu nokia si samsung in special :)
|
stiu si de ibluetooth dar mie mi-a mers doar cu iphone si atat.
|
as avea si eu o intrebare.. as vrea sa imi achizitionez un iphone din america.. mai exact direct din applestore..
intrebarea mea este urmatoare.. daca il iau de acolo.. il pot folosi aici fara sa trebuiasca sa il decodez? si daca trebuie sa il decodez.. se poate face la noi? .. multumesc anticipat.. |
decodarea se face din cateva click-uri de pe pc-ul tau! nu-i greu ( trebuie doar sa ti se explice..sau sa te interesezi pe gugal )
referitor la applestore..nu stiu ! eu cred ca este codat la ei , pt ca iphone-urile se activeaza cu o cartela AT&T . Deci sunt 90% sanse sa il iei codat ( chiar si la liber ) |
aha.. am inteles..
recomandarea ta care ar fi? sa imi iau sau nu? |
daca iti iei 3gs .. ia-ti ! altfel n-are rost! de curiozitate cat dai ? ca am un prieten care le aduce din america si sunt deja decodate, la pachet frumos .. noi noute 600 euro
|
pai pe site'ul de la apple iphone 3g e la pretul de 99$ iar iphone 3gs - 199$ ..
fiind genul de persoana care nu da mai mult de 400 ron pe un telefon.. as tinde mai mult spre iphone 3g.. |
alea's la abonament :)
|
:))))
era prea frumos ca sa fie adevarat.. :)) |
pentru samsung j700 poti?;;)
|
daca scrie iphone tu ce crezi? tot ce fac este online! iar la celelalte telefoane gen: samsung , nokia etc, decodarea se face hard ( sunt putine care se fac online cu ajutorul seriei imei, insa e f greu )
|
ok.scuze de deranj;;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning